- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Жълти зъби+мустак=момиче..
Хора помощ в ужас се видях преди 5 дена излязох с 1 момиче от казанлък съм и какво да скивам не предните ами тези кучешките и зъби са жълти и като я загледах има мустак на 15 е :х лелеее я кажете как да и намекна ли не знам да не ВЗЕМЕ ДА СЕ ТРОЛНЕ И ДА СТАНЕ ЕДНА :Х помагайте че е ужасно иначе се разбираме с нея![]()
"Между другото, казвам ти го като приятел, но..."
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хахахаха с твоите теми и коментари работното ми време минава по-забавно и неусетно![]()
Просто реших да изляза един път с нея, готина е на снимките ама на живо :х ;( ;( ;(
А за това трябва да ми благодариш![]()
Ами ако ти харесва като човек, може да и подариш един талон за козметични процедури, в които незабелязано да се включва кола-маска на мустак.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе на снимките биваше устата и беше затворена няма да се снима с отворена уста.Ама на живо като се умихваше и ;( ;( ;( ;( и то + тва е момиче айде разбирам да е момче да му кажа ... ама на нея......... ще вземе да се засегне чеееее :Ддддддддд
Дай снимка да я видим да преценим дали си струва да си с нея![]()
Попринцип едно момиче трябва сама да се поддържа без никой да и казва .. Щом не си мие зъбите и мустака представям си я отдоло като джурасик парк.. Според мен най-добре и кажи но не по грубия начин ..
![]()
Това със зъбите не е задължително. На някои хора просто са им по-жълти, ние сме по-средиземноморски тип и не могат да станат снежнобели дори по половин час 4 пъти дневно да ги търкаш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добре аиде утре няма да и казвам да не и проваля деня някой път ще се опитам как да се опитам то бахти все едно говоря с някой.... как да и кажа много хубав мустак имаш като стария ми ли![]()
![]()
не не момичета помагайте :X :X
Стига сме се ебавали ся ами дайте да измислим нещо как да и го кажа да си оправи жълтите зъбки и тва мустаче че мяза на.........DDD