.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Това, че използвам w7 като основна ОС не значи нищо

За това ли питаше?!?!

Сигурно дори не си чувал какво е Back Track 5
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението

Продължавам да се питам дали си глупав или само неук.

За това ли питаше?!?!

АЗ до са според теб за какво писах? Powershell alphanumeric shellcode injector е атаката, много добре знам какво е bt, ама като те гледам на тебе windows-а ти е основна система, така че не давай становище да не ти разцепя моцуната, ако те видя някъде.
    направо не съм виждал през живота си такова просто и елементарно копеле като тебе.

edit: ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ, УЯЗВИМО Е
    Последно редактирано от noconnection : 03-06-2013 на 21:03

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    АЗ до са според теб за какво писах? Powershell alphanumeric shellcode injector е атаката, много добре знам какво е bt, ама като те гледам на тебе windows-а ти е основна система, така че не давай становище да не ти разцепя моцуната, ако те видя някъде.
    направо не съм виждал през живота си такова просто и елементарно копеле като тебе.

edit: ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ, УЯЗВИМО Е
    Знаеш ли кога ще успееш да накараш, някой да въведе нещо в CMD?!
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

nslhn
    Guest
    И в крайна сметка не става ясно дали някой е навит? Защото и аз имам проблем с един фейк профил.

За това ли питаше?!?!

E ,това ме разби ползва Back Track пък Backtrack e спрян почти от 2 години от поддръжка имам предвид няма връзка към сървърите и не ги подписва та ми и интересно как използва сигнатурата на Backtrack с тази лека подробност за Backtrack ,новия проект се казва Kali linux ,но според мен освен приятен интерфейс нищо друго не виждам в Kali-to и Backtrack дистрибуции приятни на изглед , защо направи не бутнете едно убунту и стиймче и се правете на хакери с terminal-a научили 2 команди и кой съм аз . Първо ако ще хакваш махни графичния интерфейс и после ще си говорим за операционна система ,но няма за какво да спорим всеки си знае своето и никой няма да тръгне да разкрива картите в ръкава си .

roli_buggy
    Guest
    Гледам тая тема откакто сте я пуснали и така и не видях тук някой, който поне малко да вдява нещата Backtrack-a е спрян от поддръжка, но може да му се ъпдейтва "сингнатурата" или по-правилно казано Репозиторито, стига да знаеш как разбира се. Какви сте хакери тука като неможете да си ъпдайтнете репозиторито на Backtrack? Kali Linux е обновената версия на Backtrack, която е с малко по различна графична среда и с много повече например: експлойти, включени в нея. Хакера работи само и единствено под Линукс приятели! Ааа и забравих да кажа че правилото при хакерите е: Винаги бъди анонимен! Казвам се Ростислав Петров лектор по информационна сигурност на най-високо ниво, pentester, ethical hacker и т.н. или по на български казано: Обучавам хакери. Можете да ме откриете тук https://www.youtube.com/watch?v=DGqOB6dF3So или тук https://www.facebook.com/Computer-Se...032045/?ref=hl
    Последно редактирано от roli_buggy : 11-22-2015 на 12:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от roli_buggy Виж мнението
    Гледам тая тема откакто сте я пуснали и така и не видях тук някой, който поне малко да вдява нещата
    И кво, реши да влезнеш и да спамиш ли ?
    Освен прост спамер
    http://vbox7.com/user:roli_buggy?p=wcomments

си и пълен олигофрен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си