.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Заради такива "природозащитници", сумати хора измряха ... "не закачайте горките бездомни кученца, те са сладки, беззащитни", и на другия ден "деца/пенсионери берат душа в Пирогов, нахапани от кучета" ...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    тая курвясала мастия още ли се опитва да размишлява, че не ми се чете?

Мега фен
    Град
    <3
    SpiritInBlack, такива като теб обикновено ме дразнят, но звучиш убедително. I like.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Спести си такива изрази.
    4XCOKИ

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Спести си такива изрази.
    я само не ми казвай кво да правя

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Заради такива "природозащитници", сумати хора измряха ... "не закачайте горките бездомни кученца, те са сладки, беззащитни", и на другия ден "деца/пенсионери берат душа в Пирогов, нахапани от кучета" ...

T'ва е друг въпрос.
    Не съм луд кучезащитник, но ще кажа само едно - Каквото повикало, такова се обадило.

Виждала съм деца и вързрастни , обиждащи и подвикващи на кучетата, а после ще си счупят краката да бягат.
    Що мен никога не ме е нападало куче? Пред дома живееха глутница "диви зверове" според съседите, но на мен никога не са скачали. Напротив, като ме видят започват да се търкалят по земята или седят мирно и ме гледат "лИбовно".
    Аз много обичам кучетата. Може би от всички животни на света, най-обичам тях. Улични,домашни, всякакви..
    А относно уличните кучета - нямаше да ги има, ако стопаните им са били съвестни или държавата си вършеше работата.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И само да кажа, че поне половината случаи на нахапани от кучета, всъщност са от домашни кучета на свобода или разхождани свободно.
    Кучетата са умни животни и разбират отношението към тях.
    Така че призовавам тези, които си гледат кученца у тях - Никога не им посягайте, не ги подритвайте, не ги обиждайте, не се отнасяйте лошо с тях. Банално, но вярно - Кучето е голям приятел на човек. Стига и човека да му е приятел.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    И само да кажа, че поне половината случаи на нахапани от кучета, всъщност са от домашни кучета на свобода или разхождани свободно.
    Кучетата са умни животни и разбират отношението към тях.
    Така че призовавам тези, които си гледат кученца у тях - Никога не им посягайте, не ги подритвайте, не ги обиждайте, не се отнасяйте лошо с тях. Банално, но вярно - Кучето е голям приятел на човек. Стига и човека да му е приятел.
    домашните животни са цивилизовани те получават всичко ако не го получат си го взимат със скимтене
    уличните са животни които се борят със зъби и нокти ден за ден за да оцелеят те са зверове града за тях е джунгла
    ако си кекаво слабо улично куче умираш
    а едно домашно куче няма да може да оцелее дълго само на улицата
    въобще не ми говори глупости има кучета и кучета
    но едно животно почувства ли се застрашено уплашено от теб дори и да искаш да му направиш добро то напада
    и напада за да се спаси от теб и не мисли да показва милост
    аз съм се сблъсквал с това всеки и ден и го знам от личен опит и най-добре си спести бъдещи коментари защото не каза нищо вярно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Само да вметна,че кучето,за да нахапе някой е било или предизвикано или озлобено преди това

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    Ти гнусно създание няма ли да се разкараш вече?!
    МАСТИЯ на майка ти ,за трети път!

Мега фен
    Град
    <3
    я само не ми казвай кво да правя
    Имам пълното право.
    4XCOKИ

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Само да вметна,че кучето,за да нахапе някой е било или предизвикано или озлобено преди това
    в повечето случаи е уплашено защото си минала зад него докато си отивала до магазина
    понякога са гладни
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Аз на уличните кучета винаги им говоря добричко, галя ги и никога не помня да ме е нахапало или залало. Точно е каквото повикало, такова се обадило. Улична котка също не ме е драла, дето са 100 пъти по-своеволни от кучетата. Животните винаги разбират кой ги обича и кой не. Бездомни кучета и котки винаги отиват при майка ми, някак разбират, че тя много обича всички животни.

Спирит, приятельо, ако аз съм по-тежка от теб, това говори изключително и само в твои ущърб, защото аз не съм дебела, но за момче е много грозно да е кльоща. FU!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    в повечето случаи е уплашено защото си минала зад него докато си отивала до магазина
    понякога са гладни
    Или защото келеш,правейки се на интересен го ритнал жестоко?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Айде айде, все едно кучетата ги имат за футболни топки ... вчера говоря с една колежка по телефона, тя в парка с кучето и и по едно време почна да му крещи с цяло гърло, че подгонило няква котка кучето съответно не спряло, после разбирало кво му се говори

Град
    Manhattan *
    еми тя не го е научила просто

Град
    /dev/null
    Ти гнусно създание няма ли да се разкараш вече?!
    МАСТИЯ на майка ти ,за трети път!
    Я само не ми отговаряй, че само от жалките ти опити за мислене ме напушва на смях. Чезвай да си инжектираш фон дьо тен венозно.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Имам пълното право.
    Имам пълното право да ти се изхиля в лицето и да те хвърля в помийна яма да си бълвочиш лайната там.

Град
    системата дегоба
    Или защото келеш,правейки се на интересен го ритнал жестоко?
    не отричам да е имало такива случаи ама тия пенсионери дето едвам ходят според теб ритали ли са ги?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз на уличните кучета винаги им говоря добричко, галя ги и никога не помня да ме е нахапало или залало. Точно е каквото повикало, такова се обадило. Улична котка също не ме е драла, дето са 100 пъти по-своеволни от кучетата. Животните винаги разбират кой ги обича и кой не. Бездомни кучета и котки винаги отиват при майка ми, някак разбират, че тя много обича всички животни.

Спирит, приятельо, ако аз съм по-тежка от теб, това говори изключително и само в твои ущърб, защото аз не съм дебела, но за момче е много грозно да е кльоща. FU!
    тва че съм кожа и кости какво значение има като ме нападне една глутница ти може всеки ден да галиш едно куче но не значи че това куче няма да нападне някой друг защото се е стреснало по някакъв начин

http://i.dir.bg/CMS/2010/05/04/6_177fcb.jpg

не ми говори на мен а на момчето от снимката обясни му че той е виновен кажи му че сам си го е изпросил и го накарай да се извини на кучето
    Последно редактирано от haritov : 02-17-2013 на 11:34

Човек, който има Азис на аватара си, който не изглежда особено по-интелигентен от шимпанзе и който мечтае да остане в чужбина, за да лиже задниците на чужденците, не може да обижда или да обяснява как ние да живеем. Просто няма това право. Както и правото да диша, ако зависеше от мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не отричам да е имало такива случаи ама тия пенсионери дето едвам ходят според теб ритали ли са ги?
    Kучето е озлобено преди това.
    Не отричам,че има и изклюения,но все пак..

Град
    Manhattan *
    Я само не ми отговаряй, че само от жалките ти опити за мислене ме напушва на смях. Чезвай да си инжектираш фон дьо тен венозно.

Имам пълното право да ти се изхиля в лицето и да те хвърля в помийна яма да си бълвочиш лайната там.
    хахах гледай го, ще ти отговарям колкото искам
    аре бягай,на никой не си интересен

Кучето не може да помни кой точно човек го е нападнал и да връща специално на него. То се озлобява към всички хора. Както и ако го наказваш за нещо, трябва веднага и трябва да разбере за какво, не след дъжд качулка.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Предпочитам да умрат 10000 животно , отколкото да имам проблем с лекарствен препарат.
    А Розиглитазон-а що го изтеглиха от пазара?! А Сулфагуаниди-а що е спрян от производство?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Кучето не може да помни кой точно човек го е нападнал и да връща специално на него. То се озлобява към всички хора. Както и ако го наказваш за нещо, трябва веднага и трябва да разбере за какво, не след дъжд качулка.
    ти не разбра ли че не всяко напада от злоба?

я ми кажи най-агресивните кучета кои са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си