.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Първи път

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Еми какво да направите, трябва да е възбудена много добре, пробвай първо с пръст и чак тогава преминавай към другият метод. Тя трябва да е напълно отпусната, защото сигурно когато я заболи се стяга и положението става още по-лошо. Ако трябва вземете си лубрикант.

Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе, освен някой и друг пръст по-надолу. Както казах първо с пръсти пробвай.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе
    Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.

Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    вкарваш рязко.
    Това и аз щях да напиша. Звучи малко... ужасно , но всъщност ще има ефект.
    Говориш й, целуваш я и без да присвива очи в очакване - вече е вътре. Сигурно доста ще я заболи, но не се умира, за няколко минутки ще отмине.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на draid
    Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.

Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.
    Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.
    Всъщност не. При мен така стана. За части от секундата забравих за проблема.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

хахахаха
    така, така..

След тоя коментар взех да се съмнявам нещо за тва какво си.

Така е най-добре. Няма 30 неуспешни опита, а пък след това ше обясниш, че така е било най-добре. Тя ще се възхити от твоята опитност и вече един път ще я е боляло, а сърбежът тепърва започва. А не вярвам да има много момичета, които някой ги отваря и веднага след това сменят партньора. Тва е като лепенка. Като я махаш бавно, ти оскубва всичките косми и боли продължително, а като я махнеш бързо, има внезапна болка, но не е толкова продължителна и докато се усетиш лепенката вече я няма.

"не не няма да боли, спокойно, спокойно... РРРРРРРРрррррррррр с ташаците."
    Последно редактирано от umri : 01-21-2013 на 01:24
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Интересното е, че това, което написах, е теория на мъжо ми, която съм оплювала доста пъти. Но като седнах и помислих колко бях травмирана психически от поне петте опита за "първи път", които съм имала, далеч по-добрият вариант е пичът да стане глух за оплаквания и охкания за 1 минутка и да го вкара целия. Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си