.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Подари и четка за зъби и самобръсначка за 8 март
    Ами ето, най-добрият вариянт.
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    кое да се обясни бе ? т'фа е въпрос и на лична хигиена егати мнението ... какво,ще тръгнеш даспиш с някой и ще му кажеш '' ама мило трябва да ти обясня нещо - долу е като гора щото никой не ми го вижда,а на мен не ми пука за хигиената и така.. а да и мило имам чувствителна кожа,надявам се да не ти пречи,особено при орална - ако искаш може да ти дам разделение за косми '' ... дори и да се изприщи ако знае как да третира мястото до ден/два няма да има нищо .. айде 3 дена най мн .. нищо не пречи петък примерно да отиде и понеделник чак ако е на училище 2 дни да не излиза... няма да излиза 2 дни един път в месеца и толкова
    Имах предвид изприщването. Егати разбирането. А, твоите приятелки тия два косъма един път в месеца ги махат, така ли? Голямо старание, 3 седмици ходят с мустак... Ти имала ли си изприщена муцунка?

Banned Мега фен
    и ? както там минава и на мустака ще мине ... ами на нормалните хора да ти кажа след кола маска средно от 3 до 4 седмици им растат космите,така че - да ходят 1 път в месеца,което ще рече че тия косми имат 1 седмица да се появят и пак да се махнат,а повярвай ми за 1 седмица няма да израснат кой знае колко и да се виждат кой знае колко ... тия сметки как ги направи не знам ... не,но съм имала другаде - 2 дни с кремче и всичко е ОК.. виждала съм и хора след козметик с кръв даже - дори и козметичката каза веднага като се приберат да минават с крем.. и на тях им минава за 2/3 дни.. значи едни могат да търпят,други не ?! айде бе

Фък какво й се обясняваш остави я , тя ще си ходи като маймуна .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Фък какво й се обясняваш остави я , тя ще си ходи като маймуна .
    опитвам се да обясня,че мустак при момиче изобщо не е оправдано... дори и да няма пари за козметик - една лентичка е 50ст. бе .. така де тия големите са 50/60/70 и нагоре ама тия специалните за мустак предполагам и те са толкова.. а и голяма да си вземе не пречи... говори мн лошо.. още повече че е момиче и едва ли иска да изглежда така

Щом досега не е предприела някакви мерки очевидно просто не й дреме как изглежда

Мега фен Аватара на TrollFaace
    ИСКАМЕ ЖЕНСКИ БОЙ !

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и ? както там минава и на мустака ще мине ... ами на нормалните хора да ти кажа след кола маска средно от 3 до 4 седмици им растат космите,така че - да ходят 1 път в месеца,което ще рече че тия косми имат 1 седмица да се появят и пак да се махнат,а повярвай ми за 1 седмица няма да израснат кой знае колко и да се виждат кой знае колко ... тия сметки как ги направи не знам ... не,но съм имала другаде - 2 дни с кремче и всичко е ОК.. виждала съм и хора след козметик с кръв даже - дори и козметичката каза веднага като се приберат да минават с крем.. и на тях им минава за 2/3 дни.. значи едни могат да търпят,други не ?! айде бе
    Т.е., твоите приятелки с мустак имат 2 косъма на горната устна. Tи се обезкосмяваш един път в месеца и говориш за лична хигиена? Смешно. А, още чакам отговора ти за изприщената муцунка.

Поръчай си тениска "Не на жените с мустаци!" и я облечи на срещата. ако не се усети, отпиши я. :Д
    Ти сериозно имаш ли намерение към това момиче като изключим тези два недостатъка? Щото ако нямаш, кажи и го директно.
    П.С. всяка жена има някакви МАЛКИ косъмчета над устната си, просто някои си въобразяват, че са достатъчно малки, за да не ги махат.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    В интерес на истината хората сме окосмени навсякъде освен дланите. Което значи, че имаме косми навсякъде. Имам позната, която ходи на кола маска за лицето, защото иска да си маха космите по бакенбардите и бузите - просто е с бяла кожа и са и черни космите и си личи. Но като ходиш постоянно намаляват.
    Има такива големи лентички за кола маска, дето може да си ги одрежеш за 4-5-6 пъти поне, или както казах с пинсета. Няма оправдание за мустак личащ си от 10 метра. Разбирам да е рус, мъх и т.н. ок, може да не го маха - има си доста руси хора, които никъде косъм не им се вижда.
    И това за отдолу беше бахти тъпото - никой не го виждал. Дай да се обезкосмяваме заради другите, не заради нас си. Човек ако се уважава като личност ще си прави сам своя избор и ще си защитава мнението, не да измисля някакви псевдокоментари.
    п.п. А лятото с бански как е ситуацията? Или айде сваляш дрехите и кисниш цял ден във водата майко майко

Мимс само като си го представя ми става лошо
    Никое момче не обича неподдържаните и мърляви момичета и не става въпрос за красота а за най-елементарна лична хигиена .

Град
    у нас...
    Не мисля, че това дали съм обвързана или не трябва да влияе къде да имам косми, дали да съм лакирана, с оскубани вежди и измит интим... недай си боже и дезодорант да се объркам да ползвам/ или стикче.
    Никое момче не обича, та затова и тия мърлявите все ще са си сингъл
    А дали на самите тях им е приятно?

За това си права . По скоро имах предвит , че ако е решила да си хваща гадже няма да стане докато си ходи така мърлява .

Banned Повече от фен

Мимс само като си го представя ми става лошо
    Никое момче не обича неподдържаните и мърляви момичета и не става въпрос за красота а за най-елементарна лична хигиена .
    Ти знаеш ли разликата между "лична хигиена" и "суета"? Пример: Обезкосмяваш си интимните части заради хигиена, скубеш си лицето от суета.

Всяко себе уважаващо се момиче трябва да се грижи за добрият си външен вид , заради самата нея и това как тя се възприема . Противно е да си момиче и да си цялата в косми адски отблъскващо е .

А да си момче и да си целия в косми и с немити зъби е секси?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на minchorna
    I am sexy and know it

Всяко себе уважаващо се момиче трябва да се грижи за добрият си външен вид , заради самата нея и това как тя се възприема . Противно е да си момиче и да си цялата в косми адски отблъскващо е .
    Първо, мустак =/= "цялата в косми". Второ, не всеки е суетен до смърт. Не всеки са възприема като отражение в огледалото.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    За зъбите бляксс , за космите някакво средно положение не обичам горилите нито пък епилираните "D

П. Да За мустаците си има толкова начини да ги махнеш ако кожата ти е чувствителен отиваш на лекар .

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    На мен ми е много секси, когато приятеля ми си остави космите на гърдите. Ама т'ва си е лично мое мнение. Неговото е, че косми на интима, мишниците и гърдите не трябва да се оставят Та явно всеки с предпочитанията си. Ама немити зъби... уииии. Или пък някаква буйна "попска" брада и като яде маруля и рукула да му се оплита
    Както и да го погледнете и каквито и извинения да се измислят - момиче с немити зъби и мустак си е противно.

В тоя форум колкото пъти се отвори темата, всички скачат за това , че мъж без косми не е мъж.
    За мен хигиената е хигиена, независимо пола. Без степени на изпедерастяване, но поддържане - твърдо за.
    мимс, на мен лично от косми на гърдите специално ми се повдига :Д предпочитам по друг начин да си доказва мъжествеността, но това, както ти каза, е мое лично мнение.

авторчето, имаш ли намерения към девойката пак питам? :Д ако не го прочетеш първия път
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е говорим за хигиена да не мирише , да е поддържан затова да . За космите под мишниците и по интима както каза Мимс е добре да се махат ама по краката е гейско вече .

НЕКА НЕ ОТВАРЯМЕ ТАЗИ ТЕМА!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Въпрос на предпочитания е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми