.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145
    Banned Мега фен
    хаха по-малък си от мене,че да ми казваш да порасна,а за наизустените лафчета даже няма и да говоря .. милия,мисли си че като се прави на лош и трепе животинки безпощадно е пораснал,я се стегни бе .. света,живееш в България бееее ,показал ли си си носа извън Бг. да видиш какво е отношението към животните ?

Повече от фен
    Точно през дедовия ми е как е извън България, защото ТУК методите, използвани "по света" са неприложими, поради редица фактори.
    Възрастта, мойто момиче, не е фактор за зряло поведение. Ето, аз виждам какъв е проблемът и виждам също така и ефективното му решение. Ти какво виждаш?

Banned Мега фен
    неприложими са щото така ви изнася .. пак ли ще караме на наизустени лафчета ? - не е интересно и не си много ''зрял'' като ми ги използваш ..... а аз виждам,че трябва да си изясниш значението на някой изрази ... първо това не е решение,2ро - ти ми говориш за ЕФЕКТИВНО решение.. я пак си помисли ?!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Аз НЕ искам моите пари
    Ти сега ще кажеш, че и пари вадиш?
    Вчера се е родил, ама пари вади.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Бих ти казал да пораснеш, да избършеш захарта от мигличките си и да започнеш да възприемаш света такъв, какъвто е.
    Каза 15-годишното лайно с огромно самочувствие и очевидно отрасло в кофти семейство.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    неприложими са щото така ви изнася .. пак ли ще караме на наизустени лафчета ? - не е интересно и не си много ''зрял'' като ми ги използваш ..... а аз виждам,че трябва да си изясниш значението на някой изрази ... първо това не е решение,2ро - ти ми говориш за ЕФЕКТИВНО решение.. я пак си помисли ?!
    Не съм аз този, който използва клишетата тук.
    Кажи ми, мойто момиче, като си толкоз ерудирана... как аджеба да се избавим от бълхарниците по улиците?
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Каза 15-годишното лайно с огромно самочувствие и очевидно отрасло в кофти семейство.
    Интересно ще ми е да прочета как стигна до тези изводи, особено частта за семейството ми.
    Последно редактирано от Makenzi97 : 03-14-2013 на 18:40

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Макензи в няколко теми вече така жестоко се излагаш. Не е красиво :С

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Макензи в няколко теми вече така жестоко се излагаш. Не е красиво :С
    Кои теми? Дефинирай "излагане".

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Интересно ще ми е да прочета как стигна до тези изводи, особено частта за семейството ми.
    Мога ли аз да ти отговоря?
    Ако родителите ти ставаха поне мъничко за "родители", ти нямаше да си такава издънка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Бих те пуснал да поиграеш с кучето ми в задния двор макензи ...

Град
    София, България
    Кои теми? Дефинирай "излагане".
    Тази например. Една в раздел май философия и религия.
    Излагане поне в твоя случай = замъглена преценка и високо самочувствие без основание, базирано на паричките на тати и мама, които автоматично те карат да си мислиш, че си хванал господ за оная работа.

(не ме разбирай погрешно, и аз понякога тъй се 'излагам'; ама при теб се случва честичко и от страни е направо грозно)

anonymous708973
    Guest
    Кажи ми, мойто момиче, като си толкоз ерудирана... как аджеба да се избавим от бълхарниците по улиците?

Пет пари не давам кое ти е интересно. С радиото не споря.
    13-годишната ми сестра ще те сложи в джоба си по акъл и логика.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тази например. Една в раздел май философия и религия.
    Излагане поне в твоя случай = замъглена преценка и високо самочувствие без основание, базирано на паричките на тати и мама, които автоматично те карат да си мислиш, че си хванал господ за оная работа.

(не ме разбирай погрешно, и аз понякога тъй се 'излагам'; ама при теб се случва честичко и от страни е направо грозно)
    Конкретно в тази тема изобщо не смятам, че преценката ми е замъглена. Ефективният начин за справяне с напастта по улиците в България е точно този който написах аз - изтребване до крак. Ако смяташ иначе искам да видя аргументи.

Град
    София, България
    ^ох, изобщо не ме интересува темата за псетата.

Говоря за твойто внушаване, че щом ваште имат пачки, и ти имаш такива. Изтъкваш неща, които те са постигнали, вместо такива, които ти си направил. Като например какви връзки имали.

anonymous895156
    Guest
    не искам да развалям всичко. давай, макензи

Повече от фен
    Аха, очевидно говориш за темата в политика. Я иди пак и прочени последните ми 3-4 поста там.

Град
    София, България
    ^не ми се занимава. твой си живот, живей си го.
    аз споменавах просто.

Повече от фен
    В случай, че 'не ти се занимава", не си топи носа дето не ти е работа. Особено ако не си запозната та 100% със ситуацията.

Banned Мега фен

както се справят в другите държави .. с глоби/приюти за бездомни животни и т.н. ... как някъде могат да се справят,а ние тук да вдигаме ръце и само да убиваме животните ? мислиш за собственото си куче,а за другите ? нали и те са животинки,нали и те имат душичка... спирам да пиша щото се вижда че си едно нищо ... и пак се повтарям - 10 мангала да те изнасилят

Повече от фен
    Нали ти е ясно, че за да се реализира това са необходими ресурси. Ресурси, с които България НЕ разполага и няма да разполага в близко бъдеще. Приоритети, момиче...
    Те и комарите имат душичка, ама ги убиваш като те захапят, нали. А мишките? Да кастрираме мишките и да ги приберем в приюти! А като се къпеш знаеш ли колко едноклетъчни душички погубваш?

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Ти наистина ли си толкова прост е брат ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    хаха добре бе .. направо ме разсмиваш.. ти изобщо запозната ли си с психиката на кучетата ? щото като гледам грам не разбираш от кучета
    Като не разбирам, ще те помоля най-любезно да ми я обясниш... както и за поведението на кучетата, моля...

аз мисля, че те нападат и се зъбят защото тях ги е страх от теб, а не защото искаш да им направиш нещо... тези улични кучета хората ги подритват нагоре надолу, замерят ги с камъни и какво ли още не, пък после искате да не ви лаят... е не става ей така...
    Колкото до удържането и т.н. - въпрос на самообладание и контрол над собственото ти куче. Да, преди ме беше страх, но откакто водя Бени на разходка [откакто беше на 4 месеца] просто ми се наложи да го преодолея, не само заради себе си, ами и заради него. Ако аз се страхувам, той как ще се чувства? Няколко пъти са ни нападали кучета, но без успех Миналата седмица ходихме на разходка в гората с още няколко приятели и 2 техни кучета. Пет часа въртяхме като луди и накрая вече сили нямах. Бени като видя едно куче и като ме дръпна директно по лице изтупках. Но това ни се случва много рядко - попринцип не се тегли така

Banned Мега фен
    Нали ти е ясно, че за да се реализира това са необходими ресурси. Ресурси, с които България НЕ разполага и няма да разполага в близко бъдеще. Приоритети, момиче...
    Те и комарите имат душичка, ама ги убиваш като те захапят, нали. А мишките? Да кастрираме мишките и да ги приберем в приюти! А като се къпеш знаеш ли колко едноклетъчни душички погубваш?
    айде бе.. що да не разполага ? разполага ама отиват в на някой джоба... като не можеш да отглеждаш едно куче няма да го отглеждаш.. просто не си взимаш куче... като не можеш евентуално да се погрижиш малките да имат дом -има едни такива инжекции -една и си готов.... всъщност аз се пръскам с един спрей и бягат.. ама дори и да пропусна и да ме захапе - запознат ли си с размножаването им ? - не,тогава не ми го давай като пример ... а за мишките даже няма и да коментирам... изобщо не знам как сравняваш 2те неща... то и аз не съм видяла някой да си отглежда мишка ама..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    Като не разбирам, ще те помоля най-любезно да ми я обясниш... както и за поведението на кучетата, моля...
    то не става с обяснения.. знаеш ли колко трябва да изпиша ? седни и прочети в интернет - ама не да ми отвориш 2 теми и да мислиш,че знаеш всичко.. купи си книга за кучетата.. преди да си взема куче с месеци съм чела... има и най различни методи.. давам пример : кучетата нападат отзад по принцип.. ако си с твоето куче и някое ви заобиколи,хвани си кучето обърнете се към другото куче и застани пред кучето ти - другото куче иска да нападне твоето,но така го затрудняваш и най вероятно ще се оттегли
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 03-17-2013 на 16:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си