.
Затворена тема
Страница 108 от 119 ПървиПърви ... 85898104105106107108109110111112118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 676 до 2 700 от общо 2974
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Предложете ми хубав гел за измиване на лице. Кожата ми е суха към смесена.
    Досега бях с този и ми хареса http://www.nivea.bg/products/face-ca...leansing-cream , но искам да разнообразя.. Нещо до 10-15 лв.
    Neutrogena, Clean and clear, Balea,Youghurt of Bulgaria.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Youghurt of Bulgaria къде мога да намеря ?
    Lilly , DM ? Аптека ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Аптека, Карфур.

Град
    София
    Mного благодаря :*

За нищо. :*

Супер фен Аватара на fizzyg
    Досега бях с този и ми хареса http://www.nivea.bg/products/face-ca...leansing-cream , но искам да разнообразя.. Нещо до 10-15 лв.

И също така - някакви комбинирани витамини? Качествени, който сте пробвали примерно и сте видели резултат ?
    Подкрепям за Yoghurt of Bulgaria,и да добавя,че и във фирмен магазин на Биофреш можеш да ги намериш.
    Също препоръчвам Iwostin от серията Sensitia

Цигапан. Малко са скъпички, но наистина имат ефект.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    Благодаря ви, момичета. :*

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, предложете някакъв крем, който да освежава лицето. Да му придава '' събуден '' вид, че с тази 1ва смяна всяко сутрин приличам на мумия.

И катранен сапун или сапуна на Акне Аут предпочитате ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Някаква рецепта за домашен ексфолиант? Имам този с грейпфрут на Гарниер, но искам и нещо друго.

Ами ако има някакъв ефективен домашен ексфолиант, добре. Ако не - крем. И това на Гарниер мога да си взема. Добро ли е ?
    Последно редактирано от wiiwa : 01-20-2013 на 15:27

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Някаква рецепта за домашен ексфолиант? Имам този с грейпфрут на Гарниер, но искам и нещо друго.
    Кафе, едро смляно за предпочитане. Бях чела една статия, че някаква жена на 200гр. кафе слагала по 1 с.л. черен пипер и 1 с.л. канела.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Кафе, едро смляно за предпочитане.
    Да. Но е доста грубичко.

Сода бикарбонат също става. Даже бях чела някъде, че спомагала за изчистването на черните точки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Аспирин !
    Разтваря се в малко водичка, той не се разтваря напълно, остава на гранулки, маже се на лицето и като изсъхне (то започва да се рони като сняг от лицето) го миеш с масажни движения. Страхооотен пилинг, и подобрява доста състоянието на кожата.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И също така - някакви комбинирани витамини? Качествени, който сте пробвали примерно и сте видели резултат ?
    Какъв ефект очакваш да видиш от витамини? Резултат? Урината ти да стане лилава ли?
    Витамините са едни и същи, просто различните фармацевтични компании влагат различно количество витамини в продукцията си, както и понякога съставът им се различава, но обикновените хора не можем да го забележим.
    Всеки витамин/минерал е отговорен за различно нещо, ако ноктите ти се чупят или косата ти пада е логично да засилиш А, Е, Б комплекс също, Цинк и така нататък, ако имаш крампи - Магнезий... нали разбираш.
    Аз пиех Спектрум Имунактив, мисля че бяха на Валмарк, и май на промоция за 2 месеца ми излязоха около 16-17лв. Съдържаха всички витамини + някои минерали, като всички количества бяха така съобразени, че една таблетка да доставя 100% от препоръчителната дневна дажба. Мисля, че са добри.
    В момента пия единствено за косата.

Излезнал ми е нещо като обрив - при окото и близо до косата. Възможно ли е да е от смяната на гела за лице? Бях с пяната на Нивеа, сега съм с един на Гарние зелен с помпичка, с някакъв екстракт от грозде. Мисля да го спра за 2 дни и да видя дали ще се промени.
    Предложете и някакъв покривен коректор - вече издивявам с тия сенки под очите, от малкото сън са, но засега положението е такова. Течен или стик трябва да е? Имам и от двата вида (Ейвънски стик и на Манхатън течен), но особено течния въобще не покрива, поне този път успях да нацеля цвета му.. :Д

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    ^

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    И аз го бях загледала този коректор,но той не е ли за по-зряла кожа??

Супер фен Аватара на fizzyg
    Всички гурута в Ютуб го имат,много го хвалят .. за зряла кожа не знам дали е,ама като имаме в предвид възрастта на повечето гурута,за всякакви кожи става явно

Това с аспирина го правя често, даже ме подсетихте да го направя сега, но аз търся нещо за освежаване. Някакъв крем най-добре. И това с кафето съм го пробвала, но кафето в магазина е много ситно смляно, а аз миналия път счупих кафемелачката.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Нова Бразилия си взимам всеки път като съм в България. Пък и не ти пречи да отидеш до магазин за кафе и да им кажеш 100гр едро смляно
    И аз с аспирина съм го правила на носа и брадичката, добре действа за черните точки. Кафето е за тялото, че много грубо идва иначе за лице.

Ще ми препоръчате ли крем за лице подходящ за нормална към мазна кожа ?
    Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко !

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Всички гурута в Ютуб го имат,много го хвалят .. за зряла кожа не знам дали е,ама като имаме в предвид възрастта на повечето гурута,за всякакви кожи става явно

Ммм сега погледнах anti-age e. Не е подходящ

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

anonymous708973
    Guest

Аз пия "Приорин". Хит са в Европа, в България се внасят отскоро, но фармацевтите са им големи фенове. Скъпи са обаче. Опаковката за 1 месец струва 50 лв, а се пият поне 3 месеца.
    Евтин заместител е Допелхерц Актив за коса и нокти. Разликата е в по-малкото съдържание на биотин, но пък цената е значително по-ниска - 10 лв на месец.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Аспирин !
    Разтваря се в малко водичка, той не се разтваря напълно, остава на гранулки, маже се на лицето и като изсъхне (то започва да се рони като сняг от лицето) го миеш с масажни движения. Страхооотен пилинг, и подобрява доста състоянието на кожата.
    Да, и като се добави и малко кисело мляко - за няколко месеца се заличават белезите от акне. При мен това действа безотказно. Е, 2 пъти седмично се прави маската, защото пресушава кожата, но ефектът е видим.
    А содата за черните точки и тя действа, но си е грубичка...След това хидратиращ крем и е ок, де, но бая червена става кожата при мен.

Това кисело мляко ВЪВ водичката с аспирина или след това? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми