.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 138
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

подпишете се

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%82%D0%B5
    няма да отнеме много време

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен
    Добре де, ако не се тестват на животни каква е алтернативата? Не може да се опитваш да забраниш нещо без да дадеш алтернатива. Хубаво, подписах се, но не виждам смисъл.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз пък мисля, че гримираните шимпанзета са мн хубави.
    n00bs

Град
    Manhattan *

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    ай ми джвакаш дудука по-добре?
    тези лайна се правят заради мастии като теб, които се накльопват с 10 килограма грим преди да излязат, щото иначе приличат на уроспии и блъснати с трактор в лицето

Град
    Manhattan *
    умри бе
    мастия ша викаш на майка си

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Добре де, ако не се тестват на животни каква е алтернативата? Не може да се опитваш да забраниш нещо без да дадеш алтернатива. Хубаво, подписах се, но не виждам смисъл.
    Има ''черен'' и ''бял'' списък.
    Едните компании правят все още тестове върху животни,а другите не.
    Благодаря

Град
    Manhattan *
    само да допълня за малоумници като теб,че ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ САМО ВЪХРХУ ПРЕПАРАТИ ЗА ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    само да допълня за малоумници като теб,че ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ САМО ВЪХРХУ ПРЕПАРАТИ ЗА ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА
    искаш ли да тествам върху теб новите лекарства?
    понякога боли много само ми искаш ли
    ще ми бъде кеф да гледам как се мъчиш в името на зайците
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на marble
    Подписала съм се в официалната страница на ПЕТА от много време, но за жалост нашият пазар не предлага богат избор на алтернативи на козметика, било то декоративна, паста за зъби или прах за пране.
    Също искам а кажа, че Aveda е част от Estee Lauder, а те тестват върху животни.
    + Марки като Avon и Sephora тестват продуктите си в Китай, а до колкото знам тези за Европа се правят в Италия. В ПЕТА нямаше официално потвърждение, че тестват.
    Против съм тестването върху животни, но в нашата мила държава пазара е толкова беден, че е много трудно да избягваш такива продукти.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    А върху какво да ги тестват? Дай ми отговор, който да ме задоволи и ще се подпиша.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Има си други методи на тестване, такива използват доста компании. Не е задължително да мажеш очите на заек с концентрат на белина, за да разбереш, че препарата, който се продава, ако си го изсипе клиентът върху очите, може да му увреди очите. Или пък тестовете с цигарите и обгазяването със засилени вредни съставки, което се прилага на кучета. Съществуват физични и химични тестове, както и използване на съвременни уреди, които могат да дадат същите резултати.

Лекарствата нямат общо, а и те и сега си се прилагат върху хора, най-вече върху психичноболни без близки.

Град
    Manhattan *

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Има си други методи на тестване, такива използват доста компании. Не е задължително да мажеш очите на заек с концентрат на белина, за да разбереш, че препарата, който се продава, ако си го изсипе клиентът върху очите, може да му увреди очите. Или пък тестовете с цигарите и обгазяването със засилени вредни съставки, което се прилага на кучета. Съществуват физични и химични тестове, както и използване на съвременни уреди, които могат да дадат същите резултати.

Лекарствата нямат общо, а и те и сега си се прилагат върху хора, най-вече върху психичноболни без близки.

именно

Град
    системата дегоба

в темата и се казва и за научна цел

и не можеш да тестваш лекарство за борба с нещо си там като го приложиш върху физически здрав човек от какво ще го лекуваш?

тва за психично болните ме уби знаеш ли колко теста трябва да се направят докато започне теста върху човек и после колко теста още трябват за да се пусне по аптеките?

от де толкова психично болни без близки?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Manhattan *
    Темата ми е за козметика!
    И да , против съм да убиват животни,за да произведът поредното ХАПЧЕ ЗА ГЛАВА.
    За животоспасяващите медикаменти вече нещата стоят по съвсем различен начин.
    Да не говорим,че някои от тях отдавна са открити, но всичко е един черен бизнес.
    Както и да е, това не засяга темата.

Град
    системата дегоба
    Темата ми е за козметика!
    И да , против съм да убиват животни,за да произведът поредното ХАПЧЕ ЗА ГЛАВА.
    За животоспасяващите медикаменти вече нещата стоят по съвсем различен начин.
    Да не говорим,че някои от тях отдавна са открити, но всичко е един черен бизнес.
    Както и да е, това не засяга темата.
    http://agronet.bg/agro-news/aktualni...-zhivotni.html

..."Следващата задача, което се изправя пред Европейската коалиция е да се забрани на учените да използват животни в научни експерименти. Всяка година 12 милиона животни умират при опити.''
    това ти ли го написа?

за тебе е хапче за глава за мене е обезболяващо и не служи само за главоболие а за много други цели

Град
    Manhattan *
    Не не съм го написала, цитирах,проблем?

Повярвай ми много добре знам каква е нуждата от обезболяващо.
    Нужно ли е пазарът да е пренаситен от такива ( с едно и също предназначение) с цел конкуренция?

Град
    София
    Аз не отричам, че не се тестват върху животни. Кой не знае за тестовете върху тях, просто е различно. Честно казано, не прочетох информацията, не ми се и чете, така или иначе лекарствата няма да се спрат. Но такива неща като прах за пране, почистващи препарати, цигари и лосиони, могат да се спрат. Разибра се, че съставките се тестват да не причиняват алергии, но много от тестовете са ненужди. Няма нужда да се убиват животни в адски мъки, за да докажеш какво ще стане като се погълне концентрат белина примерно.

Защо примерно Шанел и Диор могат да не използват тезе тестове, а Армани го правят? /не гарантирам за марките, просто в някои списъци са дадени те/.

П.п. научнит експерименти са върху много теми, не е само медицина.

Град
    системата дегоба
    Не не съм го написала, цитирах,проблем?

Повярвай ми много добре знам каква е нуждата от обезболяващо.
    Нужно ли е пазарът да е пренаситен от такива ( с едно и също предназначение) с цел конкуренция?
    ами нужно е щото не искаш едно ''хапче за глава''да струва 100лв
    а това са лекарства или даваш пари за тях или умираш

Град
    Manhattan *
    Мисълта ми,че не е необходимо да се произвеждат производни на лекарствата,които съществуват до този момент. Естествено изключвам процесът на подобряване( което е под силно съмнение)
    За животоспасяващите лекарства казах,че нещата стоят по съвсееееем различен начин.
    За повечето дори не знаем,че съществуват.
    Манипулация.
    както и да е казах, темата ми беше за козметика.

Град
    системата дегоба
    Аз не отричам, че не се тестват върху животни. Кой не знае за тестовете върху тях, просто е различно. Честно казано, не прочетох информацията, не ми се и чете, така или иначе лекарствата няма да се спрат. Но такива неща като прах за пране, почистващи препарати, цигари и лосиони, могат да се спрат. Разибра се, че съставките се тестват да не причиняват алергии, но много от тестовете са ненужди. Няма нужда да се убиват животни в адски мъки, за да докажеш какво ще стане като се погълне концентрат белина примерно.

Защо примерно Шанел и Диор могат да не използват тезе тестове, а Армани го правят? /не гарантирам за марките, просто в някои списъци са дадени те/.

П.п. научнит експерименти са върху много теми, не е само медицина.
    добре че не са само медицина съгласен съм и не съм отричал

и това дали тестовете са нужни или не определят хора много по-умни от теб и мен

и като не правят тестове си е за тяхна сметка
    ти ако си собственик на такава голяма компания би ли искала да разбереш че еди кой си твой продукт е опасен и трябва да унищожиш всичко произведено до момента
    ще ти струва много повярвай ми
    Последно редактирано от haritov : 02-15-2013 на 21:26

Град
    системата дегоба
    Мисълта ми,че не е необходимо да се произвеждат производни на лекарствата,които съществуват до този момент. Естествено изключвам процесът на подобряване( което е под силно съмнение)
    За животоспасяващите лекарства казах,че нещата стоят по съвсееееем различен начин.
    За повечето дори не знаем,че съществуват.
    Манипулация.
    както и да е казах, темата ми беше за козметика.
    прочети ми пак предното мнение и помисли малко какво ти написах

Град
    София
    Те правят тестове. А продуктът ти винаги може да се окаже опасен, дори и да е тестван върху куче.

Град
    Manhattan *
    Законът вече е приет и влиза в сила от 11 мар 2013.
    Щом са го приели очевидно има алтернативни начини ,които са също така надеждни, без да се причинява смъртта на милиони животинки.

Давам пример:

Най-честите алергии към боя за коса са към боите от козметичната компания Лореал.
    Те правят тестовете си върху животни. Е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си