- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На тепсия му се давам-той бяга сам.
тоя случай,който го знаеш вероятно хората са имали причина ( така де,тоя дето не е искал) или дори и да са нямали са си говорили помежду си... за теб нормално ли е той дума да не обели и тя да се чуди защо така? поне да говори с нея - определено е видял,че тя иска нещо ( щом е искала да ходи у тях примерно ) .. това са 5 месеца.. как за 5 месеца пък един път не е седнал сериозно да и каже така и така не искам да правим секс до еди кога си.. или скоро няма да се прави секс щото дрън дрън.......
Нямаха основателна причина .. Тя има уста в случая да го пита , като не и отговори пак ще изнахалства след време . Нещата са прости в случая , просто пасивността убива всичко .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
От това,което изчетох само едно ми хрумна-защо си с него??
Нито физически те задоволява,нито емоционално.Аз една седмица ако стоя без секс мразя всички,пък за 5 месеца не знам.Ама не,сериозно,защо си с него?
Или пък другия вариант да чака да станеш на 18 за да прави секс с теб,защото по този начин ще знае че си вече пълнолетна,а в момента като не си това да човърка моралната и ценностната му система
Последно редактирано от Tuesday : 02-11-2013 на 17:28
всъщност направили са и впечатление,но е мислила ''още малко,още малко'' и тя сама каза,че и преди е мислила да говори с него,но нещо я е спирало и каза,че може би смелост не и е достигала .. така че явно им е проблем.. а имат и други проблеми... и тя вижда хубавото в ''малките моменти'' не мислиш ли че една връзка трябва да има повече хубави моменти ( ясно е,че няма как без лоши ,но повечето пъти добрите са повече и точно за това хората са заедно)
Проблем й беше. От самото начало се жалваше из форума, но не й стиска да направи нещо по въпроса.
И в случая проблемът не е просто в липсата на секс. Проблемът е в това, че тя се чувства неудовлетворена от тази "връзка". Без значение какво поражда неудовлетворението, когато единият партньор се чувства по този начин трябва да се вземат мерки. Коментари от рода на "Е, какво толкова, единия секс" не са на място. Щом се усеща като проблем за едната страна, значи е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Ами да вземе, де. Всички това й казваме.
възможно, ако не питам няма как да разбера
живее с техните и май не ги е запознавал с друго момиче досега
нямам такива съмнения, познавам си човека достатъчно, поне това зная, че няма как да стане
Щото TheBeliever май ми следи мненията бая. В началото не беше така. Беше истинска ,романтична връзка с изпращания до вкъщи, спонтанни целувки, прегръдки и пр. Явно на него еднообразието му омръзва, въпреки че казва,че му харесва.Преди четох една статия на английски,че жените искат да говорят за чувствата си, за емоциите , за проблемите , а мъжете искат просто да намерят решение на проблема и да сменят темата. Което може би си е вярно.
Както и да е, ще говоря с него при първа възможност, но просто в събота се видяхме за 20 минути, неделя и понеделник не сме се виждали съвсем и там до края на седмицата като успеем да се видим ще поговорим, ще се опитам да започна спокойно пък каквото сабя покаже. В крайна сметка и без да говорим не става, и ще видим дали говоренето ще помогне, защото според всички това му е майката.
И както казах-на мен сексът не ми е основния проблем. Просто съпътства всички останали, темата поначало беше пусната в тоя раздел заради това, но всъщност не е болка за умиране. Ако той ме гледаше добре като своя приятелка нямаше да мрънкам ,защото иска да чакаме още 3 месеца. Или 6 . Все тая.
Изнервял се бил, като говорили. Щот не спорил с мен. Само два пъти ще му викна и да видиш как ще поиска да се успокоим.
Няма да се стряскаш, като се изнерви. Повиши и ти тон и му кажи, че и ти можеш, ама няма смисъл. Дразни го, нареждай, докато не изплюе камъчето.
Боже, аз колко съм проклета. С моя сме една зодия и ,ако тръгнем да спорим...ад.
Иначе, Иве ,знаеш ми мнението,можеш го - бъди кучка![]()
maDamn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох, и още как.
Незнайно защо се сетих за тази картинка - http://9gag.com/gag/6548446
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!