.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Всички сте едни разбивачи, ако онзи не е будала има опция от интернета да се направи споделянето на информация с други сървари да се забрани. Или пък ако има стабилна антивирусна може да му лижите мадята..

DNS спуфъра ми се вижда най-удачния начин. Можете да го вържете даже и с 2 андроид телефона - единият ще е хотспот (ако има тази функция), а на другият ще е пуснат спуфъра.

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Всички сте едни разбивачи, ако онзи не е будала има опция от интернета да се направи споделянето на информация с други сървари да се забрани. Или пък ако има стабилна антивирусна може да му лижите мадята..
    Само ти да не залижеш нашите, че това е тествано зад микротик и други рутери пак работи.

zdr te interesuvama dali ima nqkakaf nacin da se hackva facebok profil trqbva mi spesno ste si platq kakvo trqbva blagodarq

За 20 лв не ми се занимава

za 50 kakvo ste kajej

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от bloomacc Виж мнението
    И аз искам 13 профила да се разбият
    По момчета ли си падаш ?

Здравейте, на мен лично също ми трябва човек който може да разбие един фейсбук профил?!

Ще разбия твоя на първо време и ще го направя безплатно

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ще разбия твоя на първо време и ще го направя безплатно
    +1

Хора не питам просто ей така, искам да разбера в какво се е забъркал моят приятел

Вече погледнах, нищо добро не го очаква.

Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Това, че използвам w7 като основна ОС не значи нищо

За това ли питаше?!?!

Сигурно дори не си чувал какво е Back Track 5
    E ,това ме разби ползва Back Track пък Backtrack e спрян почти от 2 години от поддръжка имам предвид няма връзка към сървърите и не ги подписва та ми и интересно как използва сигнатурата на Backtrack с тази лека подробност за Backtrack ,новия проект се казва Kali linux ,но според мен освен приятен интерфейс нищо друго не виждам в Kali-to и Backtrack дистрибуции приятни на изглед , защо направи не бутнете едно убунту и стиймче и се правете на хакери с terminal-a научили 2 команди и кой съм аз . Първо ако ще хакваш махни графичния интерфейс и после ще си говорим за операционна система ,но няма за какво да спорим всеки си знае своето и никой няма да тръгне да разкрива картите в ръкава си .

roli_buggy
    Guest
    Гледам тая тема откакто сте я пуснали и така и не видях тук някой, който поне малко да вдява нещата Backtrack-a е спрян от поддръжка, но може да му се ъпдейтва "сингнатурата" или по-правилно казано Репозиторито, стига да знаеш как разбира се. Какви сте хакери тука като неможете да си ъпдайтнете репозиторито на Backtrack? Kali Linux е обновената версия на Backtrack, която е с малко по различна графична среда и с много повече например: експлойти, включени в нея. Хакера работи само и единствено под Линукс приятели! Ааа и забравих да кажа че правилото при хакерите е: Винаги бъди анонимен! Казвам се Ростислав Петров лектор по информационна сигурност на най-високо ниво, pentester, ethical hacker и т.н. или по на български казано: Обучавам хакери. Можете да ме откриете тук https://www.youtube.com/watch?v=DGqOB6dF3So или тук https://www.facebook.com/Computer-Se...032045/?ref=hl
    Последно редактирано от roli_buggy : 11-22-2015 на 12:02

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от roli_buggy Виж мнението
    Гледам тая тема откакто сте я пуснали и така и не видях тук някой, който поне малко да вдява нещата
    И кво, реши да влезнеш и да спамиш ли ?
    Освен прост спамер
    http://vbox7.com/user:roli_buggy?p=wcomments

си и пълен олигофрен.

dota_pomiar
    Guest
    DOTA ti na 100% si nai golemiq oligorfren tuka. xaxa. Takiva pomii kat teb trqbva da badat iztrebvani! Kvo kato choveka si pravi reklama? Kvo kato si kazva mnenieto? Kvo kato tuka povecheto ne razbirat? Kvo kato maika ti go lapashe i ti gledashe i si malcheshe? Kvo be? Ako sam na teb shte si izbera edna ot nai visokite sgradi i shte skocha ot tam. Takiva smeshnici kat teb trqbva da gi zabranqt sas zakon! hahah nqmam dumi...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    ^ 12- годишен?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз ще ти я разбия, приемам само пейпал, като напишеш, че парите са дарение.
    n00bs

Mims112
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Съмнявам се, че тия тука могат да "разбият акаунта" ама има и други методи.
    150 лева и съм готов да помогна.
    Може ли хакване на. Телефон от разстояние,плащам сикоято.

Mims112
    Guest
    Трябва ми човек да хакне напално телефон без да се налага да го пипам.Възможно ли е? Плащам си

Супер фен Аватара на Supermassive____

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си