- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви е мнението за змиите,тарантулите и скорпионите?
Не всеки си гледа нещо такова.. почти всеки котка,куче и рибки можеби.
Забелязал съм,че повечето изпитват страх към тях? Фобия... ?!? От какво?
Тъъ какво ви е мнението за тях?..бих те ли си взели?
И какво мислите за хората,който отглеждат тези животни?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Иии чакаме включване от Сиси
Иначе от трите харесвам само тарантулите.Много искам да си имам,но тази година отивам на общежитие,а там няма как да я гледам.![]()
Интересни са ми, но не бих гледала подобна животинка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямам нищо против, не ме е гнус или страх, но предпочитам по-гушкави и пухкави животинчета като котки, кучета и зайци <3
Аз не отглеждам нито едно от трите. Ама харесвам всичко, само че са ми малко скучни, нито мога да ги галя нито нищо. Само змиите мога да ги пипам![]()
Не ме е страх от тях ама змията ми е малко гнусна как се огъва не мога да обясня. Ама бих си купила всяко едно от трите неща. А на хората, които ги гледат бих им ходила на гости всеки ден!!!
По принцип на картинка са супер..но като ги видя на живо настръхвам :Д На тарантулите пипалата ме отвращават.
jasmer
Две години съм гледал секви гадове, цяла стая терариуми, но си е много занимавката, по 550лв сметки за ток съм имал през зимата, щурците за храна се въдят трудно и искат повече разправия от дзверовете, някои искат овлажняване сяка сутрин, ако земе се разболее некое отровно змийче не мож намери ветеринар... абе като цяло си е кеф, но изисква много нерви, пари и свободно време.
От змиите изпитвам ужас. Не мога да ги гледам на живо, не искам да ги виждам дори на снимка, ужасявам се дори когато си помисля за тях. Често ги сънувам обаче. Ужасни са! Най-ужасните същества на земята за мен. Просто.. иу, иу, иу, иу! Никога не бих си вкарала такова същество в къщата. Ако някак стане, едва ли бих могла да заспя до края на живота си.
От другите се отвращавам, но не ме е страх. И все пак не ги искам у нас при никакви обстоятелства.
Само змиите харесвам от трите изброени. Скорпионите са ми безразлични. А от паяците имам фобия. Необясним страх, който не изчезва. Дори на картинка да ги гледам и настръгвам. Имаше едно гифче, което скоро очаквам да се появи в кошмарите ми. Ако го намеря, ще го покажа.
Змии обожавам. Много искам да имам, но ме притеснява храненето им. За това пък се радвам на змиите на другите хора. А тези огромните, които ги разнасят по съборите най-често, са страхотни. Миналата година помня, че една змия ми се навря в лицето и й лепнах една целувка, което накара няколко човека да изпаднат в ужас.
пп: ето ужасния гиф с паяка:
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Харесвам ги, макар да имам единствено страх от паяци и от змии (но малко), исках да си взема паяк и да си го гледам, а относно змиите и скорпионите имам желание да си пробвам от месото им, както и тарантулско. Като цяла нямам проблем, може би ако след време се установя, някъде ще си гледам змии, паяци, скорпиони и хамелеони, може някои комодски вара четох, че са умни животни в една специална стаичка със сензори, да си живеят.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не бих го нарекла нито страх, нито фобия. Паяците са ми много неприятни, скорпионите ми се виждат опасни, а змиите може би най-нормално ги понасям от трите изброени, но пак не бих искала да ми е в къщата.![]()
Като цяло в никакъв случай не бих гледала такова животно. Аз обичам да мачкам, да гушкам, да се глезим заедно, да излизаме заедно, да спинкаме заедно, да си играем, да имаме силна връзка. Кучето за мен е перфектният домашен любимец, друго не знам дали бих гледала.
Е какво да мислим за хората отглеждащи такива животни. Хора като хора. Опасни са онези, които си хранят с живи животни змиите...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не бих си взела!Много ме плашат.Не бих могла да спя ако има такова нещо в къщата ми...oще по-малко в стаята ми! ;x
Разбирам те.
Аз преди години бях с братовчед ми на село и една змия мина пред нас по шосето. Той скочи срещу нея и я хвана, което едва не ми докара инфаркт.Хваща ги, оглежда ги, радва им се и ги пуска. Ето така ги държи за по-голяма сигурност. Чак когато ги хване съм склонна да се радвам и аз на змията, иначе не бих рискувала да си я хвана сама, защото не се смятам за толкова сръчна.
Иначе тези по панаирите/съборите/цирковете ги приемам като безобидни създания, изтормозени от дресьори и т.н. и са ми много милички.
И спря да се върти за миг земята..
Само змии ми харесват от изброените. Скорпионите 50/50 а тарантулите.....ами малко не си падам по такива животинки![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Нищо нямам против тях. И те са животинки, но предпочитам да стоя колкото се може по-далеч от тях![]()
Амиии... Бих гледала нещо такова (само да не е отровно), но не ме бива в отглеждането на животинки и няма къде да ги сложаможе би по-нататък като свикна да не ме е толкова страх...но бих ти идвала на гости да ги тормозя
![]()
И от змии, и от тарантули, и от скорпиони изпитвам ужас.![]()
От паяци и от змии ме е страх, но си гледах един паяк - Цура се казваше и не ме е шубе толкова. За скорпионите нищо не мога да кажа