.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Моят е супер пич. С него редовно обсъждаме и жени, и мъже... всичко. Слава Богу, че не е от онези ревнивите досадни татковци.
    Ъхъ

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.
    познавайки баща ми и него сигурно на времето са го гледали поне 1-2 бащи на криво, че е правил лоши неща с дъщерите им
    вие защо си мислите, че родителите ви не знаят, че правите секс, просто не са го коментирали... ако иска внуци някой ден, баща ти ще трябва да се примири с факта, че някой обезчестява малката му дъщеричка
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.
    Естествено!! ..според мене те //родителите// винаги усещат всичко..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    с нашите не говоря често за секс, не могат да ме научат на нищо по тая тема, щото сигурно (със сигурност даже) вече знам повече от тях, не благодарение на тях

иначе на вторият ми баща не му пука, той е пич, супер си му е, сега с другата дъщеря ще ми е интересно
    а пък първият...боже, той ме вижда като дете на 8 ,примерно , надали даже му е прехвърчала мисълта, че правя секс
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    с нашите не говоря често за секс, не могат да ме научат на нищо по тая тема, щото сигурно (със сигурност даже) вече знам повече от тях, не благодарение на тях

иначе на вторият ми баща не му пука, той е пич, супер си му е, сега с другата дъщеря ще ми е интересно
    а пък първият...боже, той ме вижда като дете на 8 ,примерно , надали даже му е прехвърчала мисълта, че правя секс
    Ама разбира се, те са правели секс само за да направят дете и край

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ама разбира се, те са правели секс само за да направят дете и край
    true that
    поне с първия
    пък с втория не ги знам,не ме и интересува честно казано
    но е факт, че и на майка ми липсата на секс и се отразява като на всички жени, вкл. и на мен, супер нервна е
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    При мен майка ми е малко консервативна или така си внушавам, защото някак си се стеснявам да говоря с нея на тема секс.Докато с баща ми нямам грижи - знае че ме чукат, че правя свирки, анален и репликата му е " "Ползвай презерватив, защото детето е най-малкия проблем, за разлика от болестите".

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    знае че ме чукат, че правя свирки, анален
    Друго си е, викаш, да му разказваш как си духала на пича снощи, а баща ти да ти дава съвети как да го поемаш по-дълбоко.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Хмм като баща и на момиче предполагам, че няма да съм във възторг, но да видим когато стане.... (поне за следващите не малко години не ми се налага да мисля за това :Р, все пак тя е на 1г.

п.п. Все още обмислям да си купя пушка де....
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Друго си е, викаш, да му разказваш как си духала на пича снощи, а баща ти да ти дава съвети как да го поемаш по-дълбоко.
    Не съм изпадала в пикантни подробности.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не съм говорила с баща ми на тема секс ( само с мама ), но не е паднал от марс. Много добре знае какво става като отида на гости с преспиване при приятелят ми. А и той познава родителите ми, имат му доверие, така че няма за какво да се притеснявам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не съм говорила с баща ми на тема секс ( само с мама ), но не е паднал от марс. Много добре знае какво става като отида на гости с преспиване при приятелят ми. А и той познава родителите ми, имат му доверие, така че няма за какво да се притеснявам.
    в едната тема ти е приятел, в другата мъж, чат пат пишеш и годеник, последно къв е ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    в едната тема ти е приятел, в другата мъж, чат пат пишеш и годеник, последно къв е ?
    Когато както ми дойде го пишa Понякога пиша мъж, понякога приятелят ми.
    Иначе сме сгодени от година почти.

Banned Мега фен
    не си мисля,че ги надхитрявам ама извинявай,да си на 14 и майка ти да знае,че това не ти е първото гадже и да знае от колко време си с него и да ти каже '' о.О не те ли е срам да се целуваш на тия години'' какво би си помислил ? или - гледате филм и филма е 14/16+ (а ги имам годините) почват да дават еротични сцени при което тя като на тия в детската градина '' не гледай''.. и ти да си и ти ще мислиш,че се залъгват,че си лапе още ( не че не съм ама знаеш какво имам предвид)

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    true that
    но е факт, че и на майка ми липсата на секс и се отразява като на всички жени, вкл. и на мен, супер нервна е
    Ти и липса на секс? DAFUQ?!

Ами не съм му казвала иначе съм убедена ,че вече отдавна знае ,че съм невинна девойка но нищо не ми казва . Щом съм намерила точният човек значи няма проблем . Е едва ли му е приятно кой знае какви мисли са му минали през главата, да го убива

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Понякога им е по-добре да живеят в собствения си сапунен балон
    +1

Аз гледам на нещата така: ако майка ми знаеше какво сЪм правил, нямаше да ми даде да я целуна и по рЪката. От друга страна...само като започна да си представям тя какво е правила, сещам се за моментите, когато ме е целувала за "Довиждане"... :embarassed:

Разбира се, че няма да го убие... Това е сърказъм.. Но ще ми е гадно за баща ми. Така де, той със сигурност подозира, че съм правила секс, все пак съм от една година с приятелят ми, но не искам да му става неприятно. Със сигурност няма да му е любимец, все пак ми е първият. А колкото до майка ми - тя май знае, но на мен не ми пука.. Кофти ми е за баща ми, защото е страшен пич. Родителите ми харесват приятелят ми, ноо все пак ми е гадно, когато се прибирам късно вечер или спя в тях....

Повече от фен Аватара на greenblood
    Пази боже дано нямам дъщеря.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Кво да го пребива сякаш те е изнасилил, нали и ти си го искала.
    Schhh! Hear the silence...

Да, но все пак няма да му е много приятно, защото все пак аз съм му момиченцето, ако ме разбираш..

Е да, ама и майка ти на времето е била момиченцето на баща си, така че... Нещата следват естествения си ход, споко

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    You gonna die ^_^

Eskapel4o - u 2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си