- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го :(
Всъщност не съм искала да го нараня .. просто си мислех,че като му кажа да не се занимава с мен,ще успея да го преодолея и да не си живея спокойно без него и без да ми пука ..но уви.И аз не му казах,че не искам да има нещо общо с мен,заради честитката , а защото той ми беше казал,че не ми вярва за момчето,което харесва моята приятелка (моя грешка ).Но както казах..наистина съжалявах после .. и предпочитам да му пиша отколкото да му се обадя ... нямам смелостта да говоря с него ... и как да почна ...смисъл 'здравей,как си ' или ...
и момичето Еминем .. знаеш какво да слушаш![]()
хах мерси.... виж... не със ''здравей,как си'' и ти и той знаете какви са обстоятелствата.. обаждаш му се и казваш ''искам да поговорим'' дори и да те отреже с ''казвай ?!
'' започни да му обясняваш нещата,кажи му нещата,които каза тук... ако наистина те иска и той ще си признае и неговите грешки и готово
виж сега... обаждаш му се,като ти дигне ''искам да поговорим,свободен ли си ? '' или само искам да поговорим.. зависи дали искаш по телефона или да се видите.. като ти каже ''казвай'' или нещо подобно му казваш ''не ти се обадих да се караме,а щото искам да си върнем това,което имахме преди '' и започваш да обясняваш.. не е трудно.. сега ти давам примери... определено не искам да ги наизустяваш тия реплики щото с наизустяване няма да стане.. смисъл просто ти давам ред на действията