- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- България се събужда
А кое те кара да мислиш, че човека на снимката не е с висше и въпреки това е безработен или работи за мизерна заплата ? Примерно.
По - добре от една дето си показваше праЖките или една дето си показва циците![]()
n00bs
Нищо. Но всеки, който върви по улицата и крещи "България над всичко", "България на българите" и там каквото още викат, може поне да нареди правилно цветовете на знамето ни.
Това че не знаеш как са подредени цветовете ни не е следствие на безработицата или мизерната заплата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тези от господари на ефира по толкова глупав начин показаха ставащото.. нямам думи. И не само там .. по всички новини едно и също нищо.
Само в Шоуто на Слави видях да се говори свободно и открито за всичко.. и да се зачете мнението на народа, дори и чрез задаване и изказване онлайн въпроси и мнения. Не казвам, че е било само там, но само там аз видях.
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Не слушам новини, нито гледах Господари на ефира. Звучеше ми като фон и ми попадна единствено този младеж с обърканото знаме.
Не са му виновни Господарите, нито новините...
И като се е събудила,на идващите избори ще си избере пак Сергейчо.
Голямо събуждане.
Аз говоря за медиите като цяло и всичкото това забулване. ОТНОВО.
Иначе, че сам си е виновен въпросния няма спор
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Значи,ако 2-3 от тук ми кажат това,което казаха сега,щях да ги пребия от бой заради глупостта им?! Claymore,ти се изявяваш няква като водачка май.Знаеш ли,че има хора в тази държава,които работят на 3 смени,като шивачки за 120 лева? А знаеш ли колко е тежък труда.Явно не,ще ти са счупи нЕктенцето,а тези жени работат безсънно,само и само да могат да оцеляват?!Ти толкова малоумна ли си,да го осъзнаеш това!? Пенсионери,които са си скъсвали задника от работа за нашето бъдеще,а в момента получават "завидните" 160 лева пенсия?! Като плати сметки и лекарства,колко пари мислиш,че остават за храна!!!Ходете си в чужбина,като толкова го обичате.Аз си обичам България!Роден съм тук и искам да умра тук! Като гражданин,аз си защитавам моето право да протестирам,както и още 100 000 българи,а трябва да сме повече и обединени!
Първоначално написано от ledenakrasota
Като си създал по-добър форум, защо все тук се връщаш? Погледни се най-после и проумей, че не си месия. Стой си в по-добрия форум и води своите последователи към светло бъдеще.
Ти имаш някъв проблем.
300 лв ток ? 300 лв парно ? минимум ? 800 лв заплата от нищото ? я се осъзнай, бе ! Ако ваще още ти плащат сметките и дори не си се докосвала до фактура за ток или парно, май е времето да отвориш първия плик в живота си, да го прочетеш, аа и да го платиш ? Извинявай, май ще ти е трудно.
Ти знаеш ли кво е монопол, що не трябва да го има ? А знаеш ли как се изчисляват заплатите ? Ква е реализацията ? А тавана на пенсиите знаеш ли колко е ? А дохода за средния стандарт на живот ? Отговори си на тия въпроси и пак се върни да ръсиш глупости. Баси и затъпелите хора, поне не се обаждайте.
dgdg
Ами не издържа.
Мислех, че Бойко е малко по-умен...
Протести, митинги, народа се събудил..всичко добре до тук - а сега на къде ?!
Тези на улицата, в масата си са едни гамени с бирите и цигарите в ръка и с маски на лицето.. Това въобще не е представителна извадка на българите, а по-скоро на боклуците. Тях за това толкова ги привличат и кофите с боклук.
Оооо много си е умен Бойко. След виковете за оставка той си подаде оставката като явно е знаел, че ще има митинги да се върне. Какво искат Българите?Власт на народа? Че то едните искат Бойко, другите Станишев, третите не знаят кой искат,но поне тези не ги искат. Май никой обаче не иска Яне Янев. Така де- хаосът е пълен. Разбирам че беше време да се направи нещо, но с тази корупция не знам до къде ще се стигне. Който и да управлява няма да ни измъкне от калта, в която вече 23 години затъваме. Бойко остави много проблеми за следващите и сега никой не иска да управлява. Защо ли? Еми по-добре е да се дават празни обещания и кюфтета и после да се бият в гърдите, че народът ги е избрал, отколкото да се изложат за два месеца преди изборите и да ги намразят още повече. Всичко е цирк и задкулисни игри. Дано хората продължат да протестират за бъдещето, а не за Бойко
Всеки човек, който е следял протестите е забелязал, че тия олигофрени са макс 50 100 човека и тва са 2 групи хора едната група са наркоманчета и пияници, а другата са футболни фенове( то даже си личи с тия маски с тия скандирания и жестоколиране точно като такива). Какво би обединило тия двете групи ? И двете групи има проблеми с полицията, едната група полицията ги гони, щото се друсат и пият по парковете и после лежат по арестите, а другата група яде бой по футболните мачове............ извода е, че и двете групи нарочно търсят провокация с полицията да може един вид да и си го върне, понеже сега им се е паднало, хвърлят камъни, обиждат и т.н и едновременно с това профанизират протеста.
Голямата част от хората бяха нормални български граждани имаше дори майки с децата си. Като цяло всички хора, който бяха на протеста и след това коментираха бяха на едно мнение, а именно, че това са едни малки групички, които са измежду нормалните граждани.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
всеки следващ, който репортерските екипи интервюираха, беше по-голям лумпен от предишния. Аз видях само пияница, освидетелстван олигофрен, обратен ром, провокатори с маски, двама тотално неграмотни и т.н. Всеки, който го питат 'за какво сте тук'.. седеше и се пулеше на камерата, един двама казаха, че не са против Бойко, а против монополите.
В тия протести, в корена си бяха и все още са против монополите. Те искаха промяна в политиката, а не в политици. ББ игра по свирката на тия олигофрени по време на целият си мандат. Извади сумати пари от резерва за земеделците, които не можаха да изчакат с покупката на климатизираните си и ултра модерни трактори с още два месеца, когато Европа щеше да им преведе парите, направи постоянни кадрови промени по време на целия си мандат и с какво ли не още ойдисва на акъла на тоя и оня неграмотник.
Евала за Банско и за задвижването на проекта за строеж и изграждане на нови ски писти и съоръжения. Аман от профанизирани еко-защитници, които са против развитието на страната. Туризмът ни трябва да се развива във всеки един момент, с всяко едно възможно средство. Застроената не, ами като цялото използваната за туризъм територия на пп Пирин е една 2-3% от цялата му площ. Искам да знам - кой застрашен вид листенце или животинка е в опастност от изграждането и модернизирането на техническата база, от превръщането ни в един основен фактор в туризма на източна Европа и на цяла Европа като цяло.
Да - нормално е не всеки член от електората на това правителство да е ЗА всяко едно тяхно решение. Аз до сега, по повод на всичките им инциативи, бях ПРОТИВ само тезата им за Белене и си отстоях гласа на референдума, но това не ми пречи да му сваля шапка за опитите му да угоди на всички, за постоянното му лавиране, за това, че бръкна в кацата на всички закоравели комуняги, институционализирали се във всички възможни сфери и за хилядите неща, които постигна за страната, главно в насока на усвояване на тия МИЛИАРДИ средства от Съюза, които бяха БЛОКИРАНИ по време на тройната коалиция, и които щяхме за изгубим или да влязат в нечий червен задник.