- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми е била насилвана
Здравейте.. Отчаян съм. Приятелката ми е била насилвана преди някъде година две. Тя ми разказа тежко, вчера със въпросния човек седях на един метър без да го позная, че е тои.
Тя беше казала на брат си, да го намери и да го набие. Изнервен съм във момента, че вчера седях един метър до него, и че тои така е постъпил със приятелката ми.
Лоши хора много лоши хора. Не мога да се изразя точно, не знам какво да направя. Казах й да ме запознае със брат си и да го смачкаме. Като се сетя за това и ставам нервен. А аз забога вчера седях до него ??! Някакви идеи ?
Има си прокуратура за тая работа. Като не е подала сигнал тогава (а и брат й дори не е направил нищо), сега от къде си сигурен, че не те лъже (сама да си го е търсила) или нещата изобщо да не са такива и просто да иска да сплете интириги?
Била е на 14 години, на кой може да каже ? казала е на братси и тои го е търсил обедил съм се, че не ме лъжи и от други хора!
И какво като е била на 14? Да каже на родителите си първо, а след това на полиция и да го съдят. Сетила се сега след години да се прави на жертва и да иска някой да го бие онзи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Вече не може да докаже нищо, така че кел файда от жалби в институции. Да са действали навреме.
Дори да го хванете, какво ще направите? Един бой и какво? Нищо. Само ще си излеете яда върху него, нищо друго няма да направите. Нито ще го спрете да повтори отново с някое друго момиче, нито ще помогнете на приятелката ти да преживее тези спомени.
Тя да е мислила когато е било време и да се е оплаквала на правилното място. Сега вместо да се правиш на голям бияч, по-добре бъди до момичето си, подкрепяй я и й помогни да превъзмогне преживяното. Щом е споделила с теб, значи ти има голямо доверие. Бъди до нея, другото го остави.
И спря да се върти за миг земята..
Момичете ? момичета какво ми пишете тука едно и също нямали някое момче да се намери да постне тука
че какво искаш да чуеш бе ? като е било време да е взела мерки .. сега и да се правиш на ''големия батко бияч'' и да не се правиш нищо няма да стане ...
И какво като била на 14 години - това не означава и не я оправдава, че не е споделила с родителите си. След толкова време някой да ми изтърси нещо подобно и да ми каже, че нищо не е направил по въпроса - изобщо няма да повярвам. Хора всякакви. А особено ако е имало някакви интриги помежду им - нищо чудно да го прави нарочно.
Като няма никой там горе (разбирай в главицата й) така ще е ...Що ли си мисля,че е поредното лапе,което преувеличава нещата яко?!
А ти и брат й трябва да сте на не по-високо умствено ниво от нея щом след дъжд качулка сте решили да се разправяте с тоя и то с юмруци ...Мъжкарчета от класа
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ето, намери се! Ако някой изнасили сестра ми няма да го тЪрся дЪлго! След като не е показала конкретния тип на брат си, защо си мислиш, че трябва ти да раздаваш правосЪдие? Друг вЪпрос имам: защо не ти каза, че е той докато бяхте на 1 място, а изчака да се разотидете, за да ти го разкаже? Има тука нещо гнило. СЪвета ми е да изчакаш.
Еи разбирачи големи сте всичките обаче всички! Обясних подробно, това става 2011 година. тя беше казала на брат си един ден след случелото се а брат и е 2 пъти по голям. това момче ще си изяде големия пердах, а и аз никакси не се правя на "големия батко по филмите" като не може да се стигне до съд ще се стигне до пердах.
Брат й като е разбрал на следващия ден,защо не се е държал като отговорен и загрижен човек и не е казал на родителите им?!Ясно,колко й вярва и той ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
С други думи в момента е на 15/16. Като добавим и начина по който ти го е описала съм готов да се обзаложа на каквото искаш, че това което ти е казала я има едни 50% истина в него я не...
Не се обиждай, знам че обичаш приятелката си, но за нас като странични наблюдатели е явно, че нещо те подслъгва. Най-добре изобщо не правете нищо - каквото станало-станало, и без това в момента не знаете истината.
Лапе, стой си на задника. Било, каквото било, имала е възможност да подаде сигнал в полицията, не го е направила. Късно е вече. А и сигурен ли си, че цялата история е вярна и е така както тя казва??!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И пак не ми отговори на вЪпроса: бяхте на 1 и сЪщо място ти, тя и "изнасилвача". Защо своевременно не ти каза "този ме изнасили", ами чакаше да не сте двамата с него на 1 място, за да ти обясни всичко?
Отива се в прокуратурата на момента. Ако не, трябвало е брат й да го намери навреме. След толкова време нищо не може да се докаже, или ако може е доста трудно и не си струва усилията. От МВР-то няма да го вземат насериозно. В такива ситуации е много трудно да прецениш как е най-адекватно да реагираш, но имай едно наум, че може да те менти. Никога не подценявай женската манипулативна мощ.
Temet Nosce
벨야카
баси.. имам чувството че си толкова наивен,че една 15 годишна те върти как си иска...... добре бе,пребий го и се мисли за големия пич,а оная да се чувства ''щастлива'' щото гаджето и може да обърше 2 шамара на някой ... не че нещо ама на всеки историята му изглежда скалъпена + това - след 2 години ти го казва,хем си седял с него,хем не си знаел,че е той,а пък ти била казала преди 3 месеца... я пак?!