- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го :(
Здравейте!
Просто и кратко..някой да знае как да си го върна обратно ... не сме ходили,просто се харесвахме...но сега не си говорим ... :Х и искам да сме си както преди ... Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарна!![]()
Защо не си говорите?
Иначе мисля, че е ясно какво да правиш. Пиши му, звънни му или каквото и да е, т.е. потърси го. Ако си била ти виновна за това мълчание помежду ви, се извини и го покани да излезете, примерно.
Може би и двамата имаме по малко вина ....но въпроса е какво да му пиша...някак си 'здравей,как е ' ми е малко странно :/
Ама според мен, за да ти дадем адекватно мнение, което би ти помогнало, трябва да конкретизираш малко ситуацията. Не казваш нито защо сте напЪрдяли гЪрнетата, нито кога е станало... Дай малко повече информация.
А докато го направиш - в случай, че сте били САМО приятели и в случай, че и двамата сте мислели приятелски 1 за друг, ами постЪпи с човека, както сЪс всеки приятел - отстЪпи, ако сте се скарали. Извини се, дори да не си виновна... Направи пЪрвата крачка кЪм сдобряването...
Амии доста е сложно .. накратко - той си мисли,че аз вече се занимавам с друго момче (който е негов приятел) , но изобщо не е така,защото въпросното момче просто си пада по моя приятелка и се опитва да се добере до нея ,чрез мен ..ама иди му обясни ;хх ии той забрави да ми честити рождения ден и аз му казах колко съм разочарована и че не искам да имам нищо общо с него (но не е така ) ии преди тва имаме доста неприятни преживявания ... иначе определено не сме се отнасяли като приятели .. беше нещо повече от приятели и по-малко от гаджета
Ами в такЪв случай, просто трябва да го хванеш в някой тесен ЪгЪл, от кЪдето не може да избяга (защото в интернет има 1 много гадна опция - log out) и му обясняваш всичко, което каза на нас. Най-вече това за приятеля, който иска да се докопа до приятелката ти.
И накрая, но не на последно място, бих искал да обещая на избирателите... а, това беше за друг форум!
На края, но не на последно място, хванете и си изяснете отношенията - ходите ли, не ходите ли, ревнува ли те, не те ли... Не може само да те харесва и да има претенции кЪм теб, като кЪм твоя собственост и да се цупи, когато някой говори повечко с теб.
вярно,че не обичаме да четем 5 метрови теми,но пък 2 изречения са прекалено малко.....
потърси го,извини се,кажи му,че и той има малко вина и така
много филми,много нещо.... я седнете и се изяснете първо дали сте заедно,а после си създавайте други проблеми.... вие не знаете дали сте заедно,а вече и проблеми си правите за 3ти хора.... първо му кажи,че искате да говорите и се изяснете за това дали сте заедно,после му обясни случката и след това се извини,накарай го да види,че не само ти си виновна и готово
Вместо да казваш, че не искаш да имаш нищо общо с него, само заради една честитка, просто можеше да му кажеш колко си разочарована от него и колко ти е гадно. По-гадно щеше да му бъде тогава, гарантирам ти го. Та, иначе - обаждаш му се, питаш го как е, що е и се извиняваш.
Всъщност не съм искала да го нараня .. просто си мислех,че като му кажа да не се занимава с мен,ще успея да го преодолея и да не си живея спокойно без него и без да ми пука ..но уви.И аз не му казах,че не искам да има нещо общо с мен,заради честитката , а защото той ми беше казал,че не ми вярва за момчето,което харесва моята приятелка (моя грешка ).Но както казах..наистина съжалявах после .. и предпочитам да му пиша отколкото да му се обадя ... нямам смелостта да говоря с него ... и как да почна ...смисъл 'здравей,как си ' или ...
и момичето Еминем .. знаеш какво да слушаш![]()
Спокойно, като попораснете ще се научите как да общувате.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
абе вие нямате ли къде да си избивате комплекситеи кво искаш до като не стана на 25 да не ходя с никви момчета ли ?!?! тва че ти си почнала да общуваш с момчета едва когато си станала на 20 не значи,че аз ще правя същото като теб.. просто не съм толкова смела,че да мога да говоря с него по телефона след като не си говорим на живо
не съм публикувала темата за да може да ме хейтвате ..просто имам нужда от съвет от някои хора ,които знаят как се общува с непознати .. след като ти не си от тях по-добре просто подмини темата без да пишеш малоумните си съвети
![]()
![]()
разбира се,че имам все пак не съм родена наученаплюс тва не мисля че съм си избила комплексите особено в темата,която аз съм публикувала .. и приемам критики ... но под критики имам предвид нещата,които ми казаха горе или някои коректно употребени ... а тва твоето не е критики,а нападка.'Мило момиченце' няма нужда да вдигаш самочувствие само защото си няколко години по-голяма .. Понякога възрастта няма значение,след като в главата никой няма (ей тва вече беше избиване на комплекс )
![]()
Виж сега, никой не се е родил научен, с опит се учи всичко. Затова ти казвам, че имаш още много хляб да изядеш. С годините човек се учи "да играе" и да няма ситуации "ама не знам какво да правя, ама срам ме е, ама как да му кажа"... просто едно е когато примерно си на 14... друго е да си на 20...
Но в случая въпросното момче не е ли получило и двете. Игнор + думи, изречени в момент на гняв, но крайния резултат е единствено разрушаване на отношенията.
Иначе не споря и с това съм съгласна. Но някак, когато и двамата се желаят, но когато единия изрече думите "Не искам да имам нищо общо с теб" не боли ли повече?
Може би наистина съм го наранила без да искам, но какво да му кажа ..![]()
![]()
хах мерси.... виж... не със ''здравей,как си'' и ти и той знаете какви са обстоятелствата.. обаждаш му се и казваш ''искам да поговорим'' дори и да те отреже с ''казвай ?!
'' започни да му обясняваш нещата,кажи му нещата,които каза тук... ако наистина те иска и той ще си признае и неговите грешки и готово
чакай,чакай.. по спокойно... тя не ти го каза със злоба.. имаше предвид,че сега ти е по добре с писане,след време с малко опит ще започнеш от време на време с говорене и след още време ще разбереш,че разговора е най-добрия вариант и ще се научиш да говориш с момчетата..нищо лошо не искаше да каже