- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесва ли ви тази рокля?
http://prikachi.com/images/947/5923947g.jpg Една от моите приятелки иска да си поръча тази рокля какво мислите за нея, а и откъде мога да я посъветвам да си я закупи или поръча?
На мен не ми харесва. Иначе изглежда като тези от ebay, продавалник и други онлайн китайски магазини.
На мен лично не ми харесва .. някак твърде разголена .. но всеки си има вкус де![]()
Красива е, но зависи за какъв повод.
Ами тя иска за едно пролетно тържество на класа
Последно редактирано от ivonkaaaa : 02-26-2013 на 16:53
За пролетно тържество не мисля, че е подходяща. За ибей доставката е доста скъпичка...
Не мисля ,че е подходяща за каквото и да било.
Изглежда ми зле ...доста. То нагоре все едно си по бельо. Не знам кой се решава да носи подобни неща, има далеч по приятни и хубави ,които не са от китайски сайтчета.
maDamn
Не ми харесва и определено мисля, че не е подходяща за пролетно събиране с класа.
Поръчките от Ebay идват за различно време. Има много неща с безплатна доставка или не толкова скъпа такава.
К'ви ли не смешки чета - че ибей бил китайски сайт, че доставката е скъпа и още к'во ли не.
Първо в ибей всеки може да публикува обяви, независимо от коя страна е. Второ доставката си зависи от самият продавач - може да е много висока, много ниска или безплатна.
Трето - роклята изглежда "евтина" и не в смисъла за пари, а за лека жена. Още по-малко пък да става за момиче в гимназията. Да си избере нещо друго, което да заляга на повода, времето и годините и'.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...72524190_n.jpg ето го малко по-хубав вариант
малко по-хубав. Двете рокли са тотално различни. Втората поне е малко по-прилична.
maDamn
Има толкова хубави роклички с дантела по магазините, които изглеждат много стилни. По-добре твоята приятелка да разгледа. Поне в магазините може да пробва и да види как й стоят.
И аз смятам като mimsssssss - че роклите не са подходящи за момиче в гимназията и изглеждат "евтини" (тази втората даже прозира в долната си част...)
Последно редактирано от girl91 : 02-26-2013 на 17:39
Не ми харесва нито една от двете.Особено първата.И то за събиране с класа?В кой клас сте?Ама то в който и да сте тя е неподходяща.
![]()
Изглежда като за лека жена роклята.
Не ми харесва.
Нито пък втората.
Ужасна е.
И едната, и другата.
To infinity and beyond.
Дай номера на приятелката ти, бързо ще и намеря клиенти, ама после да ми благодари... финансово
Сериозно: Не е подходяща рокля за някакво пубертетче. Има къде по-младежки рокли и разбира се по-прилично изглеждащи. Вълната на фолка отмина. Дайте по-модерно![]()