.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Мега фен
    и как едни ръкописи собственост на една юдейска секта, наречена есеи, ще ни обърне представите за религия.

ти сигурно още не се бръснеш брато, ама виж, всемирната истина вече я знаеш. Тука, мине се не мина 2 месеца и се появява поредния 15-17 годишен дето знаел истината и първата му работа естествено е да се опълчи на религията.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 14:30

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ти сигурно още не се бръснеш брато, ама виж, всемирната истина вече я знаеш. Тука, мине се не мина 2 месеца и се появява поредния 15-17 годишен дето знаел истината и първата му работа естествено е да се опълчи на религията.
    Което пък е идеална възможност за теб да се изживяваш като защитник(defender) на същата тази религия....

Наистина не разбирам защо се опълчваш на тези, които противоречат на религията. Все пак ти "съществуваш" благодарение на тях. Храниш се от тях. Ако нямаше такива, дето да се изживяват като нападатели над религията, как ти щеше да се изживяваш като защитник? Без атака, няма защита....
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-03-2013 на 15:30

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Което пък е идеална възможност за теб да се изживяваш като защитник(defender) на същата тази религия....

Наистина не разбирам защо се опълчваш на тези, които противоречат на религията. Все пак ти "съществуваш" благодарение на тях. Храниш се от тях. Ако нямаше такива, дето да се изживяват като нападатели над религията, как ти щеше да се изживяваш като защитник? Без атака, няма защита....
    ами да ти кажа не влагам никакви цели или емоции в името defender, ползвам го защото съм си го ползвал от по-малък за разни други никове по други места.

ами прав си, храня се от тях, но в смисъл, че в характера на всеки човек аз виждам в реалност да се сбъдва написаното в Библията пред очите ми.
    За мен е важно не какво говорите а какво е поведението ви.
    Последно редактирано от defender : 03-03-2013 на 20:09

Супер фен Аватара на DoctorSatan666

ами прав си, храня се от тях, но в смисъл, че в характера на всеки човек аз виждам в реалност да се сбъдва написаното в Библията пред очите ми.
    Сигурен съм че е така. Човек във всичко вижда потвърждение на това, в което вярва (или което изгражда "реалността" му). Всъщност това е единствения начин тази "реалност" да се запази - тя трябва да се "привижда" във всичко и всеки. Трябва да се подхранва, защото всяка илюзия, ако не се подхранва - умира. Тя се бори да оцелее, като един паразит, който отнема и малкото разбиране за реалността в замяна на частица сигурност и самодоволна защитеност.... защитен, там някъде, в огледалните замъци... където да се оглеждаш колкото си искаш. И да си (пре)повтаряш, че твоята истина е единствената и ти си неин носител... Ех ех. А ако можеше да видиш и нещата отвъд...

Също така ... Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=hiRPc254dGE
    Предполагам така или иначе в моето поведение виждаш делото на Сатаната, (тоест потвърждение на Библията) та викам поне да си оправдая имиджа.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-03-2013 на 22:04

Мега фен Аватара на RagioL
    и как едни ръкописи собственост на една юдейска секта, наречена есеи, ще ни обърне представите за религия.

Така като си отворил темата ти колко се явяваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си