- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Youghurt of Bulgaria къде мога да намеря ?
Lilly , DM ? Аптека ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Mного благодаря :*
Цигапан. Малко са скъпички, но наистина имат ефект.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря ви, момичета.:*
Момичета, предложете някакъв крем, който да освежава лицето. Да му придава '' събуден '' вид, че с тази 1ва смяна всяко сутрин приличам на мумия.
И катранен сапун или сапуна на Акне Аут предпочитате ?
Някаква рецепта за домашен ексфолиант? Имам този с грейпфрут на Гарниер, но искам и нещо друго.
Ами ако има някакъв ефективен домашен ексфолиант, добре. Ако не - крем. И това на Гарниер мога да си взема. Добро ли е ?
Последно редактирано от wiiwa : 01-20-2013 на 15:27
^ Аспирин !
Разтваря се в малко водичка, той не се разтваря напълно, остава на гранулки, маже се на лицето и като изсъхне (то започва да се рони като сняг от лицето) го миеш с масажни движения. Страхооотен пилинг, и подобрява доста състоянието на кожата.
Какъв ефект очакваш да видиш от витамини? Резултат? Урината ти да стане лилава ли?
Витамините са едни и същи, просто различните фармацевтични компании влагат различно количество витамини в продукцията си, както и понякога съставът им се различава, но обикновените хора не можем да го забележим.
Всеки витамин/минерал е отговорен за различно нещо, ако ноктите ти се чупят или косата ти пада е логично да засилиш А, Е, Б комплекс също, Цинк и така нататък, ако имаш крампи - Магнезий... нали разбираш.
Аз пиех Спектрум Имунактив, мисля че бяха на Валмарк, и май на промоция за 2 месеца ми излязоха около 16-17лв. Съдържаха всички витамини + някои минерали, като всички количества бяха така съобразени, че една таблетка да доставя 100% от препоръчителната дневна дажба. Мисля, че са добри.
В момента пия единствено за косата.
Излезнал ми е нещо като обрив - при окото и близо до косата. Възможно ли е да е от смяната на гела за лице? Бях с пяната на Нивеа, сега съм с един на Гарние зелен с помпичка, с някакъв екстракт от грозде. Мисля да го спра за 2 дни и да видя дали ще се промени.
Предложете и някакъв покривен коректор - вече издивявам с тия сенки под очите, от малкото сън са, но засега положението е такова. Течен или стик трябва да е? Имам и от двата вида (Ейвънски стик и на Манхатън течен), но особено течния въобще не покрива, поне този път успях да нацеля цвета му.. :Д
И аз го бях загледала този коректор,но той не е ли за по-зряла кожа??
Всички гурута в Ютуб го имат,много го хвалят .. за зряла кожа не знам дали е,ама като имаме в предвид възрастта на повечето гурута,за всякакви кожи става явно![]()
Това с аспирина го правя често, даже ме подсетихте да го направя сега, но аз търся нещо за освежаване. Някакъв крем най-добре. И това с кафето съм го пробвала, но кафето в магазина е много ситно смляно, а аз миналия път счупих кафемелачката.
Нова Бразилия си взимам всеки път като съм в България. Пък и не ти пречи да отидеш до магазин за кафе и да им кажеш 100гр едро смляно
И аз с аспирина съм го правила на носа и брадичката, добре действа за черните точки. Кафето е за тялото, че много грубо идва иначе за лице.
Ще ми препоръчате ли крем за лице подходящ за нормална към мазна кожа ?
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Аз пия "Приорин". Хит са в Европа, в България се внасят отскоро, но фармацевтите са им големи фенове. Скъпи са обаче. Опаковката за 1 месец струва 50 лв, а се пият поне 3 месеца.
Евтин заместител е Допелхерц Актив за коса и нокти. Разликата е в по-малкото съдържание на биотин, но пък цената е значително по-ниска - 10 лв на месец.
Да, и като се добави и малко кисело мляко - за няколко месеца се заличават белезите от акне. При мен това действа безотказно.Е, 2 пъти седмично се прави маската, защото пресушава кожата, но ефектът е видим.
А содата за черните точки и тя действа, но си е грубичка...След това хидратиращ крем и е ок, де, но бая червена става кожата при мен.![]()
![]()
Това кисело мляко ВЪВ водичката с аспирина или след това? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more