Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
Е, не. Това кой до колко "устоява" на свалки и набези от трети лица няма нищо общо със статута в социалните мрежи. Или ти е слаб ангела, или не. Едно "обвързан" не намалява вероятността за кривване от правия път.
Тук си малко в грешка.Не винаги нещата са свързани само със слаб ангел И да мамалява я.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Ми то на челото не ми пише "обвързана". Така, че ако някой на улицата тръгне да ме зарибява... какво? Именно или ти е слаб ангела, или не.
Пак казвам не е до слаб ангел, а до увеличаване на възможността да си срещнеш "майстора",който ако знае,че си обвързана има вероятност и овреме да не предприеме нищо.А на челото винаги може да ти го пиша стига да знаеш как да го покажеш и наистина да искаш да го покажеш.Това разбира се съвсем изключва варианта да бягаш с 200км в час все едно те гони разярен бик,когато някой мъж ти каже Здрасти или те заговори.

Ето това имах предвид и аз:

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Не мисля, че един статус "Обвързана с... " е нещо чак толкова ограничаващо или демонстриращо какво да е. Цъква се за две секунди и трябва да призная, че откакто е там, хората, които си позволяват да ми пишат ъмммм непристойни неща (да се изразим така) намаляха видимо. Не знам за вас, но въпреки, че нямам слаб ангел (нито той) самото навиране на странични хора (дори да са добронамерени и да не знаят просто, че не си говорят с необвързан човек) ми е неприятно.

Иначе да, фейсбук е просто убит сайт и могат спокойно да живеят и без него, но това важи във вашите връзки, защото и вие, и половинките ви гледате така на нещата. Ако единия от двамата кисне редовно и праща разни лигавщини на един и същи определен човек от срещуположния пол, няма да ви е приятно. Това не е като да не приема сайта за нещо важно (както във вашите връзки, явно). Това е като да му отдава значение, но да го пренася към друг човек. Не мисля, че на някого би било приятно.