- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на майка ми, че искам да спя в гаджето ми...
Това, че другите не сме напълно съгласни с мнението ти(ви), съвсем не значи, че не сме Ви разбрали.
Абсолютно.
Tsukuda_Hiroshi, аз те разбрах НАПЪЛНО и пак смятам, че грешиш. Това, че живее с родителите си, означава единствено да се съобразява - ако се прибира късно, да предупреждава; да се старае да не събуди целия блок, когато се прибере в 1-2 часа.
Напълно грешно е твоето схващане и произтичащите ограничения, защото нали знаеш какво ще се случи, ако се изнесе. Новопридобитата свобода ще се превърна в хаос, анархия, пълна липса на собствени ограничения.
Ахем. С една дума свободия. Има неща, които не е нормално да прави едно момиче независимо под чий покрив живее и кой и плаща хляба. А това точно нито е нормално родителите да си позволяват да се държат така с вече порасналото си дете, нито е нормално тя да търпи подобно отношение. Майка ми като бях по-малка също опитваше да налага такъв строг контрол, но с усилия от моя страна разбра, че тая няма да я бъде.
Затова попитах авторката, майка ти има ли реално правото да не го харесва, също има ли ти доверие по принцип на теб когато не си с него?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more