.
Отговор в тема
Страница 30 от 436 ПървиПърви ... 202627282930313233344080130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 10898
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Cattier имат Ползвам тяхната.
    От къде си я поръча/купи?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Ами бяха ми обяснявали за някакви бабини трикове ботушите ти да не се плъзгат по леда като им залепиш лейкопласт отдолу, може да залепиш отгоре там ,където ти ляга крака.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    момичета, тенът ми на лицето не е бистър и изравнен, постоянно имам някакви червени точици, като ситни пъпчици и се раздразнява от всичко, термалната вода би трябвало да помогне? на Avene ли е най-хубава? на каква цена върви и има ли по-евтини?

Има ли някакъв начин, с който малко по малко да премахна черната къна от косата си? Индийска е и не иска да се маха. В момента няма на някой места, но на други има и съм все едно на кичури. От маската за коса ми поопада малко, но не достатъчно, че да се боядисам. Какво би помогнало ?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от alexaaa1 Виж мнението
    Има ли някакъв начин, с който малко по малко да премахна черната къна от косата си? Индийска е и не иска да се маха. В момента няма на някой места, но на други има и съм все едно на кичури. От маската за коса ми поопада малко, но не достатъчно, че да се боядисам. Какво би помогнало ?
    Една позната ходи в салон да й измият косата. След няколко процедури успя да постигне естественият си цвят . те включваха третиране с някакви препарати, които да премахнат оцветителите от косата й и подхранващи ампули и маски, които да й помогнат да си възстанови структурата на косъма. Като цяло е доста трудно да се отървеш от черното, независимо дали е боя или къна (даже от къна по-трудно). Ако не ти се ходи на тези измиващи процедури може просто да си боядисаш косата в естествения ти цвят или малко по-светъл.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Боя в/у къна не хваща. Няма как да се боядисам, а аз това искам.

Къна върху боя хваща, но не и обратното.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хваща, ама трудно. Къносвала съм се и аз в черно.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Мацки, плийз хелп!
    Имам едни обувки на ток , приличат на тези:

Проблемът е, че ако го сложа без чорап/чорапогащник ми правят рани (не успях да ги разтъпча, въпреки няколкото опита миналата година, при които се бях заредила с вагон лепенки).
    Ако ги сложа обаче с чорап/чорапогащник кракът ми се изхлузва напред и ми убиват отпред, а отзад остава разстояние.
    Въпрос: КАКВО да правя?! Обичам тези обувки, стоят ми страхотно, но не би било зле да мога и да ходя с тях. Моля, моля, моля помогнете !
    Вземи си силиконови подложки- мисля, че са по 4-5 лв от неизвестните марки, а макс 8-9 на д-р Шол.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    момичета, тенът ми на лицето не е бистър и изравнен, постоянно имам някакви червени точици, като ситни пъпчици и се раздразнява от всичко, термалната вода би трябвало да помогне? на Avene ли е най-хубава? на каква цена върви и има ли по-евтини?
    извинявам се, но се самоцитирам, защото не получих отговор

и също: мога ли да нанасям някакъв хидратиращ крем преди матиращата емулсия на Iwostin, защото сакяш ми изсушва кожата илиии така няма да има смисъл

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    От къде си я поръча/купи?
    Последната си я взех от Биомаг в София. Иначе - http://www.bioslunceluna.com/shop/mi...ier-500ml.html
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на fizzyg
    Мерси много

Супер фен Аватара на girl91
    Премахвам космите по ръцете с епилатор, но след това над лакътя ми излизат много ситни гнойни пъпчици. По какъв начин мога да предотвратя излизането на такива пъпчици?

Град
    пространството на Дисе
    Мажи Акне аут лосион.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Момичета,ползвали ли сте парфюма Giordani Gold WHITE -Oriflame...Хубаво мирише на каталога,но траен ли е?
    По принцип съм доволна от парфюмите на Орифлейм,но сега се чудя между този и Си-тру

Не мисля, че като се намажа с Акне аут и няма да ми излязат пъпчици. Може след появяването им да се махнат по-бързо, но въпросът ми е как въобще да не излизат такива. Може би кожата там ми е много чувствителна и с епилатора няма да стане.

Цитирай Първоначално написано от Addicted__ Виж мнението
    Момичета,ползвали ли сте парфюма Giordani Gold WHITE -Oriflame...Хубаво мирише на каталога,но траен ли е?
    По принцип съм доволна от парфюмите на Орифлейм,но сега се чудя между този и Си-тру
    Ползвала съм златния, на мен лично ароматът не ми харесва, но е изключително траен. Джордани Голд са качествената серия на Орифлейм и би трябвало да е хубав. Можеш да си поръчаш мостра, струва 50 стотинки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

извинявам се, но се самоцитирам, защото не получих отговор

и също: мога ли да нанасям някакъв хидратиращ крем преди матиращата емулсия на Iwostin, защото сакяш ми изсушва кожата илиии така няма да има смисъл
    Аз винаги слагам крем преди матираща база.
    Иначе на мен за пъпчиците много ми помага розова вода.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Имам мега малоумен въпрос

Каква четка ми трябва за коректор? И може ли да ползвам една от четките на Есенс за сенки (не е ползвана преди, де) ЛМАО
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Не мисля, че като се намажа с Акне аут и няма да ми излязат пъпчици. Може след появяването им да се махнат по-бързо, но въпросът ми е как въобще да не излизат такива. Може би кожата там ми е много чувствителна и с епилатора няма да стане.
    Ти не мислиш,ама си е съвсем вярно.Имах същия проблем като теб.Точно Акне Аут АКТИВНИЯ лосион ми помогна да го резреша.Първоначално ексфолирай добре кожата на проблемните места и след това премини към обезкосмяването.Веднага след него минаваш с лосиона.В упътването си пише точно през какви интервали да се нанася за подобен проблем.Помага и то много!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Colombia

Термалната вода помага доста,да.Аз съм ползвала само на Ивостин и ми хареса.Другите ти варанти са Авен и Виши.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    мнения за :
    http://static1.framar.bg/product/maxi-balm.jpg
    http://beautycosmetic.biz/images/MavScientifique.jpg
    някой,който ги е ползвал ? мнения от ваши познати ? всичко ще ми е от полза особено за 2рото щото не е малко парички

До сега не съм използвала продукти на Акне аут. По форумите чета доста положителни мнения за тях. Може да си го вземат този лосион и да го използвам и за лицето (не само за ръцете). Но кой от двата - актив или другия? Сега в интернет чета, че актив се използва и при епилация.

Град
    пространството на Дисе
    Active.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си