- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Искъпах се днес,не си правих маска.
Преди малко си сложих арганово масло и от защитното мляко на лореал проф.
Този път ми стои по-права от обикновено,не знам защо,но се радвам
Иииии откакто съм се подстригала съм се изправила само 1 път! (sun)
^Сериозно? :O![]()
Минавам да се похваля - казаха ми, че косата много ми е пораснала.Ще продължавам с маските.
момичета имам чувство че косата ми не марда .Обмислям да започна да пия геритамин,но по колко капсули се пият и колко пъти на ден
В листовката пише.Май по 3 бяха.На мен това изобщо не ми помогна.Само дето го пих.![]()
Ок.Също така вече наистина се реших да се подстригвам с гореща ножица.Намерих къде в нашия град.Струва 15 лв. и ще ида тази седмица най-вероятно.
![]()
За възрастни и деца над 6 години по 1 капсула дневно в продължение на 1 месец. За поддържане на доброто здраве подновете приема след същия период на прекъсване. При необходимост и след консултация с вашия лекар дневният прием може да бъде увеличен.
Капсулите се приемат несдъвкани, с достатъчно течност по време или след хранене.
Заради болезнена менструация и като антиоксидант го приемам в първите 10 дни на МЦ по две капсули вече сигурно четири години.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това помага ли за менструацията?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ключово.
Сещам се как КъпкейкКити беше обяснявала, че си изправя косата всеки ден и й е суперздрава. Гледам я на снимки - нито права, нито косъмът е гъст/загладен/блестящ.
Аз съм с маска от жълтък, мед, 1 с.л. виалитон, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. пшенично, 1 с.л. алкохол. Направо си бетонирах косата, по-добро е от всякакъв лак. Ще стоя поне 3-4 часа.
Нанесох я по продължението, накрая и малко в корените, щото остана.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичета,забелязали ли сте как всиииички бюти гурута,които си третират супер често косите(macbarbie например),имат много здрави и бляскави коси? :Д Как става тоя номер?![]()
Според мен с качествени преси, маши и продукти.
https://www.youtube.com/watch?v=5EGLpHcC4AE
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз съм ги гледала 100 пъти.Като ми е скучно и гледам такива ... everyday hair routine.
![]()
Не знам от къде ми хрумна, но днес си сложих лимонов сок на косата.Сега ще се изкъпя и ще видя дали ще имам някаква разлика.Според вас за какво може да помогне?
Изсушава.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз лятото използвах лимоновият сок за леко изсветляване на косата. Файда - йок.