.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Носите ли обувки на висок ток? Според вас лошо ли е...

ако едно момиче/жена не носи такива, а ходи спортно облечена, с кецове, или ниски обувки и дънки. Трябва ли всяка жена да има висок ток? Споделете любимите си модели обувки, боти на висок ток

Изкажете мнение, важно е!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не нося такива и според мен не е лошо.

Нося, да. Просто не се виждам официално облечена без високи обувки.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Разбира се, че не е лошо, но е хубаво една дама да се облича добре и да носи такива обувки. Спорд мен е кофти една жена да ходи с анцузи и кецове постоянно. А иначе ето тези два модела са уникални според мен!
    http://prikachi.com/images.php?images/360/5902360x.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/361/5902361H.jpg

Не може на бар или дискотека да отидеш с кецове или дори ниски боти или ботуши. Иска си висок ток и някакъв топ готин, прилепнали дънки. Пак не е толкова официално, но малко от малко.

Рядко, защото трудно ходя с тях. Най-трудно ми беше на абитуриентския бал, защото съм ниска и не исках да съм най-ниска. Беше голяма мъка с тези обувки. Всички се притесняваха да не се пребия. Аз бях свикнала горе долу да ходя с тях, но понеже роклята беше дълга си беше цяло изпитание .
    http://www.megias.bg/bg/sandali-cheh...-51fushia.html (това са те)
    Иначе сега като се постопли имам едни от не най-високите и смятам да си ги сложа някой път.
    Но обикновено ходя с ниски обувки и ми е сравнително по-удобно и лесно.
    С високи токчета ходя само на някакъв по-важен повод или през лятото за да тренирам ходенето.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Според мен,една жена задължително трябва да има поне 1 чифт обувки на висок ток.Не може постоянно да се облича с анцузи и маратонки.

BuBy

Благодаря, че се включихте.
    Мога ли да ви помоля да ми помогнете с избора на боти на висок ток. Някакви модели онлайн, коит оса хубави, става въпрос не за ежедневието а като ходя на бар и излизам вечер. Благодаря ви

еми тези на мегияс 36лвса и са мн яки

http://prikachi.com/images.php?images/425/5902425K.jpg

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Според мен,една жена задължително трябва да има поне 1 чифт обувки на висок ток.
    Да.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Обожавам високи обувки. За съжаление си позволявам главно вечер като излизам да съм с токчета, защото просто краката ми стават на нищо от тротоарите ни, ако ги нося цял ден.
    Няма нищо лошо едно момиче да ходи с ниски обуви, по - лошо да се качи на 15см токчета и да не може да ходи на тях !!
    Иначе харесвам такъв тип обувки - http://www.luisaviaroma.com/index.as...seasProdID=57I
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    € 215.00
    FREE SHIPPING Добра цена

Супер фен Аватара на j_adore2
    Да, наистина. В сравнение със същия модел на Лубутен са на добра цена. Обожавам ги. Виждала съм ги в един магазин в София (тези на Лубутен) и всеки път като минавам оттам се залепям за витрината
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на minchorna
    Не,мерси 430 лв за обувки...ама кво ли разбирам аз

Голям фен Аватара на EternalDream
    Нямам обувки на висок ток. Носила съм, не ми е комфортно. Харесва ми как стоят иначе.

Харесва ми да нося ниски обувки тип пантофки <3 мноог нежно седят . Не обичам нито кецове , нито високи обувки .

Висока обувка слагам само ако наистина има повод разбирайте сватба .

Иначе мога да ходя мноог хубаво просто не обичам токове .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Носила съм, разбира се. Рядко, само в официални случаи. Просто тогава няма как.
    Иначе ми харесват, но все още не съм свикнала да вървя с тях и ми е трудно.

Мега фен Аватара на tori
    :д Не че съвсем не мога, но не съм спец, така да се каже. :д Ходила съм, да, но кецове/маратонки, ниски боти, сандали, дори "джапанки" са ми най-удобни. :д Иначе седят добре и така нататък ама не са за мен.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нося , доста често.
    Харесва ми и умея да ходя на ток. Естествено,ако имам много да вървя слагам равна обувка.пантофка или съвсем малък ток. Иначе не ми е трудно и всекидневно да съм,ама и така съм си висока,ако постоянно съм на ток...не знам
    maDamn

Супер фен Аватара на Deadlock
    Нося на нисък ток обикновено, рядко се е случвало да съм на висок.

Пиша, за да споделя мъката си от днес. Харесах си страхотни високи обувки с тънък ток (каквито никога не съм мислела, че ще обуя), от прекрасен велур, сини, изключително добре изработени. 12 лв от втора ръка. Е, с номер по-малки! :С

Мега фен Аватара на teenems
    Нося ,но доста рядко ...за случаи или участие.Не мисля,че е лошо ,освен ако не ходиш само на много висок ток.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Нося, през ден горе долу. Много обичам ^^ 13 см са ми и двата чифта ^^

Обожавам да ходя с токчета, и то само високи, ниските не ми допадат.
    Според мен, няма нищо лошо в това да не носиш токчета. Всеки трябва да се облича така, както му харесва, а не така, както другите смятат, че е редно.
    Ако искаш да носиш токчета, защото така ти харесва, обиколи магазините, пробвай няколко различни чифта. От начало ще ти е трудно и некомфортно, затова си вземи с ниско и дебело токче или на платформа. Ако с времето не свикнеш, просто се откажи, явно токчетата не са за теб. И не е вярно, че на бар или дискотека се ходи само с токчета...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз от известно време ходя на платформи, не на токове и ми е супер комфортно. Особено сега зимата бях на платформа и ми беше удобно, но когато имаше много сняг бях на ниски. Аз съм на мнение, че едно момиче на токчета/платформи изглежда много по-добре и по-женствено

Голям фен Аватара на BuBzzz
    https://tendenzstore.com/index.php?m...454a3ug5as9ggp
    аз харесвам такъв тип обувки
    https://tendenzstore.com/index.php?m...454a3ug5as9ggp
    иначе ето тези боти са много яки и даже са намалени

BuBy

Ами, аз всъщност мога да ходя на високи токчета. Преди ходех само на такива, имам стаж от около 3 години всеки ден само на ток. Но после спрях да нося и сега нямам нито един чифт. Просто си харесах и много искам да си купя. Нещо 10 - 12см ток. Но се чудя какъв модел. Да не изпадам в крайности с панделки и велури, коит оса твърде официални. Харесвам черни, велурени, може и смес от кожа и велур, които правят крачето по - малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си