- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От бащите към дъщерите... ;д
познавайки баща ми и него сигурно на времето са го гледали поне 1-2 бащи на криво, че е правил лоши неща с дъщерите им
вие защо си мислите, че родителите ви не знаят, че правите секс, просто не са го коментирали... ако иска внуци някой ден, баща ти ще трябва да се примири с факта, че някой обезчестява малката му дъщеричка![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
с нашите не говоря често за секс, не могат да ме научат на нищо по тая тема, щото сигурно (със сигурност даже) вече знам повече от тях, не благодарение на тях
иначе на вторият ми баща не му пука, той е пич, супер си му е, сега с другата дъщеря ще ми е интересно
а пък първият...боже, той ме вижда като дете на 8 ,примерно , надали даже му е прехвърчала мисълта, че правя секс
При мен майка ми е малко консервативна или така си внушавам, защото някак си се стеснявам да говоря с нея на тема секс.Докато с баща ми нямам грижи - знае че ме чукат, че правя свирки, анален и репликата му е " "Ползвай презерватив, защото детето е най-малкия проблем, за разлика от болестите".
Хмм като баща и на момиче предполагам, че няма да съм във възторг, но да видим когато стане.... (поне за следващите не малко години не ми се налага да мисля за това :Р, все пак тя е на 1г.
п.п. Все още обмислям да си купя пушка де....
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Не съм говорила с баща ми на тема секс ( само с мама ), но не е паднал от марс. Много добре знае какво става като отида на гости с преспиване при приятелят ми. А и той познава родителите ми, имат му доверие, така че няма за какво да се притеснявам.
не си мисля,че ги надхитрявам ама извинявай,да си на 14 и майка ти да знае,че това не ти е първото гадже и да знае от колко време си с него и да ти каже '' о.О не те ли е срам да се целуваш на тия години'' какво би си помислил ? или - гледате филм и филма е 14/16+ (а ги имам годините) почват да дават еротични сцени при което тя като на тия в детската градина '' не гледай''.. и ти да си и ти ще мислиш,че се залъгват,че си лапе още ( не че не съм ама знаеш какво имам предвид)
Ами не съм му казвала иначе съм убедена ,че вече отдавна знае ,че съм невинна девойка но нищо не ми казва . Щом съм намерила точният човек значи няма проблем . Е едва ли му е приятно кой знае какви мисли са му минали през главата, да го убива![]()
Аз гледам на нещата така: ако майка ми знаеше какво сЪм правил, нямаше да ми даде да я целуна и по рЪката. От друга страна...само като започна да си представям тя какво е правила, сещам се за моментите, когато ме е целувала за "Довиждане"... :embarassed:
Разбира се, че няма да го убие... Това е сърказъм.. Но ще ми е гадно за баща ми. Така де, той със сигурност подозира, че съм правила секс, все пак съм от една година с приятелят ми, но не искам да му става неприятно. Със сигурност няма да му е любимец, все пак ми е първият. А колкото до майка ми - тя май знае, но на мен не ми пука..Кофти ми е за баща ми, защото е страшен пич. Родителите ми харесват приятелят ми, ноо все пак ми е гадно, когато се прибирам късно вечер или спя в тях....
![]()
![]()
Кво да го пребива сякаш те е изнасилил, нали и ти си го искала.
Schhh! Hear the silence...
Да, но все пак няма да му е много приятно, защото все пак аз съм му момиченцето, ако ме разбираш..![]()
Е да, ама и майка ти на времето е била момиченцето на баща си, така че... Нещата следват естествения си ход, споко![]()