- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност
Леле, изкарахте човека болно ревнив.А кое е нормално ревнив? Или май няма такъв вариант, а? Или си откачен, който чете всички чатове и беснее, когато гаджето му ходи до магазина, или си свръх широко скроен и не ти пука с кого излиза/прави. Ок. Да знаете, че друг вариант няма. ;д
Нормално е да се дразни, че тя приема в живота си човек, който иска да я минава пак. Още малко ще вкарате аргумента, че няма лошо да си останат приятели след като са били гаджета. Хубаво. Приятелство не става така между двама души, когато единия иска другия.
Та "болестно ревнивия автор" (лол) не я ревнува от всеки срещнат. Не я ревнува дори от другите и бивши. Ревнува я само от един определен, неприятен субект, който я дебне с поглед тип: "Айде скъсайте вече де." И аз нямаше да го харесвам такъв. И аз нямаше да искам да общуват. Не е нужно да има риск или тя да има чувства. Самото усещане е гадно и обидно, и нараняващо, че тя позволява индивид, който не им иска доброто да си остава в живота им.
Kaкто и да е, разни хора, разни възгледи.
Авторе, аз пак ти казвам. Кротичко поговори с нея, без драми, без мусене. Помоли я да направи този компромис, защото наистина те кара да се чувстваш неприятно. Задължително я накарай да разбере, че и имаш пълно доверие и проблемът не е, че мислиш, че ще направи нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()