.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Голям фен Аватара на s40t4

Red face Какво ви е мнението за змиите,тарантулите и скорпионите?

Не всеки си гледа нещо такова.. почти всеки котка,куче и рибки можеби.
    Забелязал съм,че повечето изпитват страх към тях? Фобия... ?!? От какво?
    Тъъ какво ви е мнението за тях?..бих те ли си взели?
    И какво мислите за хората,който отглеждат тези животни?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на nymphadora
    Иии чакаме включване от Сиси
    Иначе от трите харесвам само тарантулите.Много искам да си имам,но тази година отивам на общежитие,а там няма как да я гледам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Интересни са ми, но не бих гледала подобна животинка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нямам нищо против, не ме е гнус или страх, но предпочитам по-гушкави и пухкави животинчета като котки, кучета и зайци <3

Аз не отглеждам нито едно от трите. Ама харесвам всичко, само че са ми малко скучни, нито мога да ги галя нито нищо. Само змиите мога да ги пипам Не ме е страх от тях ама змията ми е малко гнусна как се огъва не мога да обясня. Ама бих си купила всяко едно от трите неща. А на хората, които ги гледат бих им ходила на гости всеки ден!!!

Повече от фен Аватара на jasmins
    По принцип на картинка са супер..но като ги видя на живо настръхвам :Д На тарантулите пипалата ме отвращават.
    jasmer

Повече от фен
    Две години съм гледал секви гадове, цяла стая терариуми, но си е много занимавката, по 550лв сметки за ток съм имал през зимата, щурците за храна се въдят трудно и искат повече разправия от дзверовете, някои искат овлажняване сяка сутрин, ако земе се разболее некое отровно змийче не мож намери ветеринар... абе като цяло си е кеф, но изисква много нерви, пари и свободно време.

Мега фен Аватара на Colouring
    От змиите изпитвам ужас. Не мога да ги гледам на живо, не искам да ги виждам дори на снимка, ужасявам се дори когато си помисля за тях. Често ги сънувам обаче. Ужасни са! Най-ужасните същества на земята за мен. Просто.. иу, иу, иу, иу! Никога не бих си вкарала такова същество в къщата. Ако някак стане, едва ли бих могла да заспя до края на живота си.
    От другите се отвращавам, но не ме е страх. И все пак не ги искам у нас при никакви обстоятелства.

Мега фен Аватара на xoxi
    Само змиите харесвам от трите изброени. Скорпионите са ми безразлични. А от паяците имам фобия. Необясним страх, който не изчезва. Дори на картинка да ги гледам и настръгвам. Имаше едно гифче, което скоро очаквам да се появи в кошмарите ми. Ако го намеря, ще го покажа.

Змии обожавам. Много искам да имам, но ме притеснява храненето им. За това пък се радвам на змиите на другите хора. А тези огромните, които ги разнасят по съборите най-често, са страхотни. Миналата година помня, че една змия ми се навря в лицето и й лепнах една целувка, което накара няколко човека да изпаднат в ужас.

пп: ето ужасния гиф с паяка:
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Харесвам ги, макар да имам единствено страх от паяци и от змии (но малко), исках да си взема паяк и да си го гледам, а относно змиите и скорпионите имам желание да си пробвам от месото им, както и тарантулско. Като цяла нямам проблем, може би ако след време се установя, някъде ще си гледам змии, паяци, скорпиони и хамелеони, може някои комодски вара четох, че са умни животни в една специална стаичка със сензори, да си живеят.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не бих го нарекла нито страх, нито фобия. Паяците са ми много неприятни, скорпионите ми се виждат опасни, а змиите може би най-нормално ги понасям от трите изброени, но пак не бих искала да ми е в къщата.
    Като цяло в никакъв случай не бих гледала такова животно. Аз обичам да мачкам, да гушкам, да се глезим заедно, да излизаме заедно, да спинкаме заедно, да си играем, да имаме силна връзка. Кучето за мен е перфектният домашен любимец, друго не знам дали бих гледала.
    Е какво да мислим за хората отглеждащи такива животни. Хора като хора. Опасни са онези, които си хранят с живи животни змиите...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Миналата година помня, че една змия ми се навря в лицето и й лепнах една целувка, което накара няколко човека да изпаднат в ужас.
    :OOOOO
    Aз щях да припадна и да не се събудя никога повече!

П.С И не е момичешка лигавщина моето, просто не мога да ги трая и изпитвам неистов ужас.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не бих си взела!Много ме плашат.Не бих могла да спя ако има такова нещо в къщата ми...oще по-малко в стаята ми! ;x

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    :OOOOO
    Aз щях да припадна и да не се събудя никога повече!

П.С И не е момичешка лигавщина моето, просто не мога да ги трая и изпитвам неистов ужас.
    Разбирам те.
    Аз преди години бях с братовчед ми на село и една змия мина пред нас по шосето. Той скочи срещу нея и я хвана, което едва не ми докара инфаркт. Хваща ги, оглежда ги, радва им се и ги пуска. Ето така ги държи за по-голяма сигурност. Чак когато ги хване съм склонна да се радвам и аз на змията, иначе не бих рискувала да си я хвана сама, защото не се смятам за толкова сръчна.
    Иначе тези по панаирите/съборите/цирковете ги приемам като безобидни създания, изтормозени от дресьори и т.н. и са ми много милички.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Само змии ми харесват от изброените. Скорпионите 50/50 а тарантулите.....ами малко не си падам по такива животинки

Голям фен Аватара на s40t4

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Много готини цветове! Какво й правят?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Нищо нямам против тях. И те са животинки, но предпочитам да стоя колкото се може по-далеч от тях

Амиии... Бих гледала нещо такова (само да не е отровно), но не ме бива в отглеждането на животинки и няма къде да ги сложа може би по-нататък като свикна да не ме е толкова страх...но бих ти идвала на гости да ги тормозя

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е какво да мислим за хората отглеждащи такива животни. Хора като хора. Опасни са онези, които си хранят с живи животни змиите...
    Ясно ли ти е, че има змии, отказващи да се хранят с умъртвена храна? Тва да не ти е куче да го научиш кво да яде...

Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Симпатяга. Corallus caninus?

Голям фен Аватара на EternalDream
    И от змии, и от тарантули, и от скорпиони изпитвам ужас.

От паяци и от змии ме е страх, но си гледах един паяк - Цура се казваше и не ме е шубе толкова. За скорпионите нищо не мога да кажа

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не бих го нарекла нито страх, нито фобия. Паяците са ми много неприятни, скорпионите ми се виждат опасни, а змиите може би най-нормално ги понасям от трите изброени, но пак не бих искала да ми е в къщата.
    Като цяло в никакъв случай не бих гледала такова животно. Аз обичам да мачкам, да гушкам, да се глезим заедно, да излизаме заедно, да спинкаме заедно, да си играем, да имаме силна връзка. Кучето за мен е перфектният домашен любимец, друго не знам дали бих гледала.
    Същото.

Тарантулите са ми гнусни. Започвам да се чеша в несвяст, като си представя как ме лази... Бла.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Ясно ли ти е, че има змии, отказващи да се хранят с умъртвена храна? Тва да не ти е куче да го научиш кво да яде...
    А ясно ли ти е, че такива животни не са за аквариуми?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    От змиите изпитвам ужас. Не мога да ги гледам на живо, не искам да ги виждам дори на снимка, ужасявам се дори когато си помисля за тях. Често ги сънувам обаче. Ужасни са! Най-ужасните същества на земята за мен. Просто.. иу, иу, иу, иу! Никога не бих си вкарала такова същество в къщата. Ако някак стане, едва ли бих могла да заспя до края на живота си.
    От другите се отвращавам, но не ме е страх. И все пак не ги искам у нас при никакви обстоятелства.
    все едно аз съм го писала !
    Изпитвам някакво чувство към тях,което е много по-силно от страх,гнус,отварщение и т.н
    Настръхнах само от това,че прочетох няколко реда за змии! :Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си