- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- подпишете се
Не мога да заспя, а гледам, че още спорите. Моята принцеска е пекинезка и искам да кажа, че я гледам буквално като принцеска, отнасям се с нея, като с пълноправен член от семейството, защото за мен е такава и си я гледам от 10 години.За мен тя ми е като детенце,като част от мен. Абсолютно ама абсолютно никога не е посягала.. Да не говорим, че за 10 години съм чувала да лае единствено,когато и свърши водата и да скимти,когато я боли нещо.Направо,като я погледнеш и излъчва любов и доброта. Всеки, който ми е идвал на гости или си е играл с нея, когато я разхождам е очарован колко хубаво,възпитано, добро и послушно кученце е.
Но знам какво е с другите пекинези, именно за това подкрепям теорията, че както отглеждаш и се отнасяш към едно куче, така очаквай да се държи после с теб. Не може да го подритваш и обиждаш и да очакваш , че то няма да е злобно, няма да се хвърли срещу някой и т.н.
А който смята, че не може да се грижи за куче вкъщи, че не може да се отнася с любов към него, че няма време за него ..По-добре да не си взима такова.
Сега си я гушвам и заспивам.
Последно редактирано от LovEsIckk : 02-18-2013 на 00:06