- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Потене, не издържаааааам
Някъде пишеше,че се спира потене с алуминиеви соли.
Не знам до колко те успокоявам, но съм на 21 години, гърчава и си се потя подмишниците, нищо че са минусови температурите - не чак да се личи по дрехите, но си се пОтаза миризмата са отговорни бактерии, така че аз мажа със спирт. Не е супер да се потиш като коч, ама се свиква и преживява, а и си имам страхотно гадже въпреки това
Ще оцелееш
Да не ти пука изобщо!
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Това за гаджето е отделен въпрос, страх ме е да имам гадже, защото ръцете ми винаги са мокри и не искам то да изпитва гнус от мен, така де най-малкото съм срамежлив човек и ще ме е срам да му кажа на момчето. Притеснително е и изисква много грижи и внимание, когато се потим, но това е. Искам да ви попитам дали при вас е имало проблеми с гаджетата и след колко години горе-долу отминава това обилно потене
А за Одорекс съм чела много, всичко, което ми излиза в Гугъл, съм прочела. Но специалисти си казват, че е много вредно, защото запушва порите чрез алуминиеви соли. А пък и е логично тази пот, която не излиза от определено място, да излиза от друго (гръб, крака т.н) Надявам се колкото може по-скоро да мине, защото съм си набелязала едно момченце хаха е, това към кръга на шегата, но наистина дано всичко премине, защото не издържам. Не знам как измина цяла година вече
Недей да продължаваш да четеш, след като не си сигурна за причината за изпотяването при теб. Не си измисляй сама болести, които може да нямаш. Всъщност някакви изследвания правени ли са ти?
Тъпо е изпотени ръце да те спират от това да се сближиш с някое момче. Няма логика, всеки си има някакви кусури и проблеми по принцип.
Не са правени никакви тестове, но съм много страхлива и винаги под напрежение, смятам, че е заради това. Или е просто заради пубертета. Дано не е някаква сериозна болест. Да, всеки има проблеми, но не смятам, че на някого ще му е приятно, когато докосне ръцете ти, да пипа пот, макар да не мирише.![]()
biotrade - odorex deo потърси в аптеките това е за намаляване на изпотяването под мишниците (на опаковката пише каква е процедурата за пръскане)
Добър е в началото, но може да има много тежки последствия, почетете повече за мнения, но най-доброто е мнението на лекаря![]()
Никой човек не го е гнус от пот, която не мирише - все едно да те е гнус от вода. На дланите е от притеснение. И наистина, когато някой те харесва... не се интересува от такива дребни нещаВсе пак ако те тревожи иди на лекар, но според мен няма какво да те притеснява - много хора сме така и не обръщаме внимание дори
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
От години имам проблем, потят ми се подмишниците през лятото и през зимата. В интернет намерих един продукт тересон се казва, още от първите дни почна да действа.
Обилното потене може да има връзка и с начина ти на хранене, нерви и т.н. Според мен е добре да се консултираш с лекар, не боли, не ти режат крак или ръка. Може да ти препоръча храни, на които да наблегнеш и такива, които да избягваш. Може да ти даде професионално мнение как най-лесно да се справиш с проблема. Просто потърси лекар, за да си спокойна.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Много зависи и какви материи дрехи носиш - изкуствените не влияят добре.
@tetriss Възможно е да е хиперхидроза, но все пак си доста малка може след пубертета да ти отмине.
@besso е прав за сода бикарбонат. Слагай я след къпане под мишниците по -малко. Тя обира от миризмата.
И най-добре иди на лекар!
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Купувай си парфюмиращи бонбони ДЕО - има ги в Кауфланд - по 1 лев са .Има ги със и без захар - казват , че има ефект.
Odorex deo....помага много