- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Няма лошо да не вярваш, обикновено хората които са направили пари не с наркотици или измами, не вървят да тежкареят и т.н. сещаш се.
Не знам на колко години си, но никога не оповестявай колко печелят родителите ти или ти самата ако имаш бизнес. Запомни го това добре и се стреми да го спазваш.
Много задълбахте за тия кинти. Никой няма да ме отвлече и да изнудва нашите за 50 хилки, които даже не са толкова, като се има на предвид, че си имаме разходиИма хора с къде-къде по-големи финанси, които си струват. Пък и щом съм преценила да казвам, значи не се притеснявам, не е фирмена тайна. Изкарахте го все едно мафиотите от Крит дебнат в тийн форум да видят кой кво пише и кви пари изкарват техните
В понеделник ми започват лекциите и като знам при кой имам съм по притеснена от колкото ще съм на самите изпити...
Това, че държавата знае какви са то доходите е пределно ясно и нормално, все пак се отчитате пред нея. А това да седнеш да тръбиш колко пари вземате на месец или година е лошо. Не се прави и има ред негативни последици. Няма сега да седя и да ти обяснявам защо не се прави. Няма да ти обяснявам и къде има пари и от какво може да се печели в България, просто не го намирам за необходимост. Факт е че може.
Няма нужда да ми обясняваш как може да се проверява. Говоренето за пари и тяхната печалба има далеч по различен характер на проблеми които води след себе си. Това дали някой може да провери какви приходи отчиташ, а не имаш при добро желание е съвсем друго.