- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Мацки, преди преса използвам този спрей http://usa.alfaparf.com/download/Imm...-texture-4.jpg
Но не знам дали го ползвам правилноНе, че е голяма философия де. Значи пръскам и изправям нали? Или трябва да чакам известно време?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
пръскаш и изправяш, да:Д
Пръскаш в по-малки количеста и разнасяш с пръсти![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
добре,престани да спориш.
не си боядисвала,косата си- не знаеш как стоят нещата.
не знам защо се опитваш да ме убедиш ( мен и всички останали),че косата ми е ужасно увредена и НИКОГА няма да се възстанови.
да и никога не съм виждала някой боядисан и не съм виждала ефекти от боядисвания... не казвам,че е ужасно увредена,а че не е здрава колкото ти си мислиш... и боядисаното няма да се възстанови докато не ти израсте косата наново ... все едно да си сложих ноктопластика и след като я махнеш ноктите ти с един заздравител да са ти 6+ - еми не става ... не знам как да обясня,че маските и тия простотии влияят само в корените,за да расте здрава коса,а за дължината само външно и е временно .... няма как косъма ти да е увреден от химия и с 5 маски да стане така все едно не е боядисван... сеш се,че ефекта от боядисването малко или много остава,а израсналия косъм е един вид свършен факт ... косата ти е леш - примерно преса всеки ден по 5-6 пъти (ндам,има такива хора) почваш да правиш маски.... примерно 3 месеца.. през тия 3 месеца,косата която е пораснала е здрава и и личи,останалата част обаче от косата и даден косъм си стои изтъняла ... по-добре е,но не като току що израсналата... т.е. не можеш да си върнеш положението на косъма както е бил преди боядисването.. можеш да го подхраниш външно ( щото пораснал ли е вътрешно - т.е. хранене не важи,то важи само за косата,която расте в момента) и може и да стане по-добре обаче няма да си върне на 100% предишната здравина както е било преди пресата..... е сега ако не разбра не знам как да го обясня
Противоречиш си сама. По-горе каза,че веднъж боядисана коса е с увреден косъм завинаги,а сега се отметваш и казваш,че щом косата ти израсте всичко е окей.
Пак ти казвам,моята коса е ЗДРАВА.
То не става само с гледане, да го знаеш от личен опит е съвсем разлино.
Ти на мене точно няма какво да ми обясняваш,достатъчно разбирам от това.
Фък, като цяло си права, съгласна съм, че има разлика между здрава и добре изглеждаща коса, прясно боядисаната коса специално има един блясък, който те заблуждава, че е здрава, но след седмица като го няма е по-зле. Само че на Поли косата изобщо не е падаща, ужасно увредена, "леш" и т.н. Вярно е, че вътрешно по всяка вероятност е по-увредена от на човек, който не се боядисва, но не чак до такава степен, че да изглежда увредена и си изглежда добре.Тя се грижи достатъчно за нея и няма да тръгне да пада в скоро време косата и - да чукам на дърво.
Ти имаш предвид, че веднъж увредена коса, точно тази същата коса не може да се възстанови до преди боядисването или изправянето, каквото и да е третиране. Нямаш предвид, че ако веднъж си я боядисала, за цял живот ще ти пада и ще изглежда зле. Но с грижи може да се постигне някаква задоволителна степен на здравина на косата, която да изглежда добре.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е вярно. Имам естествено гъста коса с много дебел косъм. Веднъж си бях изрусила един кичур, за да го боядисам в шарено. Повярвай ми, после нищо не ставаше от него. Дори да ти е съвсем здрава косата след изрусяване пак може да се прецака тотално.
А на мен пак започна да ми пада много косата. Не знам дали вече не си и въобразявам обаче на всякъде е в моите косми. Отвратително! Тези дни ще отида да си подстрижа нацъфтелите краища и косата ми вече ще е супер. Радвам се поне, че след смяната на шампоана си възвърна естествения обем и вече не се усеща суха.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Hayashi, изрусяването вече е съвсем друга песен
Процентът на оксидантът е много много по-висок.
Да не говорим за супрата
А, щях да ви споделям. Гледахме с момичетата един продукт
Служи за по-дълготрайно изправяне и термозащита. Имам го вкъщи и го използвах със старата преса, бях доволна. С новата си взех Наши и не съм го слагала изобщо. И момичетата се колебаеха дали да си вземат този флуид, та им казах да дойдат, да пробват моя и така да преценят. Сложих си на косата както съм си слагала преди , тръгнах да се изправям и каза ТССССССССС и един зловещ пушек излезе. Със старата преса с обикновената керамика никога не е ставало така, с тая с тея тефлони , турмалини и технологични керамики направо изглеждаше плащещо. То тя си ми задържа изправянето до следващото къпане и без флуида де, но нали трябваше да го пробваме. Момичето направо се изплаши.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Съгласна съм. Моята коса също беше много здрава докато я боядисвах в черно миналата година, но не знам какво ѝ стана и от края на есента започна да пада.
Чудя се дали да не се подстрижа съвсем късо след бала.
казах ти - разбрала си го грешно.. казвам,че косата докато не падне тоя косъм няма да е здрав или докато боядисаното не се отреже напълно.... аз не съм казала,че косата ти е кой знае колко увредена,НО Е увредена .. малко или много.. и както казах съм съгласна,че може да не изглежда кой знае колко увредена,но това не означава че не е
Oкей,не съм те разбрала аз.
С боядсването нямам намерение да спирам.
Не знам как прецени колко ми е увредена или не косата ,след като си виждала само една снимка.( снимка,все пак)
![]()
Мерси. Ще скъся може би 2-3 пръста. Не знам от какво капе. Мислех, че е от пресата. Но вече от 5 месеца ползвам преса много рядко. А в последните два не съм ползвала изобщо. Сешоар ползвам от време на време и то само на студената функция. Не съм се боядисвала от половин година. И маски, и масла слагам. Смених шампоана и самият косъм се заздрави и изглежда супер, но продължава да си пада.
Момичета според вас нормално ли е момиче от осми клас да се боядисва 0_o Защото една от моя клас в рамките на 3 седмици смени два цвята.Първо косата и беше къносана след това я боядиса тъмно шоколадово, а сега е черна
Упъти я в тази тема. Поли ще и намери перука когато косата и опада.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нормално е и на 20 да е плешива като старица. Да смениш няколко цвята за по-малко от месец е страшно вредно и ще се забележи след по-малко от година.
Първо правило на боядисването - НИКОГА боя върху къна.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more