- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас, справедливо ли беше изгонен учителя, организирал Харлем Шейк?
И ако да, защо?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Да. Един учител трябва да поддържа авторитет и да се държи на положение. Танците и простотията - извън образователната институция!
Мани мани , Данев ми е бивш класен :Д
Не знам честно казано , до някъде е справедливо , до някъде -не. От една страна това отгоре е вярно , но пък от друга не е бил само той в основата на всичко . Абе , не знам !
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Да, да ..танци, простотия, авторитет. Тогава защо не уволниха и учителя, който учеше децата да танцуват на Азис? Малоумна работа..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Щото има толкова много клафицирани кадри за учителските постове...
И аз това искам да знам!!! Още повече, че Азис няма нищо общо с културата!
И на вЪпроса - да, напЪлно справедливо! На бас, че тия келешчета в клипа до 1 не могат да вЪржат нормално изречение на английски, но да направят тая простотия - Харлем шейк, са се сетили...
Общо взето за мен цялата истерия по Харлем шейк е една голяма изгЪзица! Като розовото фламинко - едно направи нещо и всички след него повтарят... Добре, че още не са измислили танц, при който танцуващите се мажат сЪс собствените си фекалии. Тогава май света ще стане доста гнусно място за живеене!!
Не, махнете авторитета... Колкото и да се държи на положение ако никой не го слуша какъв е смисъла?! За всичко е виновна тая смахната песен!!
![]()
Защото тъпите дечица искат учители, които да ги забавляват, а не да ги научат на нещо.
^а ти можеше поне една запетайка да сложиш някъде, ебахти.
винаги има две страни, две гледни точки. колко клипчета съм гледала с харлем шейкове в училища, в класни стаи и тн., просто така се случи, че само той го изяде..
Не, нищо, че смятам харлем шейка за адската масова простотия.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Докъде стигнахме - хомобандитите да ни учат на правила и норми за поведение.![]()
Welcome to the Jungle...
^Че не е, не е, ама и форумният лигав хомосубект не е такъв (а упорито се прави, че е).
За другото съм съгласен.
Welcome to the Jungle...
"форумният лигав хомосубект" е професионален учител и говори като такъв!
Форумният лигав хомосубект е току-що завършил дрисльо, чийто педагогически стаж и опит е по-скромен от стотинките в джоба на сомалиец.
Welcome to the Jungle...
Да, ама се справям повече от блестящо и базовите учителки не спират да ме хвалят![]()
Щом това ти е критерият, окей. Просто не се дуй, щото си още в началото на пътеката и нямаш и представа кви неща ще срещнеш по пътя.
Welcome to the Jungle...