.
Отговор в тема
Страница 25 от 27 ПървиПърви ... 1521222324252627 ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 665
    Цитирай Първоначално написано от Alisha28 Виж мнението
    Мисля, че Елена трябва да умре, а не те.
    Да, Елена понякога адски ме дразни, ама като че ли наистина трябва да умрат. нз... (think) Омръзнаха ми любовните драми на Стефко, Ленчето и Дамянчо. Искам повече екшън в сериала, а не сълзливи сцени. Относно последния епизод.. направо ми падна ченето.. :O Ядосах се, като убиха Кол Сега от 6 Древни останаха само 3 :/ остава и Илайджа да боднат с кола от бял дъб.
    Последно редактирано от Jigars : 02-01-2013 на 13:46

Повече от фен Аватара на greenblood
    С това темпо с което умират древните смятам че до края на сезона всички древни ще са мъртви. Интересно ми е сега този Сайлъс от които Кол толкова много се страхуваше дали ще се появи. Другото интересно от последния епизод е че се заформя една нова влюбена двойка Стефан и Ребека май си допаднаха. Едно не схванах само от епизода. През цялото време си мислих че Клаус иска да открие лека за да създаде още хибриди. Пък накрая какво каза че това не ги е интересувало. Търсил лека само за да го унищужи.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Според мен това, което Клаус каза, може да се дължи на факта, че беше афектиран от смъртта на брат му. Ох, много ми е гадно за Кол Имаше толкова як акцент и беше единствения, който за момента не играе роля на мека Мария - всичките злодеи ги влюбиха в някой и ги направи меки агънца. Искам Клаус пак да коли и беси.
    А, иначе ми хареса, че Стефан най-накрая прояви характер и не наръга Ребека, физиономията на Елена като разбра беше безценна.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Искам Клаус пак да коли и беси.
    След смърта на Кол. Следва да видим най лошата страна на Клаус. (devil)

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен пък не ми е гадно за Кол. Ама сега няма ли да измрат всички древни?Включително и Клаус???

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    На мен пък не ми е гадно за Кол. Ама сега няма ли да измрат всички древни?Включително и Клаус???
    Не след като Кол умря умират всичи вампири които той е трансформирал.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Последните няколко епизода са леко боза :X

Айде и аз да се включа! ... След последния епизод заповам да се чудя дали Делена си струва -.-

Супер фен Аватара на shmatarok
    След поредния епизод почвам да се чудя на сценаристите що са толко зле. 4 сезона чакам Делена и накрая ще ми прецакат всичко.

Хубу, че е Клаус да ми смекчи малко черногледото мислене.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Малко тъп стана сериала.Елена започна леко да ме дразни защото според мен не знае какво иска.
    Според мен си подхожда повече със Стефан , но и с Деймън ги харесвам просто нещо ми липсва.
    Клаус и Кералайн са <3
    Искам и Катрин да се върне. Просто трябва да разчупят малко епизодите.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Това последния сезон ли е?
    От месец го гледам, имам още 3,4 серии и се включвам и аз
    Дрън-дрън

Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    Това последния сезон ли е?
    От месец го гледам, имам още 3,4 серии и се включвам и аз
    Не е последния ще има и следващ сезон.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Малко тъп стана сериала.Елена започна леко да ме дразни защото според мен не знае какво иска.
    Според мен си подхожда повече със Стефан , но и с Деймън ги харесвам просто нещо ми липсва.
    Клаус и Кералайн са <3
    Искам и Катрин да се върне. Просто трябва да разчупят малко епизодите.
    Тя още отначaлото на филма "горкичката" Елена не знае какво изобщо иска. С Стефан може да си подхождат повече понеже той е лигльо като Елена. Стефан не иска Елена да е Вампир. Докато Деймън иска Елена да си остане Вампир а не човек. За това Деймън така си тръгна в последния епизод. Там е разликата между двамата братя. Колкото до Клаус и Кералайн не знам защо всички се самозалъгвате като си мислите че има нещо между тях. Клаус обича русокоската много но тя се въсползва от чувствата постоянно доказаго и в последния епизод.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Грйнблъд е абсолютно права. Много бози около Делена. Деймън иска свобода, див е, непредсказуем, забавен и търси някой като него, с когото ще може да пропуска и да дивее. Елена пък иска да е човек, да е кротка душица, да дундурка дечица. Е, тогава защо изобщо изостави Стефан? Това е малко като в реалния живот - някоя пикла харесва 'лошото момче' и като станат 'гадженца' тя се опитва да го промени. Е, не става така, бе, мамка му.

Иначе, Клаус ми е любимецът. Много гадно ми стана като видях как плака за Caroline. Още по-гадно ми стана от факта, че тя само го използва и в следващия епизод ще му се изплюе в лицето. Пф.

А сериала вече е боза. Не ме кефи.

Мега фен Аватара на Colouring
    Определено подкрепям. Докато преди първата работа като стана беше да си изтегля новата серия, сега дори нямам това желание. Сценаристите разводниха нещата и то доста. Тая история със Сайлъс ми е доста странна, да не кажа неприятна. Не знам... нишката ми се изгуби някъде.
    Интересуват ме само Деймън и Клаус, другите са ми безинтересни. Е, и Каролайн, ама на моменти. Елена ме дразни безбожно много, Стефан ми е безинтересен от първи сезон, Бони ми стана антипатична, Ребека никога не съм я харесвала, Джена и Аларик умряха, на Джеръми също историята не може да ме впечатли с тия татуировки...

Честно... тъкмо ДЕ и сега пак прецакват работата.... Лек няма според мен :@ Елена взе да ме дразни - тя май прекалено иска да отдалечи Деймън от.... Деймън ;@ Май направо иска да го превърне в Стефан номер 2.......

О,аз никога не съм мислила,че Кералайн и Клаус ще имат връзка.
    Просто всичките им сцени заедно са ми безбожно сладки.
    Но тя няма същите чувства като него,изпозва го.
    Аз обаче не разбирам от къде тръгна тяхната история.
    Помня,че той я излекува първия път като я ухапа Тайлър
    и ,че и купи рокля за някакво събиране ,което не се сеам какво беше в момента ;д
    но нищо друго.И как всички остановиха,че той я обича преди последната серия ?
    Защото аз не бях забелязала някаво по-специално отношение.

Ааа имаха си по-специални моменти

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Ааа имаха си по-специални моменти
    моля те припомни ми ,вече се убеждавам,че всичко съм забравила.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Само аз ли от самото начало се сещах ,че този лек ще е за един само? Все пак кой знае колко вампири по света, това да не е извор там...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Толкова хора умряха само заради една доза от този лек. И накрая Катрин се появи и си го взе на готово. Малко кофти се получи така че Джереми умря сигурно и Бони ще почине. Деймън също взе да се предава нещо не ме кефи така филма. Интересно ми е сега само този Сайлъс каква роля ще играе. И след като сега Клаус се освободи от заклинанието на Бони дали ще тръгне да отмъщава за брат си.

Голям фен Аватара на Slobbery
    Бони няма да умре...Само Джеръми... От доста време се говори,че в 15ти епизод един от главните герои ще умре и това ще преобърне целия сериал с главата надолу... Жалко,че точно Джер...харесвах го.

~

Мега фен Аватара на strawberry88
    И на мен много гадно ми стана за Клаус.Колко пъти доказва любовта си към Керълайн, а тя само го използва и не оценява нищо. А пък Катрин как така от нищото се появи и изчезна с лека не знам.

С голямо нетърпение чакам следващия епизод ! Предишния завърши много кофти , надявам се да спасят Джеръми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си