.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!

Според вас, справедливо ли беше изгонен учителя, организирал Харлем Шейк?

И ако да, защо?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Да. Един учител трябва да поддържа авторитет и да се държи на положение. Танците и простотията - извън образователната институция!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Мани мани , Данев ми е бивш класен :Д
    Не знам честно казано , до някъде е справедливо , до някъде -не. От една страна това отгоре е вярно , но пък от друга не е бил само той в основата на всичко . Абе , не знам !
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Да. Един учител трябва да поддържа авторитет и да се държи на положение. Танците и простотията - извън образователната институция!
    Подкрепям. Писна ми тия нагли учители да плюят учениците за всичко, а в същото време и те да правят каквото си искат.

Почти всеки ден ставам свидетел на някаква несправедливост в даскало, свързана с учител и ученик.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Да, да ..танци, простотия, авторитет. Тогава защо не уволниха и учителя, който учеше децата да танцуват на Азис? Малоумна работа..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на Deadlock
    разбира се, че не

Щото има толкова много клафицирани кадри за учителските постове...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    Да, да ..танци, простотия, авторитет. Тогава защо не уволниха и учителя, който учеше децата да танцуват на Азис? Малоумна работа..
    И аз това искам да знам!!! Още повече, че Азис няма нищо общо с културата!
    И на вЪпроса - да, напЪлно справедливо! На бас, че тия келешчета в клипа до 1 не могат да вЪржат нормално изречение на английски, но да направят тая простотия - Харлем шейк, са се сетили...
    Общо взето за мен цялата истерия по Харлем шейк е една голяма изгЪзица! Като розовото фламинко - едно направи нещо и всички след него повтарят... Добре, че още не са измислили танц, при който танцуващите се мажат сЪс собствените си фекалии. Тогава май света ще стане доста гнусно място за живеене!!

Не, махнете авторитета... Колкото и да се държи на положение ако никой не го слуша какъв е смисъла?! За всичко е виновна тая смахната песен!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Защото тъпите дечица искат учители, които да ги забавляват, а не да ги научат на нещо.

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Значи в училище неможем да се забавляваме ето защо повечето деца не ходят на училище защото не им е приятно да немогат да изразят чувство емоция като роботи ако има повече учители като него училищата ще са постоянно пълни според мен тои е НЕСПРАВЕДЛИВО УВОЛНЕН

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^а ти можеше поне една запетайка да сложиш някъде, ебахти.
    винаги има две страни, две гледни точки. колко клипчета съм гледала с харлем шейкове в училища, в класни стаи и тн., просто така се случи, че само той го изяде..

Мега фен
    Град
    <3
    Не, нищо, че смятам харлем шейка за адската масова простотия.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на embraceme
    Не.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hadreil Виж мнението
    Значи в училище неможем да се забавляваме ето защо повечето деца не ходят на училище защото не им е приятно да немогат да изразят чувство емоция като роботи ако има повече учители като него училищата ще са постоянно пълни според мен тои е НЕСПРАВЕДЛИВО УВОЛНЕН
    Забавленията са в кръчмите и дискотеките. Училището е образователна институция, в която има правила и норми на поведение.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Докъде стигнахме - хомобандитите да ни учат на правила и норми за поведение.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Докъде стигнахме - хомобандитите да ни учат на правила и норми за поведение.
    това можеш да го кажеш само при положение, че всеки хетеросексуален човек е пример за подражание
    а това далеч не е така

както и да е, супер превзета е цялата тая работа, образователната система е една кофа с лайна така или иначе, не е станало кой знае кво

^Че не е, не е, ама и форумният лигав хомосубект не е такъв (а упорито се прави, че е).

За другото съм съгласен.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Пловдив
    "форумният лигав хомосубект" е професионален учител и говори като такъв!

Форумният лигав хомосубект е току-що завършил дрисльо, чийто педагогически стаж и опит е по-скромен от стотинките в джоба на сомалиец.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Пловдив
    Да, ама се справям повече от блестящо и базовите учителки не спират да ме хвалят

Щом това ти е критерият, окей. Просто не се дуй, щото си още в началото на пътеката и нямаш и представа кви неща ще срещнеш по пътя.
    Welcome to the Jungle...

Личи си, че не си ходил на даскало. "Не" се пише отделно от глаголите. Пример - не мога, не знам.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Личи си, че не си ходил на даскало. "Не" се пише отделно от глаголите. Пример - не мога, не знам.
    Наистина ли е Ивак ?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ахаа .... И ти си примера за хора,които не могат да изразят чувство и емоция и не се чувстват окей в училище ? А защо тогава ти и останалите не се учите на граматика вкъщи ? Няма да ви е излишно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си