.
Отговор в тема
Страница 104 от 141 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 3520
    Имах предвид какво използваш да го нанесеш. Аз го слагам с стиплинг четка и покритието се получава средно. Но с плоска четка за фон дьо тен и с гъбичка става с по-голямо покритие. Този фон дьо тен не те съветвам да го слагаш с ръце обаче.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на monroe999
    разбрах какво имаш предвид, точно това питах, за четка; някой ползвал ли го е през лятото?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Какво стана с твоето менте, калпазанке? Помня, че имаше нещо такова...обрина ли се, някакви кожни проблеми?
    Ми, мацоранке, слагам го веднъж на три месеца. Карам само по пудра в ежедневието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Днес търсих магазина на ИВИС в София, но изобщо не го намерих. Някой може ли да ми каже къде е, защото в описанието на сайта, което е, излиза, че магазина им е в Паста бокса
    А, и попитах за камофлажния коректор на АртДеко и ми казаха, че изобщо не е редно да си го слагам под очите.. вие на какво мнение сте?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от shmyshi Виж мнението
    Днес търсих магазина на ИВИС в София, но изобщо не го намерих. Някой може ли да ми каже къде е, защото в описанието на сайта, което е, излиза, че магазина им е в Паста бокса
    А, и попитах за камофлажния коректор на АртДеко и ми казаха, че изобщо не е редно да си го слагам под очите.. вие на какво мнение сте?
    даа, и аз преди го търсих и то безуспешно... Има някакъв нов базар там, ама вътре няма почти нищо- едно умряло кафе и нещо друго..
    За коректора.. аз лично го ползвам, но понеже е доста твърд, го слагам 2-3 мин на парното и малко се размеква, да се нанася по- лесно и пак си е плътен и така.. Не мисля, че е проблем (да го затоплям така)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Този фон дьо тен не те съветвам да го слагаш с ръце обаче.
    Защо?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Що придобива тежко покритие.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо?
    Защото става ужасно на петна. xD

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Защото става ужасно на петна. xD
    А с каква четка препоръчваш? Снимка, моля :д
    Нанасям го с пръсти и винаги, ама винаги съм сгафила нещо. Мога да се закълна, че съм го размазала идеално и пак имам граница! Гррр.

значи не ми звучи много подходящ за топлите месеци чудя се фон-дьо-тените на Буржоа, Лореал и Ревлон

Супер фен Аватара на fizzyg
    Щом го искаш за топлите месеци виж тези на Буржоа.Аз имам хелти микса им (от вече старата серия,замениха ги с някакви други хелти миксове-нови опаковки ;( не знам съдържанието как е) и е супер лек и подходящ за лятото

преди изобщо не исках и да си помислям да ползвам ФДТ през лятото, но напоследък не си харесвам кожата изобщо, мислех да ползвам само ББ крем, но и за тях се чудя, иначе мерси, ще погледна тези на Буржоа

anonymous708973
    Guest
    За склонна съм омазняване кожа през лятото - Loreal Matt Morphose

Хей, момичета, някой пробвал ли е лечебния коректор на Орифлейм http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20176 ? И още един въпрос .. очната линия на Golden Rose хубава ли е?

Цитирай Първоначално написано от elly22 Виж мнението
    И още един въпрос .. очната линия на Golden Rose хубава ли е?
    Страхотна е като за парите си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    За ГР не знам, ама не си взимайте на She. Ужасна е! Не е наситено черна никак, но това да й беше проблемът. След изтриването ми остана зелено !!! по окото - баш там, където беше тя.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Страхотна е като за парите си.
    Да, аз откакто се помня само нея съм ползвала. Вече слагам очна линия веднъж в месеца сигурно, де, но ми върши перфектна работа - хубав и наситено черен туш, четчицата ми е удобна ии не се размазва.

dips
    Guest
    Момичета, колебая се между няколко фон дьо тена, кожата ми е мазна в Т-зоната.. искам да е дълготраен и да не лъсва, но матовия ефект не ми допада..не знам дали това което искам е възможно
    Bourjois 123 Perfect
    L`OReAL Infallible
    Artdeco Oil Free Foundation long Lasting
    Deborah 24 ore perfect foundation
    Това са вариантите, кажете мнение или предложете друго, но и без това съм тотално объркана вече

Какво значи "да не лъсва, но матовият ефект не ми допада" ? Не е ли едно и също ?
    Ползвала съм 24 оре, в топ класацията ми е! Не мръдва часове наред. Но е леко тежък и трябва да си избереш цвета много много внимателно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

dips
    Guest
    ами пример мога да дам с Revlon Colorstay, който не е с матов завършек, но не мърда. Просто ми идва твърде тежък за всекидневен фдт, затова искам нещо една идея по-леко, но все пак трайно..ако съществува

Ами 24 оре е нещо като Калърстей мисля .. тежичък и УНИКАЛНО дълготраен, но да, тежък е. Що не пробваш Everlasting на Oriflame? Дълготраен е, по-лек е и е 9.50лв в момента И не се тества върху животни!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

dips
    Guest
    ще се замисля по-скоро за този на дебора.. трудно си намирам цвета в магазина, а по каталог ще е мисия невъзможна благодаря за инфото все пак

Погледни го, страхотен е, но наистина имай предвид, че не е особено лек.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пантерке, аз Колорстея го слагам със стиплинг четка. Възможно най-лекото покритие с него получавам.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета моля ви за помощ . Ще ходя до Лили-то с надеждата да си намеря точният фдт . Досега бях с Буржоа хелти микса, но сега се чудя дали да си взема Colorstay-я , който хвалите . Кожата ми е много странна. Нормална , с мазна Т-зона и с капиляри по бузите и комедони. Хелти микса беше що годе добре , но ми се иска нещо наистина покривно . Какво ще ми препоръчате до към 20-25 лв ?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си