.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 202
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Съгласен съм че не постъпва резонно с нея , тъй като е с нея би трябвало да покаже поне малко уважение . Като не му пука защо е с нея (това не си го обяснявам ) вероятно иска да разнообрази . Ето аз например в момента надали бих се държал както трябва с дадено момиче,осъзнавам го , затова съм сам , за да не карам човека до мен да се чувства зле .. Но за секса , извинявай , знам реален случай на успешна връзка , където хората не са правили 4,5 секс , така че 5-6 месеца не биха ме стреснали ни най-малко . Да допълна че се
    1та страна не искаше секс , другата искаше , но въпреки тва се разбираха .
    тоя случай,който го знаеш вероятно хората са имали причина ( така де,тоя дето не е искал) или дори и да са нямали са си говорили помежду си... за теб нормално ли е той дума да не обели и тя да се чуди защо така? поне да говори с нея - определено е видял,че тя иска нещо ( щом е искала да ходи у тях примерно ) .. това са 5 месеца.. как за 5 месеца пък един път не е седнал сериозно да и каже така и така не искам да правим секс до еди кога си.. или скоро няма да се прави секс щото дрън дрън.......

Голям фен Аватара на N1ksun
    Нямаха основателна причина .. Тя има уста в случая да го пита , като не и отговори пак ще изнахалства след време . Нещата са прости в случая , просто пасивността убива всичко .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Супер фен Аватара на nymphadora
    От това,което изчетох само едно ми хрумна-защо си с него??
    Нито физически те задоволява,нито емоционално.Аз една седмица ако стоя без секс мразя всички,пък за 5 месеца не знам.Ама не,сериозно,защо си с него?

Banned Мега фен
    Нямаха основателна причина .. Тя има уста в случая да го пита , като не и отговори пак ще изнахалства след време . Нещата са прости в случая , просто пасивността убива всичко .
    добре тогава просто са се разбрали,но признай,че това става рядко... тя каза,че ще говори с него - просто ни искаше мнението.. не и хареса и продължава да е наивна ...

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    От това,което изчетох само едно ми хрумна-защо си с него??
    Нито физически те задоволява,нито емоционално.Аз една седмица ако стоя без секс мразя всички,пък за 5 месеца не знам.Ама не,сериозно,защо си с него?
    Аз мразя целия свят , смятай нещата докъде са опряли

Fuck - Става при определен тип хора . В крайна сметка тя си преценява.
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Или пък другия вариант да чака да станеш на 18 за да прави секс с теб,защото по този начин ще знае че си вече пълнолетна,а в момента като не си това да човърка моралната и ценностната му система
    Последно редактирано от Tuesday : 02-11-2013 на 17:28

Banned Мега фен
    Аз мразя целия свят , смятай нещата докъде са опряли

Fuck - Става при определен тип хора . В крайна сметка тя си преценява.
    ясно е че е от човек до човек.. обаче щом имат такива различия не виждам смисъла и къде е истинската връзка...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ясно е че е от човек до човек.. обаче щом имат такива различия не виждам смисъла и къде е истинската връзка...
    Щом досега не са и правили чак толкова голямо впечатление , че да вземе мерки надали би и било толкова огромен пробем и за напред ^^

Banned Мега фен
    Щом досега не са и правили чак толкова голямо впечатление , че да вземе мерки надали би и било толкова огромен пробем и за напред ^^
    всъщност направили са и впечатление,но е мислила ''още малко,още малко'' и тя сама каза,че и преди е мислила да говори с него,но нещо я е спирало и каза,че може би смелост не и е достигала .. така че явно им е проблем.. а имат и други проблеми... и тя вижда хубавото в ''малките моменти'' не мислиш ли че една връзка трябва да има повече хубави моменти ( ясно е,че няма как без лоши ,но повечето пъти добрите са повече и точно за това хората са заедно)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Проблем й беше. От самото начало се жалваше из форума, но не й стиска да направи нещо по въпроса.

И в случая проблемът не е просто в липсата на секс. Проблемът е в това, че тя се чувства неудовлетворена от тази "връзка". Без значение какво поражда неудовлетворението, когато единият партньор се чувства по този начин трябва да се вземат мерки. Коментари от рода на "Е, какво толкова, единия секс" не са на място. Щом се усеща като проблем за едната страна, значи е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

всъщност направили са и впечатление,но е мислила ''още малко,още малко'' и тя сама каза,че и преди е мислила да говори с него,но нещо я е спирало и каза,че може би смелост не и е достигала .. така че явно им е проблем.. а имат и други проблеми... и тя вижда хубавото в ''малките моменти'' не мислиш ли че една връзка трябва да има повече хубави моменти ( ясно е,че няма как без лоши ,но повечето пъти добрите са повече и точно за това хората са заедно)
    Прекалено стереотипно гледаш на връзките , някой пък емат повече лоши моменти , но в малкото хубави са на 8мото небе , както може и обратното , а пък като винаги може би баланса е най-доброто ^^ . А защо хората са заедно , това вече е прекалено дълга тема ..

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Проблем й беше. От самото начало се жалваше из форума, но не й стиска да направи нещо по въпроса.

И в случая проблемът не е просто в липсата на секс. Проблемът е в това, че тя се чувства неудовлетворена от тази "връзка". Без значение какво поражда неудовлетворението, когато единият партньор се чувства по този начин трябва да се вземат мерки. Коментари от рода на "Е, какво толкова, единия секс" не са на място. Щом се усеща като проблем за едната страна, значи е.
    Да е взела мерки като не и приляга , както споменах по-нагоре . Винаги има начин да накараш човек да говори с теб на каквато и да е тема , особенно ако ти е близък .

Ами да вземе, де. Всички това й казваме.

Banned Мега фен
    Прекалено стереотипно гледаш на връзките , някой пък емат повече лоши моменти , но в малкото хубави са на 8мото небе , както може и обратното , а пък като винаги може би баланса е най-доброто ^^ . А защо хората са заедно , това вече е прекалено дълга тема ..
    е да... естествено,че говоря общо,защото не познавам нито нея,нито приятеля и добре... но все пак когато лошото е много често връзките приключват,а на тях са им почнали проблемите и са доста - не казвам,че връзката им ще приключи,но определено и трябва промяна

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Tuesday Виж мнението
    Или пък другия вариант да чака да станеш на 18 за да прави секс с теб,защото по този начин ще знае че си вече пълнолетна,а в момента като не си това да човърка моралната и ценностната му система
    възможно, ако не питам няма как да разбера

а защо не си ходила у тях ? оф от всичкото пак те питам : имаш ли някакви съмнения за друго момиче ?
    живее с техните и май не ги е запознавал с друго момиче досега
    нямам такива съмнения, познавам си човека достатъчно, поне това зная, че няма как да стане

Щото TheBeliever май ми следи мненията бая. В началото не беше така. Беше истинска ,романтична връзка с изпращания до вкъщи, спонтанни целувки, прегръдки и пр. Явно на него еднообразието му омръзва, въпреки че казва,че му харесва.Преди четох една статия на английски,че жените искат да говорят за чувствата си, за емоциите , за проблемите , а мъжете искат просто да намерят решение на проблема и да сменят темата. Което може би си е вярно.
    Както и да е, ще говоря с него при първа възможност, но просто в събота се видяхме за 20 минути, неделя и понеделник не сме се виждали съвсем и там до края на седмицата като успеем да се видим ще поговорим, ще се опитам да започна спокойно пък каквото сабя покаже. В крайна сметка и без да говорим не става, и ще видим дали говоренето ще помогне, защото според всички това му е майката.

И както казах-на мен сексът не ми е основния проблем. Просто съпътства всички останали, темата поначало беше пусната в тоя раздел заради това, но всъщност не е болка за умиране. Ако той ме гледаше добре като своя приятелка нямаше да мрънкам ,защото иска да чакаме още 3 месеца. Или 6 . Все тая.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    В началото не беше така. Беше истинска ,романтична връзка с изпращания до вкъщи, спонтанни целувки, прегръдки и пр.
    Сега и това ли липсва? Горката. Наистина не знам какво те държи още при този човек.

П.П Успех ти пожелавам с разговора. Дано получиш, ако не промяна, поне отговори.

anonymous708973
    Guest
    Изнервял се бил, като говорили. Щот не спорил с мен. Само два пъти ще му викна и да видиш как ще поиска да се успокоим.

Няма да се стряскаш, като се изнерви. Повиши и ти тон и му кажи, че и ти можеш, ама няма смисъл. Дразни го, нареждай, докато не изплюе камъчето.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Gemini spirit!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Боже, аз колко съм проклета. С моя сме една зодия и ,ако тръгнем да спорим...ад.
    Иначе, Иве ,знаеш ми мнението,можеш го - бъди кучка
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изнервял се бил, като говорили. Щот не спорил с мен. Само два пъти ще му викна и да видиш как ще поиска да се успокоим.

Няма да се стряскаш, като се изнерви. Повиши и ти тон и му кажи, че и ти можеш, ама няма смисъл. Дразни го, нареждай, докато не изплюе камъчето.
    Ан така, съгласих се .,
    Отхапи му един пръст и да се знае ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Gemini spirit!
    И Рибите го умеем!

Подкрепям.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И Рибите го умеем!
    Ох, и още как.

Незнайно защо се сетих за тази картинка - http://9gag.com/gag/6548446

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    брутално
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Ако той ме гледаше добре като своя приятелка нямаше да мрънкам ,защото иска да чакаме още 3 месеца. Или 6 . Все тая.
    А защо, за бога трябва да чакаш някакви N на брой месеци, пича на 26 години "да стане готов" ?!

Мазохистка си, Иве, не само щото търпиш да не те чука, а защото му търпиш глупавото поведение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Незнайно защо се сетих за тази картинка - http://9gag.com/gag/6548446
    Бухахахахахахахахахахах
    Ужас!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си