.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Тема: Fat Burner

Hybrid View

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    От посочените примери, не успяваш да докажеш по-горе споменатите от теб твърдения. Не знам дали нарочно се опитваш да изопачиш АДСКИ много нещата, които съм казал ИЛИ си просто....mentally challenged ?
    Относно хиперболата - ми, не. Никъде не съм използвал, просто това е реакцията на повечето хора, които прочетат, че кардиото е безполезно.
    До ден днешен нямам никакви здравословни проблеми от сваленото тегло,sooo...yeah.. Много обичам така да ми приказват - " Не бе, ама на теб 100% ти е станало нещо."...ама всъщност нищо ми няма. Това малко ми напомня на израза - "Нека някой да каже, че сестра ти е к*рва, пък после върви да обясняваш на хората, че нямаш сестра."
    Все тая, де.. Виждам, че не си по-далеч от marrcandy, затова не мисля, че има смисъл да споря и с теб. Умният човек е казал - "Накажи глупака с мълчание", и точно това смятам да направя. По-умния отстъпва,no ?

П.П.: Ама все още искам да видя снимка :3

Цитирай Първоначално написано от Kazeone Виж мнението
    От посочените примери, не успяваш да докажеш по-горе споменатите от теб твърдения. Не знам дали нарочно се опитваш да изопачиш АДСКИ много нещата, които съм казал ИЛИ си просто....mentally challenged ?
    Относно хиперболата - ми, не. Никъде не съм използвал, просто това е реакцията на повечето хора, които прочетат, че кардиото е безполезно.
    До ден днешен нямам никакви здравословни проблеми от сваленото тегло,sooo...yeah.. Много обичам така да ми приказват - " Не бе, ама на теб 100% ти е станало нещо."...ама всъщност нищо ми няма. Това малко ми напомня на израза - "Нека някой да каже, че сестра ти е к*рва, пък после върви да обясняваш на хората, че нямаш сестра."
    Все тая, де.. Виждам, че не си по-далеч от marrcandy, затова не мисля, че има смисъл да споря и с теб. Умният човек е казал - "Накажи глупака с мълчание", и точно това смятам да направя. По-умния отстъпва,no ?

П.П.: Ама все още искам да видя снимка :3
    Това ли ти беше защитата, жалкар?Кво викаше 2 страници по-назад?Мадамата не давала аргументи, а?Е, аз ти изкарах няколко аргумента и едиственото, което ти хрумна беше да кажеш, че си се снимал далеч от огледалото?

ПП:И не, не казвам, че ти е станало нещо (аз изопачавам думи, right?), даже се надявам да не е така, но когато даваш съвети на новаци внимавай с подхода, щото не знаеш за какво ще се хванат.Тези 15 кг. загуба на телесно тегло са пълна утопия и най-много да докараш някой до анорексия.Ако си постнеш едно примерно меню от този твой период съм сигурен, че ще си под 1000ккал на ден, което да не ти говоря доколкото ти е забавило метаболизма, намалило кол-вото на полезни в-ва в организма ти (да, повече са от протеини, въглехидрати и мазнини видовете вещества в организма ти) и е довело до загуба на предимно активна маса. (под активна маса разбирай ефективна.Да, и това не са мазнините).Относно карнитина дето го разправяш насам-натам не ща да споря, но ако се поразровиш по-обстойно ще видиш, че и той е чисто плацебо, особено съчетан с НВД...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си