.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Може и да нямам представа. С моето семейство сме от средната класа, на година печалбата ни излиза средно на 50 000 хиляди, а и не живеем в България. Далеч сме от милионите и знам как за тия 50 хилки става лудница за да се изкарат, та се чудя какви българи има (имам на предвид интелигенти, с нюх и прочите хубави неща), за да са станали милионери. Което е хубаво де, само дето не го вярвам.
    А за каква работа говориш иначе, с какво се занимават? Това с хляба го дадох като пример, за да си е само за страната. Че ако кажа примерно розово масло - то е и за износ.
    Няма лошо да не вярваш, обикновено хората които са направили пари не с наркотици или измами, не вървят да тежкареят и т.н. сещаш се.

Не знам на колко години си, но никога не оповестявай колко печелят родителите ти или ти самата ако имаш бизнес. Запомни го това добре и се стреми да го спазваш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам на колко години си, но никога не оповестявай колко печелят родителите ти или ти самата ако имаш бизнес. Запомни го това добре и се стреми да го спазваш.
    Търговският регистър е достъпен за всеки. Достатъчно е да знам името на родителите й или името на фирмата и мога да разгледам финансовите отчети.

Фармацевтичният бранш е изключително печеливш. Търговията с горива също, ама там вече със сигурност има внос-износ.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Търговският регистър е достъпен за всеки. Достатъчно е да знам името на родителите й или името на фирмата и мога да разгледам финансовите отчети.
    Мне. За справка за физическо лице ти трябва ЕГН, а за фирмен финансов отчет - ЕИК на фирмата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Мне. За справка за физическо лице ти трябва ЕГН, а за фирмен финансов отчет - ЕИК на фирмата.
    Мне. ЕИК-то е улеснение, за да ти излезе една фирма. Можеш да я търсиш по име и физическо лице, просто ще ти излязат няколко.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Много задълбахте за тия кинти. Никой няма да ме отвлече и да изнудва нашите за 50 хилки, които даже не са толкова, като се има на предвид, че си имаме разходи Има хора с къде-къде по-големи финанси, които си струват. Пък и щом съм преценила да казвам, значи не се притеснявам, не е фирмена тайна. Изкарахте го все едно мафиотите от Крит дебнат в тийн форум да видят кой кво пише и кви пари изкарват техните
    В понеделник ми започват лекциите и като знам при кой имам съм по притеснена от колкото ще съм на самите изпити...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мне. ЕИК-то е улеснение, за да ти излезе една фирма. Можеш да я търсиш по име и физическо лице, просто ще ти излязат няколко.
    Е, аз като търсих обявените актове на една фирма за курсовата си само с ЕИК ставаше. Въобще нямаше поле за името на фирмата.

Май говорим за различни справки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на draid
    Това, че държавата знае какви са то доходите е пределно ясно и нормално, все пак се отчитате пред нея. А това да седнеш да тръбиш колко пари вземате на месец или година е лошо. Не се прави и има ред негативни последици. Няма сега да седя и да ти обяснявам защо не се прави. Няма да ти обяснявам и къде има пари и от какво може да се печели в България, просто не го намирам за необходимост. Факт е че може.

Фармацевтичният бранш е изключително печеливш. Търговията с горива също, ама там вече със сигурност има внос-износ.
    Няма нужда да ми обясняваш как може да се проверява. Говоренето за пари и тяхната печалба има далеч по различен характер на проблеми които води след себе си. Това дали някой може да провери какви приходи отчиташ, а не имаш при добро желание е съвсем друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си