.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 154
    Мега фен
    ей доктора аз мисля че схванах private кода на твоята философия,

http://youtu.be/s6o0F9BnouI

http://youtu.be/HO9qSVTq8DQ
    Последно редактирано от defender : 02-19-2013 на 22:03

Голям фен Аватара на ReguL
    И к'во да не получи оргазъм от клиповете?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ей доктора аз мисля че схванах private кода на твоята философия,

http://youtu.be/s6o0F9BnouI

http://youtu.be/HO9qSVTq8DQ

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Да дефендъре, сериозно, разкарай си маймунските клипове от тук...

Мега фен
    не става вече, не ми дава опция да редактирам......

Defender, да си чувал за Кумранските ръкописи? Приеми го, така любимата ти религия е една лъжа. Да не говорим за църквата като институция колко е корумпирана и колко е далеч от идеята за духовенство и благоговение. Не искам да се впускам в теории на конспирацията понеже и не си падам много по тях, но който го интересува има предостатъчно информация и филми из интернет.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Quid Виж мнението
    Defender, да си чувал за Кумранските ръкописи?
    Да чувал съм ги ръкописите от Мъртво море, една голяма част от тях всъщност съдържат преписан Стария завет........

Да не говорим за църквата като институция колко е корумпирана и колко е далеч от идеята за духовенство и благоговение.
    Това е все едно да тръгнеш да се отказваш от медицинска помощ заради користолюбието в съвременната медицина.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 14:09

Това е все едно да тръгнеш да се отказваш от медицинска помощ заради користолюбието в съвременната медицина.
    Как успя да сравниш медицината с религията? До колкото виждам една голяма част от хората се справя чудесно и без религията.
    А колкото до ръкописите имам предвид останалата малка част (или не чак толкова малка), която остава скрита за хората по искане на Ватикана и други. Защо ли? Защото вероятно информацията би могла да преобърне представите за християнството и някои хора да загубят пари от това. Не казвам, че християнството е 100% измислица, но просто е толкова изкривена историята, че няма смисъл да вярваш сляпо на останалата информация.

Мега фен
    и как едни ръкописи собственост на една юдейска секта, наречена есеи, ще ни обърне представите за религия.

ти сигурно още не се бръснеш брато, ама виж, всемирната истина вече я знаеш. Тука, мине се не мина 2 месеца и се появява поредния 15-17 годишен дето знаел истината и първата му работа естествено е да се опълчи на религията.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 14:30

"брато", аз съм агностик, не се опълчвам на религията а гледам фактите. И отново ти казвам не твърдя, че християнството е 100%-ова измислица, но е наивно да вярваш, че истината се е запазила в продължение на повече от 2000 години и то във времена когато всеки с малко повече власт е можел да добавя или премахва дадени неща в библията така както на него му уйдисва. Освен това се срещат много противоречия, които лично на мен не ми допадат.
    Също така държа да добавя, че това което говоря не го определям като "всемирната истина" а като моя лична преценка в-у нещата.

Мега фен
    добре, може ли да ни запознаеш по-подробно с личната ти преценка за живота и за истината на живота ...... ще те слушаме с интерес (почти).

ПП: ама да ти кажа, мисля, че шанса философията ти да ме трогне с нещо е почти клонящ към минус безкрайност, .................... но ще проява уважение.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 14:59

ти сигурно още не се бръснеш брато, ама виж, всемирната истина вече я знаеш. Тука, мине се не мина 2 месеца и се появява поредния 15-17 годишен дето знаел истината и първата му работа естествено е да се опълчи на религията.
    Което пък е идеална възможност за теб да се изживяваш като защитник(defender) на същата тази религия....

Наистина не разбирам защо се опълчваш на тези, които противоречат на религията. Все пак ти "съществуваш" благодарение на тях. Храниш се от тях. Ако нямаше такива, дето да се изживяват като нападатели над религията, как ти щеше да се изживяваш като защитник? Без атака, няма защита....
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-03-2013 на 15:30

добре, може ли да ни запознаеш по-подробно с личната ти преценка за живота и за истината на живота ...... ще те слушаме с интерес (почти).

ПП: ама да ти кажа, мисля, че шанса философията ти да ме трогне с нещо е почти клонящ към минус безкрайност, .................... но ще проява уважение.
    Знаеш ли какво? И ти мен не ме вълнуваш особено а и не ми се разговаря с хора тип "кон с капаци", така че живей си в твоята реалност аз ще си живея в моята. И без това не съм в настроение да водя диспут.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Което пък е идеална възможност за теб да се изживяваш като защитник(defender) на същата тази религия....

Наистина не разбирам защо се опълчваш на тези, които противоречат на религията. Все пак ти "съществуваш" благодарение на тях. Храниш се от тях. Ако нямаше такива, дето да се изживяват като нападатели над религията, как ти щеше да се изживяваш като защитник? Без атака, няма защита....
    ами да ти кажа не влагам никакви цели или емоции в името defender, ползвам го защото съм си го ползвал от по-малък за разни други никове по други места.

ами прав си, храня се от тях, но в смисъл, че в характера на всеки човек аз виждам в реалност да се сбъдва написаното в Библията пред очите ми.
    За мен е важно не какво говорите а какво е поведението ви.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 20:09

МРАЗЯ религията и всеки един, който се опитва да си я пробута!

Мега фен
    Знаеш ли какво? И ти мен не ме вълнуваш особено а и не ми се разговаря с хора тип "кон с капаци", така че живей си в твоята реалност аз ще си живея в моята. И без това не съм в настроение да водя диспут.
    изведнъж идва човека и почва "религията била такава, религията била онакава", да не говорим че религия е много общо понятие, но той човека поставя всичко под общ знаменател и като му кажеш "ами добре кажи си тогава твоята невероятна философия за живота" и той ти казва "ами не ме вълнуваш, хора като тебе са такива и онакива и дрън-дрън."

ами бай-бай тогава,

ПП: и каква е тази твоя лична позиция, че си прочел някакво списани по кабала ли или някаква статия в нета и ето човека знае истината вече, останалите са бунаци..
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 20:26

ами прав си, храня се от тях, но в смисъл, че в характера на всеки човек аз виждам в реалност да се сбъдва написаното в Библията пред очите ми.
    Сигурен съм че е така. Човек във всичко вижда потвърждение на това, в което вярва (или което изгражда "реалността" му). Всъщност това е единствения начин тази "реалност" да се запази - тя трябва да се "привижда" във всичко и всеки. Трябва да се подхранва, защото всяка илюзия, ако не се подхранва - умира. Тя се бори да оцелее, като един паразит, който отнема и малкото разбиране за реалността в замяна на частица сигурност и самодоволна защитеност.... защитен, там някъде, в огледалните замъци... където да се оглеждаш колкото си искаш. И да си (пре)повтаряш, че твоята истина е единствената и ти си неин носител... Ех ех. А ако можеше да видиш и нещата отвъд...

Също така ... Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=hiRPc254dGE
    Предполагам така или иначе в моето поведение виждаш делото на Сатаната, (тоест потвърждение на Библията) та викам поне да си оправдая имиджа.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-03-2013 на 22:04

Мега фен
    няма какво да ги гледам нещата отвъд, гледал съм неща и отвъд преди да стана християнин, .................. всичко е боклук, дори не заслужава внимание.

ПП: в тебе видях как човек без Бога, губи личността си и живее в духовна несъстоятелност, която самодоволно нарича "преминаване на бариерата"................... тва се казва "трагедия на личността". ..................

с две думи "без Бог, няма личност." (defender)

ПП: та дори ти като ми говориш, ми говориш от гледната точка на какъв,.............. гледна точка имат само личностите. ............... а ти си някакво едно такова никакво (както се представяш)................
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 22:33

Ооо съвсем не бих се съгласил. Всъщност съм по-духовно състоятелен от всякога. Иначе да, загубих личността си. Защото осъзнах че личността не съм аз - това е просто представата ми за мен, един изкривен събирателен образ на това какво искам, с какво се гордея, какво ми липсва и т.н. Това е истинската трагедия на личността - постоянно да се губиш, за да играеш играта на търсене и намиране... да се припознаеш в нещо. Ти си се припознал в образа на псевдо-добродушния християнин, и това явно ти доставя някакъв душевен мир. Затова изпитваш нуждата постоянно да предоказваш тази своя позиция, защото без нея оставаш едно голо нищо. А това е най-големия ужас за всеки човек и за всяка личност - да спре да бъде някой си, според някакви си категории. Всъщност основата на понятието личност... каква е основата? Нещото! Може да е нещо общо, нещо различно, нещо добро, нещо лошо и т.н.. Но личността винаги е нещо.... и някой! Това е основата - НЕЩО, което да наречеш свое и така да се изживяваш като НЯКОЙ.... Затова и всяка личност се стреми да запази това, което нарича свое. Защото в противен случай, от нея няма да остане нищо и така самата същност на личността се губи.

Но личността и "нещото" са само миражи. Миражи, в които си видял своето перфектно "АЗ"... в които си видял и спасение от най-големите си страхове и недостатъци. Затова е цялата работа - едно бягство... спасение... фалшив заместител.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-03-2013 на 22:37

Мега фен
    абе кой ти ги казва тези работи, добре ето казвам ти:
    аз не съм нещо а съм нищо и изобщо не искам да се смятам за нещо...................... е, твоята логика не сработи.

защо личността да не си ти, а кое си ти, кой тогава е носителя на който е записана информацията за тебе. Как може да не съществуваш, след като на всякъде оставяш следи от информация за себе си и за твоето съществуване, тоя форум изобилства от следи от твое съществуване.................. не може да отричаш очевидното. Аз в момента с кого говоря със тебе ли или си говоря сам.
    Щом съществуваш и разсъждаваш значи си личност.
    Никой не може да избяга от личността си.

добре, айде, мисли каквото си искаш ......................... всъщност то и да говори човек е едно ей такова безмислено.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 23:08

Дифендър, то и с теб не става да се говори.. и нее не съм чел "списания по кабала" чел съм много повече докато ти ми се струва, че се огранимаваш с библията. Именно поради тази причина не смятам да си споделям философията точно с теб пинеже каквото и да кажа то за теб ще бъде грешно и няма да му обърнеш внимание.

Мега фен
    пинеже каквото и да кажа то за теб ще бъде грешно и няма да му обърнеш внимание.
    ами така е.............. всички са маскари................ хаха.
    майтап да става.

Мега фен Аватара на RagioL
    и как едни ръкописи собственост на една юдейска секта, наречена есеи, ще ни обърне представите за религия.

Така като си отворил темата ти колко се явяваш?

Мега фен Аватара на RagioL
    ами така е.............. всички са маскари................ хаха.
    майтап да става.

Мега фен

хихи, .................. класика
    Последно редактирано от defender : 03-04-2013 на 10:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си