- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Имах предвид какво използваш да го нанесеш. Аз го слагам с стиплинг четка и покритието се получава средно. Но с плоска четка за фон дьо тен и с гъбичка става с по-голямо покритие. Този фон дьо тен не те съветвам да го слагаш с ръце обаче.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
разбрах какво имаш предвид, точно това питах, за четка; някой ползвал ли го е през лятото?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес търсих магазина на ИВИС в София, но изобщо не го намерих. Някой може ли да ми каже къде е, защото в описанието на сайта, което е, излиза, че магазина им е в Паста бокса
А, и попитах за камофлажния коректор на АртДеко и ми казаха, че изобщо не е редно да си го слагам под очите.. вие на какво мнение сте?
даа, и аз преди го търсих и то безуспешно... Има някакъв нов базар там, ама вътре няма почти нищо- едно умряло кафе и нещо друго..
За коректора.. аз лично го ползвам, но понеже е доста твърд, го слагам 2-3 мин на парното и малко се размеква, да се нанася по- лесно и пак си е плътен и така.. Не мисля, че е проблем (да го затоплям така)
значи не ми звучи много подходящ за топлите месецичудя се фон-дьо-тените на Буржоа, Лореал и Ревлон
Щом го искаш за топлите месеци виж тези на Буржоа.Аз имам хелти микса им (от вече старата серия,замениха ги с някакви други хелти миксове-нови опаковки ;( не знам съдържанието как е) и е супер лек и подходящ за лятото![]()
преди изобщо не исках и да си помислям да ползвам ФДТ през лятото, но напоследък не си харесвам кожата изобщо, мислех да ползвам само ББ крем, но и за тях се чудя, иначе мерси, ще погледна тези на Буржоа
За склонна съм омазняване кожа през лятото - Loreal Matt Morphose![]()
Хей, момичета, някой пробвал ли е лечебния коректор на Орифлейм http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=20176 ? И още един въпрос .. очната линия на Golden Rose хубава ли е?
За ГР не знам, ама не си взимайте на She. Ужасна е! Не е наситено черна никак, но това да й беше проблемът. След изтриването ми остана зелено !!! по окото - баш там, където беше тя.
Момичета, колебая се между няколко фон дьо тена, кожата ми е мазна в Т-зоната.. искам да е дълготраен и да не лъсва, но матовия ефект не ми допада..не знам дали това което искам е възможно
Bourjois 123 Perfect
L`OReAL Infallible
Artdeco Oil Free Foundation long Lasting
Deborah 24 ore perfect foundation
Това са вариантите, кажете мнение или предложете друго, но и без това съм тотално объркана вече![]()
Какво значи "да не лъсва, но матовият ефект не ми допада" ? Не е ли едно и също ?
Ползвала съм 24 оре, в топ класацията ми е!Не мръдва часове наред. Но е леко тежък и трябва да си избереш цвета много много внимателно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ами пример мога да дам с Revlon Colorstay, който не е с матов завършек, но не мърда. Просто ми идва твърде тежък за всекидневен фдт, затова искам нещо една идея по-леко, но все пак трайно..ако съществува![]()
Ами 24 оре е нещо като Калърстей мисля .. тежичък и УНИКАЛНО дълготраен, но да, тежък е. Що не пробваш Everlasting на Oriflame?Дълготраен е, по-лек е и е 9.50лв в момента
И не се тества върху животни!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ще се замисля по-скоро за този на дебора.. трудно си намирам цвета в магазина, а по каталог ще е мисия невъзможнаблагодаря за инфото все пак
![]()
Погледни го, страхотен е, но наистина имай предвид, че не е особено лек.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пантерке, аз Колорстея го слагам със стиплинг четка. Възможно най-лекото покритие с него получавам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичета моля ви за помощ . Ще ходя до Лили-то с надеждата да си намеря точният фдт . Досега бях с Буржоа хелти микса, но сега се чудя дали да си взема Colorstay-я , който хвалите . Кожата ми е много странна. Нормална , с мазна Т-зона и с капиляри по бузите и комедони. Хелти микса беше що годе добре , но ми се иска нещо наистина покривно . Какво ще ми препоръчате до към 20-25 лв ?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.