.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Angry Приятелката ми е била насилвана

Здравейте.. Отчаян съм. Приятелката ми е била насилвана преди някъде година две. Тя ми разказа тежко, вчера със въпросния човек седях на един метър без да го позная, че е тои.
    Тя беше казала на брат си, да го намери и да го набие. Изнервен съм във момента, че вчера седях един метър до него, и че тои така е постъпил със приятелката ми.

Лоши хора много лоши хора. Не мога да се изразя точно, не знам какво да направя. Казах й да ме запознае със брат си и да го смачкаме. Като се сетя за това и ставам нервен. А аз забога вчера седях до него ??! Някакви идеи ?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Има си прокуратура за тая работа. Като не е подала сигнал тогава (а и брат й дори не е направил нищо), сега от къде си сигурен, че не те лъже (сама да си го е търсила) или нещата изобщо да не са такива и просто да иска да сплете интириги?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Има си прокуратура за тая работа. Като не е подала сигнал тогава (а и брат й дори не е направил нищо), сега от къде си сигурен, че не те лъже (сама да си го е търсила) или нещата изобщо да не са такива и просто да иска да сплете интириги?
    Абсолютно.

Защо не се е обърнала към съответните органи?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Била е на 14 години, на кой може да каже ? казала е на братси и тои го е търсил обедил съм се, че не ме лъжи и от други хора!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И какво като е била на 14? Да каже на родителите си първо, а след това на полиция и да го съдят. Сетила се сега след години да се прави на жертва и да иска някой да го бие онзи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вече не може да докаже нищо, така че кел файда от жалби в институции. Да са действали навреме.

Мега фен Аватара на xoxi
    Дори да го хванете, какво ще направите? Един бой и какво? Нищо. Само ще си излеете яда върху него, нищо друго няма да направите. Нито ще го спрете да повтори отново с някое друго момиче, нито ще помогнете на приятелката ти да преживее тези спомени.
    Тя да е мислила когато е било време и да се е оплаквала на правилното място. Сега вместо да се правиш на голям бияч, по-добре бъди до момичето си, подкрепяй я и й помогни да превъзмогне преживяното. Щом е споделила с теб, значи ти има голямо доверие. Бъди до нея, другото го остави.
    И спря да се върти за миг земята..

Момичете ? момичета какво ми пишете тука едно и също нямали някое момче да се намери да постне тука

Banned Мега фен
    че какво искаш да чуеш бе ? като е било време да е взела мерки .. сега и да се правиш на ''големия батко бияч'' и да не се правиш нищо няма да стане ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И какво като била на 14 години - това не означава и не я оправдава, че не е споделила с родителите си. След толкова време някой да ми изтърси нещо подобно и да ми каже, че нищо не е направил по въпроса - изобщо няма да повярвам. Хора всякакви. А особено ако е имало някакви интриги помежду им - нищо чудно да го прави нарочно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като няма никой там горе (разбирай в главицата й) така ще е ... Що ли си мисля,че е поредното лапе,което преувеличава нещата яко?!
    А ти и брат й трябва да сте на не по-високо умствено ниво от нея щом след дъжд качулка сте решили да се разправяте с тоя и то с юмруци ... Мъжкарчета от класа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от askadas Виж мнението
    Момичете ? момичета какво ми пишете тука едно и също нямали някое момче да се намери да постне тука
    Ето, намери се! Ако някой изнасили сестра ми няма да го тЪрся дЪлго! След като не е показала конкретния тип на брат си, защо си мислиш, че трябва ти да раздаваш правосЪдие? Друг вЪпрос имам: защо не ти каза, че е той докато бяхте на 1 място, а изчака да се разотидете, за да ти го разкаже? Има тука нещо гнило. СЪвета ми е да изчакаш.

Еи разбирачи големи сте всичките обаче всички! Обясних подробно, това става 2011 година. тя беше казала на брат си един ден след случелото се а брат и е 2 пъти по голям. това момче ще си изяде големия пердах, а и аз никакси не се правя на "големия батко по филмите" като не може да се стигне до съд ще се стигне до пердах.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Брат й като е разбрал на следващия ден,защо не се е държал като отговорен и загрижен човек и не е казал на родителите им?!Ясно,колко й вярва и той ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Еи разбирачи големи сте всичките обаче всички! Обясних подробно, това става 2011 година.

С други думи в момента е на 15/16. Като добавим и начина по който ти го е описала съм готов да се обзаложа на каквото искаш, че това което ти е казала я има едни 50% истина в него я не...

Не се обиждай, знам че обичаш приятелката си, но за нас като странични наблюдатели е явно, че нещо те подслъгва. Най-добре изобщо не правете нищо - каквото станало-станало, и без това в момента не знаете истината.

Лапе, стой си на задника. Било, каквото било, имала е възможност да подаде сигнал в полицията, не го е направила. Късно е вече. А и сигурен ли си, че цялата история е вярна и е така както тя казва??!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И пак не ми отговори на вЪпроса: бяхте на 1 и сЪщо място ти, тя и "изнасилвача". Защо своевременно не ти каза "този ме изнасили", ами чакаше да не сте двамата с него на 1 място, за да ти обясни всичко?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    И пак не ми отговори на вЪпроса: бяхте на 1 и сЪщо място ти, тя и "изнасилвача". Защо своевременно не ти каза "този ме изнасили", ами чакаше да не сте двамата с него на 1 място, за да ти обясни всичко?
    Точно така , плюс това че са минали 2 години вече нищо неможе да са докаже , вие и двата крака да му чупите и пръстите на рацете 1 по 1 кел фаида , най-много той да даде жалба срещу вас за побой .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Отива се в прокуратурата на момента. Ако не, трябвало е брат й да го намери навреме. След толкова време нищо не може да се докаже, или ако може е доста трудно и не си струва усилията. От МВР-то няма да го вземат насериозно. В такива ситуации е много трудно да прецениш как е най-адекватно да реагираш, но имай едно наум, че може да те менти. Никога не подценявай женската манипулативна мощ.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Точно така , плюс това че са минали 2 години вече нищо неможе да са докаже , вие и двата крака да му чупите и пръстите на рацете 1 по 1 кел фаида , най-много той да даде жалба срещу вас за побой .
    Момчета! Това стана преди 3 месеца тя ми каза, а аз онзи ден го видях? Пак разбирате много, чакам да звъннат!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не обвинявайте момичето, че не е казало. Такива неща трудно се казват, особено на такава възраст.
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Може би не е искала да стават сцени и т.н.?
    За бой кел файда. Като го набиете, кво? Има някакъв шанс да се укроти, ама знае ли се?
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Момчета! Това стана преди 3 месеца тя ми каза, а аз онзи ден го видях? Пак разбирате много, чакам да звъннат!
    Как очакваш сами да разберем нещата - кристалната топка ли да погледнем?
    Коментираме това, което си казал. Това, че с ченгел ти се вадят думите от устата, е друг въпрос. И въпреки това, цялата история ми е някаква гнила и ми се струва, че те менти, както вече казах.

Banned Мега фен
    баси.. имам чувството че си толкова наивен,че една 15 годишна те върти как си иска...... добре бе,пребий го и се мисли за големия пич,а оная да се чувства ''щастлива'' щото гаджето и може да обърше 2 шамара на някой ... не че нещо ама на всеки историята му изглежда скалъпена + това - след 2 години ти го казва,хем си седял с него,хем не си знаел,че е той,а пък ти била казала преди 3 месеца... я пак?!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    хем си седял с него,хем не си знаел,че е той,а пък ти била казала преди 3 месеца... я пак?!
    Ми казала му е преди време, че е била насилена, ама не му е показала снимка на извършителя, кое е толкова необяснимо? После му е казала, че е бил той, защото са го видели тогава...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-05-2013 на 19:21

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ми казала му е преди време, че е била насилена, ама не му е показала снимка на извършителя, кое е толкова необяснимо? После му е казала, че е бил той, защото са го видели тогава...
    е значи той е знаел историята предварително,стигало е само да го посочи.. кое е било трудното и що е трябвало тоя да си тръгне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си