- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Нищо не искам, щом имате пари зареждайте си, ама нали не си мислите, че като имате дачия 150 коня от 95та, която гори 12ка сте повече от bmw пак 150 коня от 2003 с разход 8?
Върви повече, по-ново е и харчи по-малко. Е това искам!
Разбирам да беше Mustang Shelby GT Eleanor, от 67ма и да харчи по 30-40, ама ти какво се дуеш с тоя опел не знам..
BMW и Dacia ги дадох само за пример.
Фиат
Браво
2001
Ни знаем колко кончета е
извънградско- 5-6, градско -6-7
Веднъж качиш ли се на по-мощна кола..на по-малка като слезеш ти е терсене
Едни приятелчета си направиха еclipse 560 коня,вика като вкарам 2ра със 70,като настъпя до долу и направо ташаците ми се качват в мозъкаама го продадоха,че много скъпа подръжка..сега пак правят от по-новите еclipse ,само че около 300-350 коня,да не харчи много
![]()
Ако имаш голяма кола с малък двигател ще ти гори доста повече от същата кола с по-голям двигател. Сложи 1.4 на E39 и гледай как ще ти гори 20... и ако е например 525i те са 2.5 шестак 192 коня, сложи например 2.0 4 цилиндров турбиниран до 192 коня ще ти гори повече. Колкото по-малък двигател - толкова по-голям разход. За който не вижда логика в тва ще поясня - двигателя се мъчи и за да върви нормално трябва да стои във високи обороти, докато по-обемните го правят с лекота.
btw. Много ми е смешно като кажат ще си взема например Astra G 1.2i щото горяла малко ... Тя гори колкото 1.8 и върви 6 пъти по-малко.
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-30-2013 на 08:22
Знам, ама се дразня като понат да си говорят наизуст.
Ауди а3 1.9 ТДИ
09.10.1998 година
разхода и е 4-5 извън градско 6-7 градско
Марка: Мерцедес
Модел: C220 CDI
Година: 2005
Мощност: 150PS, 340Nm (Обмислям чип-тунинг от Kleemann: 175PS, 410Nm)
Разход: Градско - ок. 8.8 Извънградско - ок. 6.4
Големия мотор си е страшна работа! В Германия карах Mercedes SL65 AMG (Пробно каране)
Страшна кола! Вози много твърдо, но има 630 коня и 1000+ Nm. Като я напънах извънградско, не те натиска в седалката, ами направо те хвърля зад колата! Само около 40мин. съм е карал, но е страшна кола!
Марка: Fiat
Модел: Punto
Година: 2002
Мощност: 60 коня мисля, че е не знам ;д
Разход: 5-6 градско, 4 извънградско
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз вече се замислям за всекидневна кола под 2000 кубика, че иначе не се живее с тия цени на бензина, данъци и ред глупости, нещо в последно време много взе да ми се свиди да пълня гушата на държавата.
^ За мотор да си зе замислял?