- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам го :(
абе вие нямате ли къде да си избивате комплекситеи кво искаш до като не стана на 25 да не ходя с никви момчета ли ?!?! тва че ти си почнала да общуваш с момчета едва когато си станала на 20 не значи,че аз ще правя същото като теб.. просто не съм толкова смела,че да мога да говоря с него по телефона след като не си говорим на живо
не съм публикувала темата за да може да ме хейтвате ..просто имам нужда от съвет от някои хора ,които знаят как се общува с непознати .. след като ти не си от тях по-добре просто подмини темата без да пишеш малоумните си съвети
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
разбира се,че имам все пак не съм родена наученаплюс тва не мисля че съм си избила комплексите особено в темата,която аз съм публикувала .. и приемам критики ... но под критики имам предвид нещата,които ми казаха горе или някои коректно употребени ... а тва твоето не е критики,а нападка.'Мило момиченце' няма нужда да вдигаш самочувствие само защото си няколко години по-голяма .. Понякога възрастта няма значение,след като в главата никой няма (ей тва вече беше избиване на комплекс )
![]()
Виж сега, никой не се е родил научен, с опит се учи всичко. Затова ти казвам, че имаш още много хляб да изядеш. С годините човек се учи "да играе" и да няма ситуации "ама не знам какво да правя, ама срам ме е, ама как да му кажа"... просто едно е когато примерно си на 14... друго е да си на 20...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
чакай,чакай.. по спокойно... тя не ти го каза със злоба.. имаше предвид,че сега ти е по добре с писане,след време с малко опит ще започнеш от време на време с говорене и след още време ще разбереш,че разговора е най-добрия вариант и ще се научиш да говориш с момчетата..нищо лошо не искаше да каже
То аз не познавам човек без проблеми. Но дЪржанието добре не винаги е адекватно. + това хората тук (поне до колкото знам) не се познават лично. Не им пука 1 за друг. Точно за това мненията им понякога вЪршат работа. Този, който те познава ще почне да те сЪжалява, да ти спестява истината. Ако не винаги, то доста често. Хората в интернет са груби, не им пука за теб. Нямат полза да те излЪжат или да ти спестят това, което виждат в конкретната ситуация, за да не ти е гадно... Ако не беше така, този форум нямаше да го има...
По темата: Не избухвай в момент на гняв. После винаги ще сЪжаляваш. Сдобри се с човека. Ако е с акЪл, ще ти даде шанс.