- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 17 и само с четирима??
тва трябва да е трол
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ахаха не е истина как най-малоуминя трол ви разпали всички...![]()
Сигурно е баси забавното да правиш фалшив акаунт и да ръсиш измислените си простотии...
Successful troll is successful и все пак кое е момичето?![]()
Забавно е как един трол си намира компания и подкрепа от другите тролчета
Мафия от тролове без животама като им се връзвате да ви тролят
Тъпа ли си или да? момичето попита СПОРЕД ВАС,а според МЕН е така.Хич няма да го файфайвна.Всеки си живее неговия живот и за мен е ЖАЛКО на 17 да си спала с 4,духала на 6 и занимавала още с 15.Ай ся се завирай от дупката,откъдето си излезнала и отивай да хайфайваш приятелките ти след като ти кажат,че са спали само с 5 за предната седмица!НИКЪДЕ не пише "КАЖЕТЕ" с колко трябва да спя,а ДАЙТЕ МНЕНИЕ! Деба тъпите ограничени женски подобия на хора
или пък
момиче - бройка 10 човека
момче - бройка 10 човека
йеее, курва.
йеее, братле.
писна ми да слушам как лепвате епитети на хора, чиято бройка е двуцифрено число. и какво от това? нали не е вашата? пречи ли ви по някакъв начин? отдавна мина мисленето 'а, той пуши/пие/друса се, значи е лош човек. брр? може да не е от най-умните, защото такава бройка често е резултат от ниско/високо самочувствие, обърканост и т.н., но със сигурност не ви дава правото да лепите епитети като 'курва'. и не го казвам, защото моята бройка е такава, напротив. едни от най-готините хора, които познавам са спали с над 10 човека.
чачо го беше казал много хубаво едно време - не ме интересува бройката, ще ме отблъсне това, ако притежава и другите черти на стереотипа. И е абсолютно вярно. Авторката е трол и затова изобщо не бива да я даваме за пример.
^ мхм.... още повече,че тия точно курвите ( смисъл цялото понятие курва,не само -спала съм с 10) първо не си ги броят ( камо ли разделно) второ това ще им е най малкия проблем и трето няма да тръгнат да питат ''това курва ли ме прави'' щото за тях '' те не са курви''
Дрийм съгласна съм с тебе . Имам познати ,които пушат трева, но това не ги прави по лоши или пропаднали хора . Но иди го обясни това на ограничените хорица според к,оито човек трябва да е без никакви кусури . Винаги е било така момчетата се мислят за герои ако са минали 10 мацки, и се тупат в гърдите .Но ако момиче има повече от 2 автоматично й се лепва етикета курва . И това винаги ми е било интересно нима момчета дето спят с 10, не са курвари еми да такива са обаче, защото са момчета всичко им е позволено, и се мислят за велики . Еми ,не може ли и ние момичетата да се имаме за велики според бройката ни е не можем, защото сме курви след 2-рия .
Аз също съм спала с повече от 1 ,но това не ме прави автоматично курва или пък в очите на някои от вас ме прави ,но честно въобще не ми пука .
За мен курвата е това което е трола ,не е въпроса с колко е спала а това , че заедно с това лапа на още 6 и търси още 20 .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-27-2013 на 07:41
^ хубаво отг. по темата ама тоя правопис ми бърка да не ти казвам къде![]()
На мен пък не ми е ясно за чий е необходимо човек да си излага бройките като обществено достъпна информация. Дали са 2 или 12 не си ли е работа на който е бил с тях в леглото? Като искаш, имай си бройките и седи и си трай, не да ходиш да се хвалиш наляво надясно с тва.
Нямам предвид авторката/ът на темата в частност, щото е ясно, че е тъп трол.
^Както се пееше в една вървежна песен "мъж на свалка се не радва, ако после не разкаже". За много от жените важи същото (което показва, че е до човека/характера, не до пола).
Иначе не знам що се връзвате на разни глупаци и тролове, че чак и приемате лично нападките им. Нелепо е.
Welcome to the Jungle...
Приятели ли сме,че знаеш какви са ми стандартите?Не знаех,че сме се запознавалиНито съм изказвал мнение за някой от вас двете/двамата нито нищо,че да казваш какъв съм.Нито си ми на годините,нито на акъла,че да даваш такива определения.
Вземете пораснете и спрете да обиждате всеки,който изкаже МНЕНИЕ и то е различно от вашето.Като не ти харесва го подминаваш,а не обиждаш с тъпанар,глупак и т.н.
И хич не ме интересува дали си брои.И да,бил съм с момиче ,което на 22 години е било с 17-18 човека по простата причина,че в началото ми каза само за 7!Ако знаех,че са толкова изобщо нямаше да се захващам с нея!
Да ви имам споровете.
Някой няма ли да я локне темата?
maDamn
Защо? Нека си избият комплексите още малко,току виж се кротнали малко![]()
Моля те, сподели ми точно какви комплекси избивамЧудиш се какво да кажеш.