- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с ром
Доста трудно ще го разберат... тва е все едно да си момче и да кажеш мамо,тате аз си падам по мъже и си имам един дет излизам с него...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Може преспокойно да го извикаш у вас кажи му да вземе кондоми и докато влезе от вратата го ръгни с нож .![]()
Спокойно можеш да го поканиш у вас и да му кажеш да си доведе приятели и да вземат всичко което си харесат и което могат да пренесът до махлата,защото рано или късно това ще се случи.Не отлагай днещната работа за утре
Едно момиче от моя клас ходеше с ром.... цялото даскало и се гавреше понеже учим в най елитното училище в града а той в най скапаното и е повтарял няколко пъти... родителите й разбраха че правят секс и го вкараха в поправителен. Така, че какво ще кажат фр ти не е от мн голямо значение ако родителите ти не стават... иначе някоя моя фр ходи с циганин не че ще имам нещо против просто ще го държа под око....
Какъв ром веее? Рома е за пиене. А ти и искаш да ходиш с циганин! Най гадното нещо за мен е да видя хубава бяла Българка да ходи с некав черен мазен циганин. Това е против закона за чистата раса. Толкова ли няма един свестен Българин с които да се хванеш. Аз ако съм ти приятел нямаше да го приема това. Циганина си е циганин. Каквото искаш го прави вариго, печиго той пак си остава един крадлив циганин. Те са свикнали да живеят на наш гръб да крадат, лъжат мамят. С нищо не допринасят за развитието на България. Как да не ги мрази после човек. Нито ток плащат нито вода. Циганите са най големия проблем на България.
Една 11-15 годишна циганка, която вместо да учи, роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :
- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето
... ... ... ( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)
... - 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето
- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"
- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД
(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)
- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства
- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )
Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО !!!
Освен това, циганката потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме НИЕ !!!
Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток!!!
Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет!!!
Освен това държавата плаща ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ, ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ на всички цигани!!! ... Не знам на каква стойност !!!
Т.е., истинския резултативен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
А на работещата за минималната заплатка "бяла робиня" на 240 лв. БРУТО, доходът е 188 лв. НЕТО, след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъци!!!
НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА ЦИГАНКА (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА!!!
Не забравяйте, че тази 11-15г. циганка, освен че взема детски, нейните родители също вземат детски за нея, щото тя още няма 18г.![]()
Последно редактирано от greenblood : 01-26-2013 на 22:04
- Тате, ще ме вземеш ли от детска градина?
- Не мога, днес съм на училище, нека те вземе мъжът ти.
предрасъдаци....големи сте ми моралисти тука по темите,ама като видите ром по улицата го отбягвате или ако сте в автобуса си гледате чантата през пет минути...а тук вече става на въпрос да имате сексуални отношения с него...преди да защитавате се поставете на мястото на момичето и тогава ми пишете тия изтъркани клишенца
Ясно е,че както има крадливи цигани,така има и образовани и възпитани.Съотношението няма да го коментирам,защото успелите са единици.
Щом си избрала циганин,успех в живота.Право на личен избор и никой няма право да те съди.Подигравките са неизбежни.
Лично аз Не бих тръгнал с циганка,предразсъдъците са на лице.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Авторке, връзката ви така или иначе няма да издържи дълго. Твоя работа дали ще разкриеш, че сте заедно сега пред приятелите си или не. Някои ще го приемат, други ще те критикуват, трети ще замълчат. Зависи от това кой какъв опит има с циганите.
И спря да се върти за миг земята..
Аз съм против.Като видя циганин и направо се отвращавам и тръпки ме побиват само от това колко е гнусен, нечистоплътен.Дори и хубави дрехи да има пак си личи циганското....Бррр
Ами ако е чист, изкъпан, избръснат, изгладен, напарфюмиран и така нататък?! Ако той и семейството му не краде, убива, изнасилва и си печели парите като повечето българи - с труд? Тогава какъв е проблема?! Гнусяла се... За пореден път - ЧОВЕКА е важен, ебете майката на народността. Едно време родителите ни са се ровели в пепелта със циганчета и с българчета наравно и нищо им няма, никой не е умрял от това, че е бил близо до циганин. Не бъдете расисти. По тая логика защо се радвате на негрите?! И от тях има такова, които крадат, убиват и въобще минават по тънката лайсна.
Ох. От всички народи има хора, които крадат, убиват и нарушават 10-те заповеди Божии. Въпросът е, че повечето изписали негативно мнение в тази тема са имали само негативни сблъсквания с циганите. Аз, лично, не съм попадала на циганин, който да не отговаря на стереотипа си.
Колкото до негрите - досегът ми с тях е повечето положителен.
Във всяка държава и между всеки народ има отрепки.
Айде стига сте давали някакви хипотетични примери!
Голяма част от вас също биха отписали връзка с някого, още като му видят кривия нос, тъмната кожа и чуят "Ахмед, приятно ми е".
Не смятам, че съм расист - нямам нищо против интеграцията и т.н., просто съм против подобни връзки! И то пак повтарям, ако става въпрос за моя ПРИЯТЕЛКА, а по принцип хората да си правят каквото си искат - не ме бърка и не ги съдя. Но не бих се зарадвала на подобна новина от близките до мен хора.
Вие, дето лицемерничите, също съм обедена, че ако приятелка ви съобщи, че гаджето й е Ахмед, Хасан или нещо подобно не бихте били радостни за нея!
И да добавя, че познавам доста роми, които иначе НЕ ОТГОВАРЯТ на определението за расата им - чисти, работещи и т.н. Просто не мога да си представя да се разхождам по улицата с гаджето ми циганин, да срещнем още 5 циганина по пътя и те да почнат с "Нябейсин Ахмед, нерде..." или там нещо на цигански, дори и да е на бг, ама с акцент, пак би било противно!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-27-2013 на 09:18
Или Али :Д
Нямам нищо против те да бъдат мои приятели. Живея в чужбина, голяма част от съучениците ми са от Африка, Азия или Арабските страни. Но никога не бих станала на гадже на такъв. Не е само до стереотипи. До манталитет е и различна ценностна система е.
Отворена личност съм. Но някак си не мога да го приема това.
Говорим за роми,нали?Не за турци
До авторката:Ако не е като другите цигани,което силно ме съмнява,да е чист,напарфюмиран,не краде,семейството му също и се държи добре,защо да не бъдете заедно?Ако се обичате-бъдете заедно.Макар,че аз не бих започнала такава връзка,само когато го види и ми се гади![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Мда.
Бих общувала с роми, прочетох статията за оная мадама, която бачка в консулския отдел на Министерството на външните работи. Но... видя ли характерно мургав човек, веднага ми светва лампичката. Не мога, просто не го приемам като обект на романтично влечение.
Не мога да го преглътна това. По "Море от любов" даваха точно за връзка между българка и циганин. Е, като видях как живее в ебати катуна с още 20 члена на семейството си, как косата му характерно мазничка и черничка - тцъ.
Ами да - познавам роми, които са работещи, чистоплътни, носят хубави дрехи и ползват дездоранти против изпотяване и парфюм! Не съм усещала да имат "ромска миризма", но и не съм се доближавала толкова близо, че да имам възможност да разбера. Но иначе много цигани претендират, че са турци, а всъщност нямат нищо общо с турците. Дори езика, на който говорят и истинския турски език имат много различия.
Давате за аргументи клишираните и баналните вече неща - нечистоплътен и крадец.
Да, съгласих се в предната страница, че голяма част от тях са такива. Но я се замислете, дали някоя българка и изобщо каквато и по националност, уважаващо себе си момиче, ще тръгне с нечистоплътен, тъп, безморален и безхарактерен човек?
От човек до човек си има разлика.
Между всички нас, независимо какви сме по етноси, има отрепки - никой не може да го отрече. Това обаче не трябва да пречи при опознаването на даден човек.
^Не всички се хващаме точно за тези причини! Аз съм съгласна, че са банални примерите и има доста изключения, но пак съм против такива връзки!
Както казах, не бих понесла да видя приятелка българка и ром, разхождащи се и срещащи още няколко роми, започващи да си говорят на ромски или на развален български! Не бих и понесла да видя приятелка да се вози с приятеля си циганин в раздрънкано БМВ 318/320, от което се чува кючек или друга циганска музика от километър! Нито пък на семейната вечеря бабите на момчето да са със шалвари и забрадки, + екстрата златен зъб и да говорят предимно на ромски помежду си!
Другото, което е - авторката е с въпросния, защото бил "надарен" и "опитен", и бил много мил - т.е. я лъже много лигаво...
Моля ви се...до там ли стигнахме, че да сме с цигани, щото чукат и лъжат добре?!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-27-2013 на 11:42