.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Тема: Fat Burner

Hybrid View

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Еми скакалец си. Никаква мускулна маса. Приятеля ми е 176 см и е 101кг. Само мускул има 13% мазнини . Ти си скакалец.
    Добре бе умник за какво да правя глупаво кардио? От което ми се доспива. Като мога да правя силова тренировка,да си спукам задника от упражнения и пак да сваля толкова килограми колкото тебе. И си залагам главата ,че изглеждам по-добре от тебе. Нищо,че съм жена,че съм с 20 см по ниска от тебе и ,че тежа 60 кг. Вземи си опознай тялото и тогава ми говори. Има неща, който са строго индивидуални за всеки организъм,но има и такива,който не са. Айде не ме занимавай повече с глупости.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Вземи си опознай тялото и тогава ми говори.
    разкарай това глупаво кардио,от него не се отслабва.
    Точно, че той си е опознал тялото и е отслабнал от кардиото, но ти не спря да говориш колко безсмислено било. И на мене ми се доспива като го правя, но това хич не означава, че не е ефективно (при мен лично).

edit: Вторият цитат е за да осъзнаеш колко много говориш за общият ефект при кардиото, говори си само за себе си. Отслабва се, но индивидуално, това, че при тебе не става не е в наш интерес.
    Последно редактирано от D*Rose : 01-20-2013 на 11:54

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Точно, че той си е опознал тялото и е отслабнал от кардиото, но ти не спря да говориш колко безсмислено било. И на мене ми се доспива като го правя, но това хич не означава, че не е ефективно (при мен лично).

edit: Вторият цитат е за да осъзнаеш колко много говориш за общият ефект при кардиото, говори си само за себе си. Отслабва се, но индивидуално, това, че при тебе не става не е в наш интерес.
    Ако ще ми изопачаваш думите въобще няма да пиша. Като казвам,че кардиото е безсмислено,имам ПРЕДВИД,ЧЕ КАТО ПРАВИШ ИНТЕНЗИВНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ ОТСЛАБВАШ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО С ТЪПОТО КАРДИО,ПИСНА МИ ДА ПИША ЕДНО И СЪЩО И ДА МИ СЕ ИЗОПАЧАВАТ ДУМИТЕ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИША. МНОГО ГО Е ОПОЗНАЛ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЯК КАТО Е 2м висок и е 100 кг. Абе писнало ми е от разбирачи.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Абе писнало ми е от разбирачи.
    А на мене от такива като тебе.

И тия интензивни силови тренировки включват ли крака? Защото такива като тебе без да правят кардио принципно трябва да наваксват в краката с отделен сплит. А.. и да, твърдението, че така се отслабвало повече отколкото кардио също е индивидуално.

Това, че го обиждаш като му викаш "скакалец" не означава, че се мисли за як, сеш се?

Кардиото си е много ефикасно и полезно, особено в комбинация с fat burner.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    А на мене от такива като тебе.

И тия интензивни силови тренировки включват ли крака? Защото такива като тебе без да правят кардио принципно трябва да наваксват в краката с отделен сплит. А.. и да, твърдението, че така се отслабвало повече отколкото кардио също е индивидуално.

Това, че го обиждаш като му викаш "скакалец" не означава, че се мисли за як, сеш се?

Кардиото си е много ефикасно и полезно, особено в комбинация с fat burner.

В момента не съм в България и съм на таблет. Утресе прибирам и специално ще ти кача снимка на краката ми. Сам да кажеш дали правя клек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си