.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Искам го :(

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Спокойно, като попораснете ще се научите как да общувате.
    абе вие нямате ли къде да си избивате комплексите и кво искаш до като не стана на 25 да не ходя с никви момчета ли ?!?! тва че ти си почнала да общуваш с момчета едва когато си станала на 20 не значи,че аз ще правя същото като теб.. просто не съм толкова смела,че да мога да говоря с него по телефона след като не си говорим на живо не съм публикувала темата за да може да ме хейтвате ..просто имам нужда от съвет от някои хора ,които знаят как се общува с непознати .. след като ти не си от тях по-добре просто подмини темата без да пишеш малоумните си съвети

Цитирай Първоначално написано от Tonichkka Виж мнението
    абе вие нямате ли къде да си избивате комплексите и кво искаш до като не стана на 25 да не ходя с никви момчета ли ?!?! тва че ти си почнала да общуваш с момчета едва когато си станала на 20 не значи,че аз ще правя същото като теб.. просто не съм толкова смела,че да мога да говоря с него по телефона след като не си говорим на живо не съм публикувала темата за да може да ме хейтвате ..просто имам нужда от съвет от някои хора ,които знаят как се общува с непознати .. след като ти не си от тях по-добре просто подмини темата без да пишеш малоумните си съвети

Айде по-кротко малко. Ако ме четеш из форума ще разбереш, че далеч не съм започнала да общувам с мъже едва на 20.

Комплексите ти си ги избивай другаде и се научи да търпиш критика. Много хляб имаш да изядеш още, мило момиченце.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

разбира се,че имам все пак не съм родена научена плюс тва не мисля че съм си избила комплексите особено в темата,която аз съм публикувала .. и приемам критики ... но под критики имам предвид нещата,които ми казаха горе или някои коректно употребени ... а тва твоето не е критики,а нападка.'Мило момиченце' няма нужда да вдигаш самочувствие само защото си няколко години по-голяма .. Понякога възрастта няма значение,след като в главата никой няма (ей тва вече беше избиване на комплекс )

разбира се,че имам все пак не съм родена научена плюс тва не мисля че съм си избила комплексите особено в темата,която аз съм публикувала .. и приемам критики ... но под критики имам предвид нещата,които ми казаха горе или някои коректно употребени ... а тва твоето не е критики,а нападка.'Мило момиченце' няма нужда да вдигаш самочувствие само защото си няколко години по-голяма .. Понякога възрастта няма значение,след като в главата никой няма (ей тва вече беше избиване на комплекс )
    Виж сега, никой не се е родил научен, с опит се учи всичко. Затова ти казвам, че имаш още много хляб да изядеш. С годините човек се учи "да играе" и да няма ситуации "ама не знам какво да правя, ама срам ме е, ама как да му кажа"... просто едно е когато примерно си на 14... друго е да си на 20...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    чакай,чакай.. по спокойно... тя не ти го каза със злоба.. имаше предвид,че сега ти е по добре с писане,след време с малко опит ще започнеш от време на време с говорене и след още време ще разбереш,че разговора е най-добрия вариант и ще се научиш да говориш с момчетата..нищо лошо не искаше да каже

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    чакай,чакай.. по спокойно... тя не ти го каза със злоба.. имаше предвид,че сега ти е по добре с писане,след време с малко опит ще започнеш от време на време с говорене и след още време ще разбереш,че разговора е най-добрия вариант и ще се научиш да говориш с момчетата..нищо лошо не искаше да каже
    можеше да опита по-нежно и мило

Banned Мега фен
    можеше да опита по-нежно и мило
    мило - в тоя форум ? наистина ли си вярваш ? свиквай.. в тоя форум почти никой не се държи добре.... гарантирам ти че определено не искаше да те засегне толкова,колкото ти си помисли

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    в тоя форум почти никой не се държи добре...
    Е що, аз съм добричък.

Ама с тоя фейсбук и скайп няма да станат нещата. При всеки проблем ще се прибираш и ще му пишеш ли?
    Както казаха, разговор очи в очи и това е.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    мило - в тоя форум ? наистина ли си вярваш ? свиквай.. в тоя форум почти никой не се държи добре....
    И не е нужно, ако мненията, които дават са адекватни... Понякога хората имат нужда от шамар, за да прозрат истината...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И не е нужно, ако мненията, които дават са адекватни... Понякога хората имат нужда от шамар, за да прозрат истината...
    всъщност самия сайт е за споделяне на проблеми... когато някой има проблем винаги е в + да се държиш добре,а не като някой хванат от гората,който никога до сега не е имал проблеми

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    всъщност самия сайт е за споделяне на проблеми... когато някой има проблем винаги е в + да се държиш добре,а не като някой хванат от гората,който никога до сега не е имал проблеми
    То аз не познавам човек без проблеми. Но дЪржанието добре не винаги е адекватно. + това хората тук (поне до колкото знам) не се познават лично. Не им пука 1 за друг. Точно за това мненията им понякога вЪршат работа. Този, който те познава ще почне да те сЪжалява, да ти спестява истината. Ако не винаги, то доста често. Хората в интернет са груби, не им пука за теб. Нямат полза да те излЪжат или да ти спестят това, което виждат в конкретната ситуация, за да не ти е гадно... Ако не беше така, този форум нямаше да го има...
    По темата: Не избухвай в момент на гняв. После винаги ще сЪжаляваш. Сдобри се с човека. Ако е с акЪл, ще ти даде шанс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си