.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъъ не чак такова не ми е любопитството.. всъщност е,но да не е върху мен.. бих направила експеримент върху някой друг а и 1 месец някак не си го представям.. особено аз няма да издържа
    Не се прави ти нямаш приятели и не излизаш никъде никога дори на дск не ходиш затова пишеш и неграмотно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nikol4iii Виж мнението
    Ако приемаше нещата с малко повече хумор щеше да разбереш какво искам да кажа .
    аз съм най веселия човек в тоя форум мей би... мн добре знам какво искаше да кажеш,но хора различни и определено има възможност да го приеме обидно
    има хора,които да им кажеш че са гнусни не ги инт. и им е през гащите и няма даже и да го забележат ама има и такива дето като им кажеш примерно '' предишната ти спирала ти стоеше по добре'' ще го приемат като баси обидата... момичетата са странни същества.. заради един гланц биха могли да създадат 3та световна така че не спори за приемането на коментара... това е

днес нещо на фермани ме е ударило

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Тва за зъбите верно си е така - причината може да не е в миенето и хигиената. Но... жълти зъби с храна, такива които не изглеждат гладки - са си точно неизмити. Моите от кафе и червено вино са по - тъмни, не бих казала жълти, по-скоро сивеят но винаги си имат блясък, нищо че не са като на чернокожия пичага от рекламата на Лакалут.
    Относно мустака - освен лентички, може да ходи на козметик. Ако пък няма пари може да си го почиства с пинцета, мястото е колкото двете вежди все пак, това са 10минути работа на седмица - така че това определено си е нейн проблем.
    Като цяло според момичето има ниска хигиена и не си обръща внимание на външният вид. Като гледам пък и теб много не те интересува тя, така че на твое място бих и го казала директно, пък ако ще да се засяга.
    точно.. щом го е забелязал явно просто наистина са си немити.. все пак има разлика - виждала съм немити зъби и такива,които просто емайла е такъв... а и мустака още повече говори за неподдържан човек..
    лично аз познавам няколко момичета с мустак,но го махат редовно .. дори и 2 косъма да имат вадят и махат

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Не се прави ти нямаш приятели и не излизаш никъде никога дори на дск не ходиш затова пишеш и неграмотно
    тоз пък,да не си пушил бе ?

Не пуша

аз съм най веселия човек в тоя форум мей би... мн добре знам какво искаше да кажеш,но хора различни и определено има възможност да го приеме обидно
    има хора,които да им кажеш че са гнусни не ги инт. и им е през гащите и няма даже и да го забележат ама има и такива дето като им кажеш примерно '' предишната ти спирала ти стоеше по добре'' ще го приемат като баси обидата... момичетата са странни същества.. заради един гланц биха могли да създадат 3та световна така че не спори за приемането на коментара... това е

днес нещо на фермани ме е ударило
    Разбирам те и аз съм момиче обаче както написаха и други по темата .. Аз ако спра да се къпя и почна да мириша примерно и хората ми го кажат няма да се обидя , защото аз съм си го направила това .. Мисля , че работата с момичето е същата няма как момчето да и забележи мустака тя дето се гледа всяка сутрин в огледалото , че даже може и по няколко пъти на ден (попринцип повечето момичета го правят , но в този случай едва ли го прави ..) да не го забележи .. може би просто няма желание да се поддържа .

да се махаш от тук тъкмо хубаво хапнах и направо МИ СЕ ПОВРЪЩА БЕ БРАТЛЕ СТИГА БЕ ИЗЛИЗАМ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ АУУУУУУУУУУУ ще откача баси гадорията ела ти го ближи хахахаха

мдамм определено ми става много забавно с такива теми
    Колкото до проблема, за зъбите ти казаха вече, че може да не е нейна вината. А пък за мустака давай с намеци, ако не схване и кажи направо пък каквото стане.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Не пуша
    о.О значи направо твърд наркотик а ?

Ще откача голям смях с тия коментари ще се помъча да и намекна апффф най-накрая като и напиша в скайп да си мине мустака и зъбите и да се оправя бе баси работата.Момчета вие представете се на моето място и да ВИ Е СРАМ ДА ХОДИТЕ по центъра примерно с нея :х :х ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Ще откача голям смях с тия коментари ще се помъча да и намекна апффф най-накрая като и напиша в скайп да си мине мустака и зъбите и да се оправя бе баси работата.Момчета вие представете се на моето място и да ВИ Е СРАМ ДА ХОДИТЕ по центъра примерно с нея :х :х ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
    Защо пък в skype ? Така ще си каже тоя е баси страхливото копеле (извинявам се за израза). По добре в очите и го кажи пък каквото ще да става по skype ще помисли че се ебаваш с нея .

Доооооообре като я видя в центъра ще крещя колкото мога ИЗБРЪСНИ СИ ГАДНИЯ МУСТАК И СИ ИЗМИИ ЗЪБИТЕ МААААААА :d:d:d
    Няма бъзикам се :ДД ще се помъча да й намекна.......

Доооооообре като я видя в центъра ще крещя колкото мога ИЗБРЪСНИ СИ ГАДНИЯ МУСТАК И СИ ИЗМИИ ЗЪБИТЕ МААААААА :d:d:d
    Няма бъзикам се :ДД ще се помъча да й намекна.......
    И това е идея

а и мустака още повече говори за неподдържан човек..
    лично аз познавам няколко момичета с мустак,но го махат редовно .. дори и 2 косъма да имат вадят и махат
    Аз не си скубя веждите. Пробвах веднъж и близо седмица се разхождах с подути, зачервени вежди. Като цяло обезкосмяването ми е трудно. Пробвала съм всичко - кола маска, епилация, фотоепилация, бръснене и т.н. ВИНАГИ се възпалявам. Ако ти трябва да избираш между мустак и възпаление около устата(с което все ще трябва да успокояваш хората, че не е заразно и не си яла живи хора)...би ли тичала да се "поддържаш"?

Цитирай Първоначално написано от magimay.aika Виж мнението
    Аз не си скубя веждите. Пробвах веднъж и близо седмица се разхождах с подути, зачервени вежди. Като цяло обезкосмяването ми е трудно. Пробвала съм всичко - кола маска, епилация, фотоепилация, бръснене и т.н. ВИНАГИ се възпалявам. Ако ти трябва да избираш между мустак и възпаление около устата(с което все ще трябва да успокояваш хората, че не е заразно и не си яла живи хора)...би ли тичала да се "поддържаш"?
    Може просто след обезкосмяването да се намажеш с крем като ти е толкова чувствителна кожата .

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На мен краката ми стават в рани каквото и да ползвам - епилатор, кола маска, бръснач... и все пак не си ходя с космите, а с раните. Третирам раничката с мехлемчета и така, предпочитам го пред косми. А и логично е кожата на лицето да е по-чувствителна. Айде всички да се извиним, че имаме нежна кожа и да ходим като горили... " и отдолу като джурасик паарк" тая тема верно много весела...

Banned Мега фен
    не че нещо ама ако не там,то в интимните части всеки е чувствителен.. и какво ? дай сега да ходим с израстъци,които да ни излизат от крачола ... и го каза на грешния човек - не че нещо ама лично моята кожа е чувствителна за това у нас има един куп такава козметика - масла за тяло,кремове,лосиони,масло-лосиони ( не питай,така се водят и аз не го разбирам това ) и т.н.

Banned Повече от фен
    Стига сме се ебавали ся ами дайте да измислим нещо как да и го кажа да си оправи жълтите зъбки и тва мустаче че мяза на.........DDD
    малоумен ли си ве майна "прати я при д-р Денчева в поликлиниката където са стоматолозите нз на кой етаж, да и направи една проверка и да изчисти зъбният камък и ще станат с няколко тона по бели а за муската я прати при козметика зад палас"

Много си тъп. Като не ти представлява интерес момичето, иди при нея, кажи й, че има мустак, че зъбите й са жълти и че не ти е приятно и не се занимавай повече. Както вече се каза, може да си има проблем. Ама е лицемерно да излизаш с нея при положение, че ти е такова мнението.
    Между другото, има бая народ, дето не разбира от намеци.

Покани я да се обръснете заедно

о.О значи направо твърд Алкохол а ?
    мхм

Кажи и виж как съм си обръснал мустака, искаш ли да пипнеш ?
    След като го пипне или откаже и кажи аз може ли да погаля твоя

не че нещо ама ако не там,то в интимните части всеки е чувствителен.. и какво ? дай сега да ходим с израстъци,които да ни излизат от крачола ... и го каза на грешния човек - не че нещо ама лично моята кожа е чувствителна за това у нас има един куп такава козметика - масла за тяло,кремове,лосиони,масло-лосиони ( не питай,така се водят и аз не го разбирам това ) и т.н.
    Само че не всички ти виждат интимните части(надявам се) и като се стигне до там е по-лесно да се обясни и разбере. Аз имам "нервна" кожа. Ако съм под стрес, се изприщвам на разни места. Вярвай ми, около устата е много...отблъскващо за другите, особено момчета.

Banned Мега фен
    кое да се обясни бе ? т'фа е въпрос и на лична хигиена егати мнението ... какво,ще тръгнеш даспиш с някой и ще му кажеш '' ама мило трябва да ти обясня нещо - долу е като гора щото никой не ми го вижда,а на мен не ми пука за хигиената и така.. а да и мило имам чувствителна кожа,надявам се да не ти пречи,особено при орална - ако искаш може да ти дам разделение за косми '' ... дори и да се изприщи ако знае как да третира мястото до ден/два няма да има нищо .. айде 3 дена най мн .. нищо не пречи петък примерно да отиде и понеделник чак ако е на училище 2 дни да не излиза... няма да излиза 2 дни един път в месеца и толкова

Има си дерматолози, които ще ти препоръчат нещо за устните . За зъбите от километри се личи кога един зъби са мити и кога не .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си