.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Голям фен Аватара на monroe999
    ползвате ли кръгли четки за изправяне със сешоар? големите се ползваха с тази цел, нали? някакви съвети (метална, дървена, с естесвен косъм и т.н.) ясно ми е, че тези с естествен косъм сигурно са най-препоръчителни, но са и по-скъпички, та много ли са зле металните?

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ползвате ли кръгли четки за изправяне със сешоар?
    Да, винаги като си суша косата ползвам, моята е такава - http://stilbul.bg/uploads/images/original/213_429.jpg , една идея по-тънка, ама съм я купувала от магазин за левче, и не е особено удобна, не захваща косата като хората
    имам и таква - http://shopping.bg/img/products/prod...3590SB3173.jpg много по-удобна е, тъй като на първата зъбчетата й са някакви меки, а на тази не.
    Но и двете ми са от евтините.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ползвате ли кръгли четки за изправяне със сешоар? големите се ползваха с тази цел, нали? някакви съвети (метална, дървена, с естесвен косъм и т.н.) ясно ми е, че тези с естествен косъм сигурно са най-препоръчителни, но са и по-скъпички, та много ли са зле металните?
    Аз съм ползвала.Вземи си каквата и да е ,само да не е от пластмаса,те за нищо не стават.
    С косъм не са много скъпи,е зависи за какво качество говорим,но можеш да си намериш и за 12,15 лв.Обиколи хубаво козметичните маркети.
    Ти изправяла ли си се сама със сешоар?Не е много лесно,поне при мен след това винаги минавам и с прес,защото не ми се получава като на фризьор,а и не е важна четката ,а сешоара.
    Трябва да е с тънка и тясна човка и да духа хладно,а не горещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си