- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Май този път не успях да я отмия много добре. ;xЕдно кичурче ми е твърдо
, а и при ресането по гребена ми остана нещо.
Иначе е много мека. <3
Като ми изсъхна косата снощи сложих и кокосово масло по краищата.Прекалила съм и сега са ми леко мазни.Направо се изложих тоя път.
случва сена мен като не ми е ден,не ми е
нито маската става както трябва,разтича се,после косата не мога да си направя както искам.. абе ..
Ама на мен вчера ми беше най-якия ден!Просто с маската не стана...даже не леко, ами доста мазни са ми връхчетата. ;x
Явно ще ходя вързана.
![]()
О,аз забравих да спомена нещо. Във вторник се изкъпах,бях се намазала с пшенично масло и себорал форте(не знам защо го слагам преди да се изкъпя..) и след това на мокра коса си сложих арганово масло+термо-протектора(смесих си ги в ръката) по що-годе цялата коса без корените и после сложих малко от кокосовото масло. Много мека ми прави косата,явно цялата комбинация ми влияе добре и нямам търпение да си взема кокосово масло в голяма кутия от 500мл,примерно,за да ви слагам в маските,защото това е малко количество,и имам чувството,че трябва да сложа половината за цялата коса ..
![]()
Да, аз снощи сложих в маската и изхабих доста.Ама то какво очаквам от някакви 60 мл...
![]()
Някой да похвали някакъв термозащитен спрей/крем? Защото лореал повече няма да ползвам![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Колежките ми споделиха, че на Орифлейм бил хубав, не знам колко е хубав.![]()
Не тестват иначе.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
спрей ли еее?
http://www.peyrouse-hair-shop.com/56...ours-500ml.jpg
В момента използвам това,доста голяма опаковка,много е доброАма ти пък не искаш тестващи-на-животни марки :Д
Едит: И да,аргановото масло,както каза strawberry88..![]()
Последно редактирано от fizzyg : 02-28-2013 на 18:08
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=21761 лосион е.
strawberry88 ДА!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На лореал е много хубав,знам,ама вече не искам.
мислила съм си за аргановото масло или масло от карите,ама наистина много мазничко и идва.
Може на леко влажна коса да се нанесе малко количество,ама все пак чакам още предложения? :Д
Ми не знам. Аз лично не съм го опитвала, ползвам си аргановото. Не омазнява прекалено. И в косата, и в ноктите попива бързичко.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
абее ще го пробвам![]()
strawberry88,от много време се каня да те питам и все забравям..Какъв беше онзи професионален шампоа против косопад,който ти беше използвала и беше доволна? Май беше в голяма бяла туба с помпичка,по последни спомени го говоря това,не съм сигурна изобщо..
Искам да ми предложите някой хубав шампоан за коса,който ви е ускорил растежа на косата и ви е подхранил.