.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, както си преценила, така си си организирала нещата. Ако с моя бяхме постоянно в един град, нямаше да изкараме с толкова малко секс :Д
    Въпрос на човек си е.
    Да, това е проблема със секса.. ама изпитите сега мене ме чакат.. да мине сесията! Оххххххххххх
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А, както си преценила, така си си организирала нещата. Ако с моя бяхме постоянно в един град, нямаше да изкараме с толкова малко секс :Д
    Въпрос на човек си е.
    О, не е толкова лесно. През по-свободните месеци и ние се виждаме по-често (почти всяка вечер), но позатегнат ли се нещата, се виждаме баш по 1-2 пъти седмично въпреки, че сме от един град. И той е много уморен след работа, аз също. А в сесия е немислимо да се виждаме повече освен, ако не уча за предмет, по който може стабилно да ми помага.

Иначе и аз мисля, че прекалявате. Айде сега, или си пишете сърчица, или не ползвате фб. Аз се водя обвързана, той също. Не ми коства абсолютно нищо и не виждам с какво ми ограничава личната свобода. Когато се снимаме някъде и се харесаме, се отбелязваме на снимките. Не мисля, че това е показност. Каква е разликата с това да се отбелязваш с приятелите си? Не си пращаме драматични статуси и не се лигавим, не си знаем паролите, не си четем чатовете и тн. Не мисля, че един статус "Обвързана с... " е нещо чак толкова ограничаващо или демонстриращо какво да е. Цъква се за две секунди и трябва да призная, че откакто е там, хората, които си позволяват да ми пишат ъмммм непристойни неща (да се изразим така) намаляха видимо. Не знам за вас, но въпреки, че нямам слаб ангел (нито той) самото навиране на странични хора (дори да са добронамерени и да не знаят просто, че не си говорят с необвързан човек) ми е неприятно.

Иначе да, фейсбук е просто убит сайт и могат спокойно да живеят и без него, но това важи във вашите връзки, защото и вие, и половинките ви гледате така на нещата. Ако единия от двамата кисне редовно и праща разни лигавщини на един и същи определен човек от срещуположния пол, няма да ви е приятно. Това не е като да не приема сайта за нещо важно (както във вашите връзки, явно). Това е като да му отдава значение, но да го пренася към друг човек. Не мисля, че на някого би било приятно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Е, не. Това кой до колко "устоява" на свалки и набези от трети лица няма нищо общо със статута в социалните мрежи. Или ти е слаб ангела, или не. Едно "обвързан" не намалява вероятността за кривване от правия път.
    Тук си малко в грешка.Не винаги нещата са свързани само със слаб ангел И да мамалява я.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ми то на челото не ми пише "обвързана". Така, че ако някой на улицата тръгне да ме зарибява... какво? Именно или ти е слаб ангела, или не.
    Пак казвам не е до слаб ангел, а до увеличаване на възможността да си срещнеш "майстора",който ако знае,че си обвързана има вероятност и овреме да не предприеме нищо.А на челото винаги може да ти го пиша стига да знаеш как да го покажеш и наистина да искаш да го покажеш.Това разбира се съвсем изключва варианта да бягаш с 200км в час все едно те гони разярен бик,когато някой мъж ти каже Здрасти или те заговори.

Ето това имах предвид и аз:

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не мисля, че един статус "Обвързана с... " е нещо чак толкова ограничаващо или демонстриращо какво да е. Цъква се за две секунди и трябва да призная, че откакто е там, хората, които си позволяват да ми пишат ъмммм непристойни неща (да се изразим така) намаляха видимо. Не знам за вас, но въпреки, че нямам слаб ангел (нито той) самото навиране на странични хора (дори да са добронамерени и да не знаят просто, че не си говорят с необвързан човек) ми е неприятно.

Иначе да, фейсбук е просто убит сайт и могат спокойно да живеят и без него, но това важи във вашите връзки, защото и вие, и половинките ви гледате така на нещата. Ако единия от двамата кисне редовно и праща разни лигавщини на един и същи определен човек от срещуположния пол, няма да ви е приятно. Това не е като да не приема сайта за нещо важно (както във вашите връзки, явно). Това е като да му отдава значение, но да го пренася към друг човек. Не мисля, че на някого би било приятно.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    Да бе, било маловажно, просто подробност. Пък като се обвързах с дясната си ръка, всички ме обвиниха в показност ;(

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Да бе, било маловажно, просто подробност. Пък като се обвързах с дясната си ръка, всички ме обвиниха в показност ;(
    Ами да,това да се обвържеш с дясната си ръка или с някой дето изобщо не ти е гадже си бие леко на показност
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    Аз нямам ли право да я обичам?!?!?! Тя ми прави такива хубави неща... ех....

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Аз нямам ли право да я обичам?!?!?! Тя ми прави такива хубави неща... ех....
    Ако смяташ,че ръката ти е одушевен предмет и ще е проблем да и изневериш с мъж,значи си за едно друго място

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами да,това да се обвържеш с дясната си ръка или с някой дето изобщо не ти е гадже си бие леко на показност
    Глупости, яко е. Показност е, ако си направиш друг профил и се обвържеш сам със себе си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Глупости, яко е. Показност е, ако си направиш друг профил и се обвържеш сам със себе си.
    Ами не знам.На мен малко ми изглежда като някакъв повик от рода на: "В момента имам нужда да ми обърнете внимание".

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А на челото винаги може да ти го пиша стига да знаеш как да го покажеш и наистина да искаш да го покажеш.
    Това е така.

А за какви "майстори" във фейсбук ми говориш? Самият факт, че някой тръгва да ме "сваля" с чатове в социалните мрежи, му лепва огромна черна точка, поне в моето тефтерче. Такивата съобщения даже не ги изчитам до край.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Зависи си конкретно от вас. Ако е наистина важно за теб да сте двойка за пред хората - кажи му го. Той , ако държи на теб ще го направи. Ако не иска - вече е въпрос на личностен избор. Но аз пък си мисля,че тези , които знаят , че сте двойка си го знаят. Това,че сега не е написано на черно и бяло във Фейсбук - не вярвам да е чак толкова голяма загуба.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това е така.

А за какви "майстори" във фейсбук ми говориш? Самият факт, че някой тръгва да ме "сваля" с чатове в социалните мрежи, му лепва огромна черна точка, поне в моето тефтерче. Такивата съобщения даже не ги изчитам до край.
    Е,все пак да не забравяме,че във Facebook пишат хора от реалният живот.Все пак може би не е казано,че ще те познава отпреди това и ще започне от вратата за краката. .Или пък ти веднага изключваш чата като ти пише някой да се запознае с теб.Или пък първата ти реплика като ти пише е:'Не че нещо ама да си знаеш,че си имам гадже. Както и да е.Всеки сам си решава за себе си.Аз лично държа на тази опция...най-малкото да си се знае.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-21-2013 на 11:53

anonymous708973
    Guest
    Ами не знам.На мен малко ми изглежда като някакъв повик от рода на: "В момента имам нужда да ми обърнете внимание".
    Абсолютно. Както и да обвързването с най-добрата приятелка или пък "семейство", в което Цецка ти е майка, Росен, Янко и Петко са ти братя, Лили и Николета - лели и т.н.
    Мога още бая примери да дам за attention whores.

Niakoitam, на мен ми се е случвал и следния куриоз: Водя се обвързана. Сменям си профилната снимка, след 2 секунди ми пише ПОЗНАТ на моя приятел: "много яка снимка. еееех, само да не беше гадже на *името на приятеля ми*". На тоя човек му е практика.
    В смисъл... нямам думи.

Щом за теб е важно и ти прави впечатление, говори с него. Попитай го в прав текст... иначе има да се чудиш и да се травмираш...

Абсолютно. Както и да обвързването с най-добрата приятелка или пък "семейство", в което Цецка ти е майка, Росен, Янко и Петко са ти братя, Лили и Николета - лели и т.н.
    Мога още бая примери да дам за attention whores.

Niakoitam, на мен ми се е случвал и следния куриоз: Водя се обвързана. Сменям си профилната снимка, след 2 секунди ми пише ПОЗНАТ на моя приятел: "много яка снимка. еееех, само да не беше гадже на *името на приятеля ми*". На тоя човек му е практика.
    В смисъл... нямам думи.
    Това изказване с attention whores беше малко...пресилено.Не може да се генерилизират хората така само заради подобно нещо.Аз например имам една приятелка дето се е писала омъжена за най-добрата си приятелка.Преди се беше писала омъжена за една друга своя много добра приятелка.Тя постоянно качва снимки във Facebook и много обича да се бъзика.Не е изобщо лош човек и винаги като и напишеш нещо се стреми да ти отговори или най-малкото да го хареса.Имам и други такива приятелки.Повече ме дразнят тия дето като им коментираш нещо и се правят все едно не си им коментирал публикацията, а си тръгнал да ги изнасилваш.Е, за какво тогава ми давате приятелство бе да му се не види.И аз обичам,когато ми се обръща внимание.Относно това дето каза за семейството.Ами някои хора са по емоционални,може наистина да го чувстват или просто да искат да имат по-бърз достъп до дадени хора или просто са приели поканите им.Може би и на мен да ми бяха пращали и аз щях да приема.Отделно от това изказване ми стана и малко неприятно понеже имам една приятелка от този форум,която раздела и семейство е точно такъв,какъвто описа,но е наистина стойностен човек и ако някога на везната ми бъде поставен собственият избор например между нея и всички хора в този форум определено бих избрал общуването си с нея.Така,че прекалено генерализираш за хората тук.

Относно другото.Този познат на приятеля ти може просто така да си е плямпал,а може би наистина е от хората,които не им пука ,че някоя има гадже и ако беше с някои друг може би би се пробвал ако не друго само заради секса.А пък може и да "опипва почвата". Знае ли човек.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-22-2013 на 07:16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си