- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Напълно съм съгласна.
Глупости от рода на 'биологично е' изобщо не ми харесват. Това, че мъжът е направен по-висок и по-едър от жените, изобщо не го поставя на чело на семейството. Че на него акъла му може да е нулев, ама нали има мускули, дай да е олицетворение на семейството.
И не, не съм феминистка.
И на мен отговорът ми е негативен. Никога не бих харесала подобно нещо. Никога не бих го позволила.
Оф, тая тема не беше ли за малката уона-би-съборетина, к'во им оправяте на хората отношенията?!
Фейк прави тема, в която форумната тролка си троли обичайните връзващи.
Много клиширано.
Grumpy old madman
Не се намесвам никъде и както виждаш доста хора са на моето мнение което изказах - дори хора, които мислят, че с конфронтирам умишлено с тях да се правя на интересна, но сега се радвам да видя, че дори дриъмърката е на моето мнение.Сигурно и ти, но няма да си преглътнеш гордостта на "модератор" и да го заявиш.
А колкото да Canis Dirus - чиче пак ли се върна не съм ти забравила педофилските наклоности, които няколко пъти опита да проявиш.Айде отивай си при връстниците - дано вече те приемат за да може да се пласираш.
BloodY_MerY, lol, тук са много възрастни за мен. като проходят и си губят чара![]()
Grumpy old madman
Опитът ти за оргиналност е изключително плосък и несполучлив.Всички те знаят и знаят за твоите педофилски наклоности.Не ме е убеджавай, че мъж на 26-27+ е нормално пише в тийн форуми само и единствено от чисти помисли.
Ъфкорс, че съм тук, за да зарибявам ученички. Разкри ме, хайде сега се свържи с Явор Колев и му прати списък на жертвите ми![]()
Grumpy old madman
Оправданията ти само все повече и повече потвърждават всички казано до тук.Просто не се опитвай, само се излагаш, защото хората не пасът трева.Опита да се смееш в момента е насила, защото не може да преглътнеш заседналата буца в гърлото ти, колкото и да се опитваш да я игнорираш.
Оправдания?
Блъди Мери, не намирам причина да се оправдавам пред един евтин провокатор като теб, чието единствено щастие е да пуска злобни коментари и лични нападки.
Съветвам те да кандидатстваш за работа към ьТВ, или вестниците Галерия и Уикенд - подобни индивиди там се котират високо.
Grumpy old madman
Жалкото е, че не можеш да се осъзнаеш, а отново търсиш оправдания с евтини провокатори.И хайде като мислиш, че говоря лъжи кажи на колко си години ей тук пред всички!Или те е шубе?И защо си тук във форума след толкова години или не си измислил правдоподобното обяснение?!
26
Тук съм по-скоро по навик, отколкото каквото и да е друго.
Иначе те предизвиквам да издириш озлочестените от мен непълнолетни и малолетни потребителки на форума.
Grumpy old madman
Опа, темата откъде почна и къде стигна...
Ако Canis_Dirus е роден след юли месец 1986... като нищо ще взема (да) се окажа най-възрастния разписал се тук... ://
За някои това може би автоматично ще ме прати под общия знаменател с онези хора, с психичните разтройства и манията по малолетни момченца и момиченца...
С други потребител(к)и тук (в една друга тема) в крайна сметка стигнахме до общото заключение, че съм: сухар, тесногръд и с големи предразсъдъци към интимност след определени любовни "игри"...
Общо взето - май допуснах грешка като си направих регистрация в този форум...
Но същата вече е налице, та затова ще се преместя в частта на форума "По малко от всичко", по-специално в "Информационни технологии", "Пълнолетник" и тези за "Лично творчество", музика, тв и кино.
Ако на някой му трябва някаква помощ свързана с Photoshop - самопреценявам се като средно-напреднал начинаещ в тази област.
Обичам да правя снимки, въпреки че нямам DSLR фотоапарат, а снимам с обикновена "сапунерка".![]()
M**** не си най-възрастния разписал се тук. Стига се хвали.
M**** ако си роден след 14ти,съжалявам,но губиш рекорда![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...