.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Това, че другите не сме напълно съгласни с мнението ти(ви), съвсем не значи, че не сме Ви разбрали.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Това, че другите не сме напълно съгласни с мнението ти(ви), съвсем не значи, че не сме Ви разбрали.
    Абсолютно.

Tsukuda_Hiroshi, аз те разбрах НАПЪЛНО и пак смятам, че грешиш. Това, че живее с родителите си, означава единствено да се съобразява - ако се прибира късно, да предупреждава; да се старае да не събуди целия блок, когато се прибере в 1-2 часа.
    Напълно грешно е твоето схващане и произтичащите ограничения, защото нали знаеш какво ще се случи, ако се изнесе. Новопридобитата свобода ще се превърна в хаос, анархия, пълна липса на собствени ограничения.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно.

Tsukuda_Hiroshi, аз те разбрах НАПЪЛНО и пак смятам, че грешиш. Това, че живее с родителите си, означава единствено да се съобразява - ако се прибира късно, да предупреждава; да се старае да не събуди целия блок, когато се прибере в 1-2 часа.
    Напълно грешно е твоето схващане и произтичащите ограничения, защото нали знаеш какво ще се случи, ако се изнесе. Новопридобитата свобода ще се превърна в хаос, анархия, пълна липса на собствени ограничения.
    Ахем. С една дума свободия. Има неща, които не е нормално да прави едно момиче независимо под чий покрив живее и кой и плаща хляба. А това точно нито е нормално родителите да си позволяват да се държат така с вече порасналото си дете, нито е нормално тя да търпи подобно отношение. Майка ми като бях по-малка също опитваше да налага такъв строг контрол, но с усилия от моя страна разбра, че тая няма да я бъде.
    Затова попитах авторката, майка ти има ли реално правото да не го харесва, също има ли ти доверие по принцип на теб когато не си с него?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако има глава на раменете и знае точно какво иска, не е задЪлжително... Аз като се изнесох от наще не сЪм си спретнал бардак примерно... Има хора и хора. Аз лично познавам такива, които живеят с техните и пак всичко е с краката нагоре...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си