.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Колеги, да имате познат с мнение или въобще някакво мнение за ВСУ Любен Каравелов ? Не за мен, за приятелка е, а няма какво да и кажа, тъй като нямам никакъв познат, свързан с това учебно заведение, или поне не знам за такъв.
    Най-долнопробния университет, който съществува в София сигурно, ако не и изобщо. То самото му разположение е достатъчно красноречиво - около циганската махала. И понеже никой нормален човек, който си учи и има висок успех, няма да тръгне да кандидатства там, те буквално се молят за студенти и приемат само по документи даже, без изпити, 3ка ти е предостатъчно, за да си вътре. Откровено казано, приятелката ти по-добре никакво висше да не записва, отколкото да се запише там.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Най-долнопробния университет, който съществува в София сигурно, ако не и изобщо. То самото му разположение е достатъчно красноречиво - около циганската махала. И понеже никой нормален човек, който си учи и има висок успех, няма да тръгне да кандидатства там, те буквално се молят за студенти и приемат само по документи даже, без изпити, 3ка ти е предостатъчно, за да си вътре. Откровено казано, приятелката ти по-добре никакво висше да не записва, отколкото да се запише там.
    По-съгласна не мога да бъда. Минавала съм оттам 2 пъти на път за друго място. Едни коптори са, ужасни. И двата пъти приятеля ми ме изпращаше, за да не минавам там сама. Не знам как е вътре де, но никак не прилича на университет. Прилича на особено забутано СОУ.

Засега всичко върви перфе!

ИТ - 5
    Систематика на водорасли и гъби - 6
    Анатомия на човека - 6

Остават още 3. Сигурно ще пиша хубави оценки и след Хистология и ембриология, и Органична химия, но след Физикохимията няма да се вясвам в темата до април.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ясно защо не познавам никого оттам Благодаря ти !
    Секс в Хаити, френски кибрити

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си