.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Айде стига сте давали някакви хипотетични примери!
    Голяма част от вас също биха отписали връзка с някого, още като му видят кривия нос, тъмната кожа и чуят "Ахмед, приятно ми е".
    Не смятам, че съм расист - нямам нищо против интеграцията и т.н., просто съм против подобни връзки! И то пак повтарям, ако става въпрос за моя ПРИЯТЕЛКА, а по принцип хората да си правят каквото си искат - не ме бърка и не ги съдя. Но не бих се зарадвала на подобна новина от близките до мен хора.

Вие, дето лицемерничите, също съм обедена, че ако приятелка ви съобщи, че гаджето й е Ахмед, Хасан или нещо подобно не бихте били радостни за нея!

И да добавя, че познавам доста роми, които иначе НЕ ОТГОВАРЯТ на определението за расата им - чисти, работещи и т.н. Просто не мога да си представя да се разхождам по улицата с гаджето ми циганин, да срещнем още 5 циганина по пътя и те да почнат с "Нябейсин Ахмед, нерде..." или там нещо на цигански, дори и да е на бг, ама с акцент, пак би било противно!
    Говорим за роми,нали?Не за турци
    До авторката:Ако не е като другите цигани,което силно ме съмнява,да е чист,напарфюмиран,не краде,семейството му също и се държи добре,защо да не бъдете заедно?Ако се обичате-бъдете заедно.Макар,че аз не бих започнала такава връзка,само когато го види и ми се гади
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Още по-лошо - някакви цигани си кръстили детето Версаче, даже го даваха по новините.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Още по-лошо - някакви цигани си кръстили детето Версаче, даже го даваха по новините.
    Гучи,гучи,гучи

Ами то по принцип повечето роми си кръщават децата с турски имена,а ти само когато го видиш и ти става ясно,че е манго ;д Мога да постна снимки на мои познати,които са турци и приличат на българи
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Ами да - познавам роми, които са работещи, чистоплътни, носят хубави дрехи и ползват дездоранти против изпотяване и парфюм! Не съм усещала да имат "ромска миризма", но и не съм се доближавала толкова близо, че да имам възможност да разбера. Но иначе много цигани претендират, че са турци, а всъщност нямат нищо общо с турците. Дори езика, на който говорят и истинския турски език имат много различия.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ами да - познавам роми, които са работещи, чистоплътни, носят хубави дрехи и ползват дездоранти против изпотяване и парфюм! Не съм усещала да имат "ромска миризма", но и не съм се доближавала толкова близо, че да имам възможност да разбера. Но иначе много цигани претендират, че са турци, а всъщност нямат нищо общо с турците. Дори езика, на който говорят и истинския турски език имат много различия.
    +121212332131

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    +121212332131
    Никнейма ти кърти мивки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си