.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Опитвала ли си Love Potion на Орифлейм? Уникален аромат и адски адски траен.
    На Ейвън какво са ако не тоалетни води и парфюмни води? Само Outspoken е по-траен и малка черна рокля си заслужава.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

О, аз на Avon страшно много харесвам Perceive Dew. Имам и още няколко сполучливи покупки от там. Но наистина Oriflame са малко по-добри като цяло. Бялата им козметика е на доста прилично ниво и си отговаря на качеството. Но е факт, че и двете компании продават пълни боклуци на безумни цени.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Това за цените съм съгласна, защото ти си купуваш хубави неща от ибей. Аз не съм се престрашила още.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хаха, благодаря за комплимента! ^^ От както взех да пазарувам по интернет вече много по-малко си купувам разни неща само, защото са на промоция. Има смисъл определено.

Мега фен Аватара на teenems
    City Rush е адски траен,perceive и да не изброявам още.Както и да е не ми се водят глупови спорове.Както казах всеки защитава негово си
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Така е. За това че всеки си защитава своето съм напълно съгласна. Но не е като да са на едно качество, а Ейвън да са по-евтини.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Не е точно така,аз съм се убедила в качеството на някои продукти,както и от доста не съм доволна. Сега си поръчвам от една приятелка,която е на Орифлейм, но по-малко неща. На мен ми излизат без пари тези на Ейвън,а са доста добри,особено серията на PlanetSpa. Иначе парфюмите на Fergie ги имам всичките и наистина Outspoken e много хубав,един от любимите ми. На Орифлейм серията Мед и мляко ми харесва и парфюма Джордани Голд,друго не ми е направило особено впечатление и разлика между Ейвънската козметика.
    Искам да те питам какво мислиш за парфюма city rush на ейвън , защото мисля да си го купувам ?на каква цена е сега?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    В кампания 3 е на редовна цена-41 или 45 лв мисля. По-добре си го вземи в К4-там е намален на 34 ако не се лъжа.
    Хубав е,но на мен ми идва малко по-сладък като че ли.. аз си падам по Outspoken, LittleBlackDress,Perceive,Incadessence. Това са парфюмите на по-приемливи цени и със страхотен аромат, а CItyRush не е лош,но малко ми е тежък за всеки ден. Но това е лично мое мнение.
    Последно редактирано от sweet__potion : 02-01-2013 на 05:35

Една жена трябва да има парфюм за всяко събитие, за всеки случай. Аз в последно време съм на максимата "нов каталог - нов парфюм" Защото са страхотни и знам кога наистина да ги хвана на промоция.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на teenems
    Wwwooow, City Rush го имам и е адски траен.Почти всичките ми шалове миришат на него,който ме помирише и веднага пита кой е парфюма!Грешка няма!
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Точно. Една приятелка си го поръча и като се пръска всеки ден с него и на мен ми идва малко в повече аромата -_-

black_pearl,аз съм представител на орифламе от няколко месеца и мн ми допада,ако искаш наистина да станеш дистрибутор,просто го направи.Сигурна съм,че няма да съжаляваш, а и нищо не губиш според мен

Banned Фен
    Живея във Франция и "Ейвън" и "Орифлейм" тук са неизвестни марки. Сами си правете изводите... Между другото от дистрибутор по голяма простотия няма. Големи хора поробват дечица дето нищо не знаят за бизнеса да им вършат работата. Ти ще спечелиш 50лв., те 2 пъти повече! Не се забърквайте! Това са пошли непочтенни фирми! В началото те инвестират във Вас после Вие в тях!

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Искам да те питам какво мислиш за парфюма city rush на ейвън , защото мисля да си го купувам ?на каква цена е сега?
    Здравей, не знам дали си си купила вече City Rush, но ако не си, мисля, че сега е момента, защото сега е на страхотна цена: 27 лева.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Здравейте.
    Разгледах старите теми, но не открих особено информация за това. Пускам тема, за да разбера изцяло как стоят нещата и има ли смисъл да се занимавам с това.

Прочетох условията за ставане на представител и на двете марки, като при Avon имаха възрастова граница: бе нужно да имам навършени 18 години, докато при Oriflame това нещо го няма. Разбрах, че поръчката е възможно да стане онлайн, но не намерих информация за това дали има ограничения в поръчката, например поръчката да е общо на стойност 30 лв, да речем. И също така, според вас струва ли си? Замислям се относно това, тъй като не мога да работя, а искам да спестявам пари за курсове за квалификация, а не искам да създавам излишни разходи на родителите ми и точно поради тая причина се замислям за дистрибуторството. Та, очаквам мненията ви, без излишен спам и нападки.

Благодаря.
    Здравей,
    Не знам дали тази тема все още представлява интерес за теб, но определено може спечелиш с AVON, защото те постоянно се развиват и в момента отстъпките стигат до 40%. Всичко е въпрос на желание за работа и мотивация за печелене на пари. AVON предлага възможност не само да станеш представител, но и да растеш на горе, като с това се увеличават и доходите ти. Сега има невероятно предложение, от което ако се възползвате, може да спечелите над 2000 лв. Изборът е личен! Ако ви интересува, аз съм на разположение за повече подробности.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    О, аз на Avon страшно много харесвам Perceive Dew. Имам и още няколко сполучливи покупки от там. Но наистина Oriflame са малко по-добри като цяло. Бялата им козметика е на доста прилично ниво и си отговаря на качеството. Но е факт, че и двете компании продават пълни боклуци на безумни цени.
    + .. няма за какво да спорите.. точно еднакви боклуци са си,но примерно спиралите им са хубави за цените си,а на мейбълийн трябва да дам 11+ лв. за хубава спирала.. а и на двете компании съм срещала спирали по 7-8-9 лв. които са били хубави.. виж за бялата козметика съм съгласна,че орифлейм са малко по-добре ама за другите неща - един дол дренки са

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мейбълин са на цена 9,99

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мейбълин са на цена 9,99
    да бе.. само дето винаги като са на промоция аз имам,а като не са точно тогава ми свършва спиралата.. а и до сега винаги съм ги взимала за по 11/12лв.

Здравей! Не съм съгласна с много от мненията тук! Момичета, които не са попадали на добри консултанти, които да им препоръчат козметика, подходяща за тях не бива да са крайно негативни... От доста време съм консултант на Орифлейм и мога да ти кажа, че наистина можеш да си докарваш добри доходи. Аз все още не съм стигала до там, но моята спонсорка си докарва до 300 лв. месечно към бюджета! 20% от цените в каталозите са за теб. Също така не те задължават в абсолютно нищо освен да си плащаш фактурите в 14 дневен срок. Орифлейм позволява да развиваш цяла кариера. Ако си достатъчно упорита можеш да станеш и диамантен директор. А за това колко са добри продуктите на Орифлейм сама ще прецениш. Разбира се, че като си купуват спиралите от по 2-3 лв онези момиченца дето се оплакват ще казват, че продуктите им са боклуци. Има много качествени спирали и не само цветната козметика. Има и ниво за дамите, които обичат да се глезят, а има и не толкова добро ниво за момичета, които не могат да си позволят по скъпи неща. Същото е и с бялата козметика... Освен това има и много оферти, от които може да се възползваш като например поръчка за определен брой бонус точки получаваш подарък и така има още много неща, за които си заслужава да опиташ с Орифлейм. И все пак дори и да не ти хареса винаги можеш да се откажеш без да дължиш нищо...
    Последно редактирано от veronchety : 08-15-2013 на 17:38

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от veronchety Виж мнението
    опорита

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от veronchety Виж мнението
    Здравей! Не съм съгласна с много от мненията тук! Момичета, които не са попадали на добри консултанти, които да им препоръчат козметика, подходяща за тях не бива да са крайно негативни... От доста време съм консултант на Орифлейм и мога да ти кажа, че наистина можеш да си докарваш добри доходи. Аз все още не съм стигала до там, но моята спонсорка си докарва до 300 лв. месечно към бюджета! 20% от цените в каталозите са за теб. Също така не те задължават в абсолютно нищо освен да си плащаш фактурите в 14 дневен срок. Орифлейм позволява да развиваш цяла кариера. Ако си достатъчно опорита можеш да станеш и диамантен директор. А за това колко са добри продуктите на Орифлейм сама ще прецениш. Разбира се, че като си купуват спиралите от по 2-3 лв онези момиченца дето се оплакват ще казват, че продуктите им са боклуци. Има много качествени спирали и не само цветната козметика. Има и ниво за дамите, които обичат да се глезят, а има и не толкова добро ниво за момичета, които не могат да си позволят по скъпи неща. Същото е и с бялата козметика... Освен това има и много оферти, от които може да се възползваш като например поръчка за определен брой бонус точки получаваш подарък и така има още много неща, за които си заслужава да опиташ с Орифлейм. И все пак дори и да не ти хареса винаги можеш да се откажеш без да дължиш нищо...
    Повярвай ми, едва ли консултанта знае по-добре от мен какво е подходящо за моята кожа.
    В подобни млм компании единствения начин да забогатееш е да лъжеш невинни хорица и да им продаваш скъпа стока, която могат да си купят по-евтино от магазина.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Повярвай ми, едва ли консултанта знае по-добре от мен какво е подходящо за моята кожа.
    В подобни млм компании единствения начин да забогатееш е да лъжеш невинни хорица и да им продаваш скъпа стока, която могат да си купят по-евтино от магазина.
    Много грешиш! Добрият консултант препоръчва - ти изпробваш! Ако не си доволна, той ти препоръчва друго, а и не мисля, че цените на Орифлейм са кой знае какви, че да е с цел забогатяване... Съгласна съм, че има големи боклуци, но има и много качествени продукти! Пък и като толкова те е яд на другите, че забогатяват защо не пробваш и ти да забогатееш? Просто завист... А и какво лошо има, не мога да разбера, момичето просто иска да се сдобие със свои доходи и аз давам моя съвет. Абсолютно същото е да бъдеш дистрибутор на някакви храни например. По твоята логика, ако си управител на хранителен магазин и ти предлагат стоки, които не отговарят на изискванията за здравословното състояние на човека, но цената е такава, че можеш да си докараш добра печалба от тези стоки, ти ще се съгласиш ли да я продаваш на хората? Просто професия, която не те задължава с нищо друго и можеш да я съчетаеш с любимите си занимания.
    Последно редактирано от veronchety : 08-15-2013 на 17:58

Red face

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Съжалявам за грешката, поправена е. Като бързам не мисля...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И също така, според вас струва ли си?
    НЕ! Първо, че има достатъчно псевдо представители и второ - не се печелят милиони.
    Като цяло козметиката им не струва, само хабят гланцови листчета за каталозите си ..

Може да не се печелят милиони, но спокойно можеш да си докарваш на месец минималната заплата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си